Şimdi Ara

Adminler acil bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu kuzenimin hesabı benim kullanıcı adım "Ryuga Hideki". Hesabım sınırsız kapatılmış haberim yok 2 tane mail attım cevap gelmedi.Sebepte ise "Yöneticilere küfür edenlere destek olmak" suçu.Dün akşam saat 10 gibi foruma bakıp çıktım ve diğer gün giriş yapmaya çalıştığımda sınırsız banlandığımı gördüm.Ben herhangi bir şey yapmadım.Ne admine küfür ettim,ne de edene destek çıktım.İnanın bu konu hakkında hiçbir fikrim yok.Ne yazmışım onu da merak ediyorum.İlgilenirseniz sevinirim sanırım hesabım çalındı ya da başka biri benim adıma birşeyler yazdı.Beni tanıyan birkaç arkadaşım var forumda böyle birşey yapmayacağımı bilirler.İyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanzxD -- 29 Nisan 2010; 19:26:03 >

• up
  • ya hani sınırsız ban yoktu forum kurallarındada yazıyordu bu,

keyfi uygulamalar neden varki her yerde türk türklügünü belli ediyor ya, bu adamı neden attınız forum kuralları geregi sadece uzaklaştırlma veriliyordu ya,
  • Anlamıyorum neden böyle?PHI ya da aynı şey oldu fakat ona ayrı bana ayrı muamele yapılıyor.Gerçekten inanılır gibi değil.
  • Sebepsiz yere ban olmaz olsa bile artık şeriatın kestiği parmak acımaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanzxD

Anlamıyorum neden böyle?PHI ya da aynı şey oldu fakat ona ayrı bana ayrı muamele yapılıyor.Gerçekten inanılır gibi değil.

PHI konyalı yani dinci taraflı birisidir hem şimdi o yönetici takmaz, birine krallık vermiş babasını kesmiş,
  • Sınırsız ban derseniz yok derler. Süresiz ban diyin şuna. Umarım hesabın açılır kardeş. Yanlış bir şey yapmadıysan tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 29 Nisan 2010; 20:02:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adminlerden açıklama bekliyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_39432730/tm.htm buraya da belirttim.Hala cevap yok.Desinler ki böyle böyle;şu mesajın böyle atıldı ve "bu mesajı sen attın" desinler,benim yaptığımı kanıtlasınlar birdaha foruma girersem namerdim.Padişahlık sistemi olmuş forum arkadaş
  • forumdestek@donanimhaber.com adresine durumu mail atarsanız ilgilenilecektir.

Benim durumum ise farklı idi. Hesabım başkasının eline geçmişti ve yapan başkası idi. Gerekli ve yeterli şekillerde de ispat ettim ve sorun ortadan kalktı. Verdiğim mail adresine siz de durumu anlatırsanız sorun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.