Şimdi Ara

adls us robotics 9106 modem driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar u.s robotics 9106 adsl modemim var fakat modemi aldığımız arkadaş şehir değiştirdi ve cd vermemiş .aynı modemi başka bir hat için kurmak istiyoruz fakat internetten indirdiğimiz ve uzantısı bin olan dosyayı da biz ne yapacağımızı bilmiyoruz bir çözümü olan varsa lütfen mail atsın

• cd ye ihtiyacınız yok ethernet veya wireless olarak modeme herhangi bir programa ihtiyaç duymadan bağlanabilirsiniz, int explorer açın 192.168.1.1 yazın modem arayüzüne ulaşabilirsiniz burdan modemi konfigüre edin kolay gelsin
  • senin indirdiğin .bin dosyası modem firmware i

@arkitrom dediği kesinlik dogrudur ama ben yinede yazılım istiyorum diyorsan linkteki dosyayı indirebilirsin.(yaklaşık 50 mb)
    http://www.usr.com/support/9106/9106-files/9106-EC-2.38.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 8 Aralık 2005, 21:34:25 >
  • bu kadar hızlı yaıt alacağımı ummuyordum doğrusu ama avrupa sevdası ile uyutulan halkımdaki yardımlaşma duygusu hala yaşıyor.bugün ülkemi ve insanlarını daha da fazla seviyorum.bu siteyi hazırlayanlardan da Allah razı olsun elleri dert görmesin tuttukları altın olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

cd ye ihtiyacınız yok ethernet veya wireless olarak modeme herhangi bir programa ihtiyaç duymadan bağlanabilirsiniz, int explorer açın 192.168.1.1 yazın modem arayüzüne ulaşabilirsiniz burdan modemi konfigüre edin kolay gelsin

• Bir hatırlatmada bende belki arkadaşım modemim İP sini değiştirmiş olabilir o zaman 192.168.1.1 adresinden giremeyebilirsin önce arkasındaki reset düğmesine 5 sn kadar bas reset olsun modemi de kapa -ac.
    artık fabrika ayarlarına dönmüştür. İnternet browserin ekranına direk 192.168.1.1 yaz

cıkan ekrana

kullanıcı adı:admin
    pasword:admin

selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cnet modem firmware
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.