Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Bu Adios dışarıya kapalı bir grup galiba. İstanbul buluşmasında amacın ne olduğunu sormuştum kimse bir şey söylememişti.

Amaç tanışmak hocam. Grubumuzda Adios kartı olupda paylaşım yapmak isteyen herkese açıktır.

Adios kartı ne oluyor onu bilmiyorum. Bir şey anlamamamın sebebi buydu sanırım.

Yapı Kredi Bankasının bir Kredi Kartı. Burayı oku hocam aydınlanacaksın. Hatta hayatına yeni bir bakış açısı gelecek

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_1/key_/tm.htm

• Katılım için liste yapmaya başladım. Katılamayacak arkadaş varsa güncelleriz.
  • Tarih bana uygun duruyor. Ben de gelebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu Adios dışarıya kapalı bir grup galiba. İstanbul buluşmasında amacın ne olduğunu sormuştum kimse bir şey söylememişti.

Amaç tanışmak hocam. Grubumuzda Adios kartı olupda paylaşım yapmak isteyen herkese açıktır.

Adios kartı ne oluyor onu bilmiyorum. Bir şey anlamamamın sebebi buydu sanırım.

Yapı Kredi Bankasının bir Kredi Kartı. Burayı oku hocam aydınlanacaksın. Hatta hayatına yeni bir bakış açısı gelecek

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_1/key_/tm.htm

Favorilere ekledim şu an okuyamam ama iyileştikten sonra bakacağım.

• Listeyi güncelledim.
  • Ben de gelebilirim, listeye ekleyebilirsiniz..
  • Arkadaşlar nacizane tavsiyem avm gibi bir yerde yapmayın saat 10 muhtemelen yetmeyecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe çok iyi olmuş güzel organize eden cartok üstada şimdiden ayrıca teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnDillinger -- 3 Aralık 2012; 18:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Arkadaşlar nacizane tavsiyem avm gibi bir yerde yapmayın saat 10 muhtemelen yetmeyecektir

Dostum zaten mekan olayını daha tam netleştirmedik. Bir arkadaşımız çukurambar teklifi getirdi. Diğer arkadaşlarda avm teklifini uygun buldular. Tarih saat uyduktan sonra mekan çok sorun değil.

@JohnDillinger ben teşekkür ederim hocam:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Arkadaşlar nacizane tavsiyem avm gibi bir yerde yapmayın saat 10 muhtemelen yetmeyecektir

Dostum zaten mekan olayını daha tam netleştirmedik. Bir arkadaşımız çukurambar teklifi getirdi. Diğer arkadaşlarda avm teklifini uygun buldular. Tarih saat uyduktan sonra mekan çok sorun değil.

@JohnDillinger ben teşekkür ederim hocam:)

Ok üstad biz 00:30 kadar oturmuştuk saat yetmedi konuşacak o kadar çok şey varki

• bahçelide wow bistro die biryer var livanın karsısında, sonracıma ilerisinde leman var , livada var zaten :)

çukurambardaki mekanlarda var hepsi iyi :)
    bu arada yalnız söyle birşey var, cukurambar olursa oraya ulasım arabalı olanlar tarafından yapılabilir birtek.
    bahceli veya avmlere heryerden ulasım olur.
    yalnız yaşasam aslında evimize davet ederdim sizi ama öyle bir imkanım yok benim su an yaw :(

bence gidicegimiz mekanda herkesin ulasabileceği, olabildigince merkezi ve birde cok ses olmayan bir mekan olursa yeterli olur (bahçeli 7 deki madoda fena degil aslında :) )
    ankarada maşallah her tarafımız cafe
  • o gün kar yağışı olabilir, olursa sıkıntı da olabilir :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodans

bahçelide wow bistro die biryer var livanın karsısında, sonracıma ilerisinde leman var , livada var zaten :)

bu arada yalnız söyle birşey var, cukurambar olursa oraya ulasım arabalı olanlar tarafından yapılabilir birtek.
    yalnız yaşasam aslında evimize davet ederdim sizi ama öyle bir imkanım yok benim su an yaw :(

bence gidicegimiz mekanda herkesin ulasabileceği, olabildigince merkezi ve birde cok ses olmayan bir mekan olursa yeterli olur (bahçeli 7 deki madoda fena degil aslında :) )

