Bildirim
adls us robotics 9106 modem driver
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cd ye ihtiyacınız yok ethernet veya wireless olarak modeme herhangi bir programa ihtiyaç duymadan bağlanabilirsiniz, int explorer açın 192.168.1.1 yazın modem arayüzüne ulaşabilirsiniz burdan modemi konfigüre edin kolay gelsin -
senin indirdiğin .bin dosyası modem firmware i
@arkitrom dediği kesinlik dogrudur ama ben yinede yazılım istiyorum diyorsan linkteki dosyayı indirebilirsin.(yaklaşık 50 mb)
http://www.usr.com/support/9106/9106-files/9106-EC-2.38.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 8 Aralık 2005, 21:34:25 > -
bu kadar hızlı yaıt alacağımı ummuyordum doğrusu ama avrupa sevdası ile uyutulan halkımdaki yardımlaşma duygusu hala yaşıyor.bugün ülkemi ve insanlarını daha da fazla seviyorum.bu siteyi hazırlayanlardan da Allah razı olsun elleri dert görmesin tuttukları altın olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: arkitrom
cd ye ihtiyacınız yok ethernet veya wireless olarak modeme herhangi bir programa ihtiyaç duymadan bağlanabilirsiniz, int explorer açın 192.168.1.1 yazın modem arayüzüne ulaşabilirsiniz burdan modemi konfigüre edin kolay gelsin
-
Bir hatırlatmada bende belki arkadaşım modemim İP sini değiştirmiş olabilir o zaman 192.168.1.1 adresinden giremeyebilirsin önce arkasındaki reset düğmesine 5 sn kadar bas reset olsun modemi de kapa -ac.
artık fabrika ayarlarına dönmüştür. İnternet browserin ekranına direk 192.168.1.1 yaz
cıkan ekrana
kullanıcı adı:admin
pasword:admin
selamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X