Şimdi Ara

Admob posta adresi sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Mobil uygulamalarımda Admob reklam kullanıyorum. Gelirlerim de belli bir eşiği aşınca admob sayfamda bir uyarı belirdi. Ev adresime bir posta gönderdiklerini ve 2-3 hafta içinde o postada yazan pini girerek hesabımı aktif edeceklerini söylüyorlar. Ancak ben adresimi tek kelimeyle öylesine sadece oturduğum ilçenin adını ve posta kutusunu yazmıştım. Hemen girip düzelttim ama o uyarı sayfasında hâla ilk başta girdiğim adres gözüküyor. Mail de attm ama cevap yok. Google'ın destek hizmeti gerçekten kötü. Şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012'de üye olmuşdum ne böyle bir mail geldi ne de bir posta. :D Ne kadar kazanç sonrası oldu bu olay ? Bu duruma göre eski adrese gidiyor büyük ihtimal o posta eğer maili görmezlerse.
  • Çok değil 60tl'ye falan gelince bu yazıyı gördüm. Ne enteresan bir sistem ne gerek var böyle bir şeye anlamadım:))

• Bana 2 haftada posta gelmisti. Yeniden gonderilmesi icin yapabilecegin bir seyler kesinlikle vardir diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Bir yerlerde adına kayıtlı fatura gönderince pini onaylıyorlar falan yazıyordu. Ben de öyle yaptım. Bakalım ne olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.