Hocam Wow bistro ve bahçelide ki birçok mekanda müzik olduğu için sohbet ortamına pek uygun olmaz diye düşünüyorum

AVM süre olarak yetersiz olabilir. Görünen en mantıklı tercih Çukurambar bence

Toplu taşıma var Çukurambara. Ayrıca konuda yakın yerlerden gelecek olanlar haberleşir arabayla geliş işini ayarlayabiliriz

tabiki çoğunluk ne derse o şekilde haerket edelim kimse mağdur olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

quote:

bahçelide wow bistro die biryer var livanın karsısında, sonracıma ilerisinde leman var , livada var zaten :)

Hocam Wow bistro ve bahçelide ki birçok mekanda müzik olduğu için sohbet ortamına pek uygun olmaz diye düşünüyorum

AVM süre olarak yetersiz olabilir. Görünen en mantıklı tercih Çukurambar bence

Toplu taşıma var Çukurambara. Ayrıca konuda yakın yerlerden gelecek olanlar haberleşir arabayla geliş işini ayarlayabiliriz

tabiki çoğunluk ne derse o şekilde haerket edelim kimse mağdur olmasın

bulusalımda bana kızılay meydanı bile olur

cukurambaraın avantajı mekanlarlar daha genis daha ferah, araba parkı sorunuda yok orasıda avantaj
    hepsii olur, yeterki görüşelim tanısalım kaynasalım

• Fikir olmasi acisindan teperimedaki barnies de olabilir.
  • Aracı olmayanlar da düşünülerek, toplu ulaşım araçları kesişim noktaları (ANKAMALL gibi) düşünülürse daha iyi olur kanaatindeyim, naçizane..Hem en üst katı da geniş gibi...
  • yaw kimse bana kızmasın hatta bulusmadan sonra birlikte dahi gidebiliriz
    uzun süredir istiyordum redd i dinlemeyi, fiyatta bu kadar uygun olunca gitmessem
    ölürüm,

http://www.sehirfirsati.com/deals/ankara/Jolly-Joker-Ankara-Konser/13965512

nedense birden bana tunustaki mekanlar süper gözükmeye basladı, hepsi ayrı güzel heleki tam metropolün ordaki kafeler yemede yanında yat tam bizlik :)
    kızılay hem merkezi herkese :)
    eğer tunusta, kızılayda, hatta kocatepe camii civarında bulusalım derseniz ne dilerseniz dileyin benden :)

• quote:

yaw kimse bana kızmasın hatta bulusmadan sonra birlikte dahi gidebiliriz
    uzun süredir istiyordum redd i dinlemeyi, fiyatta bu kadar uygun olunca gitmessem
    ölürüm,

nedense birden bana tunustaki mekanlar süper gözükmeye basladı, hepsi ayrı güzel heleki tam metropolün ordaki kafeler yemede yanında yat tam bizlik :)
    kızılay hem merkezi herkese :)
    eğer tunusta, kızılayda, hatta kocatepe camii civarında bulusalım derseniz ne dilerseniz dileyin benden :)

Vallahi ben diyemedim.. ANKAMALL felan geveledim ama dediğin yerlerin hepsine yürüyerek de gelirim..

• quote:

Adiosun Ankara kanadı olarak bizde bir buluşma yapalım diyoruz.
    Herkesin kolayca gelebileceği merkezi bir yer belirleyelim.

Benim aklıma Armada-Kahve Dünyası geliyor. Merkezi sessiz sakin bir yer.

Tarih ve Mekan tekliflerinizi bekliyorum

İlk belirlemelere göre buluşma tarihi:

06/12/2012 saat:19:00

Katılım.
    1-cartok
    2-prodans
    3-anil
    4-aeaksoy
    5-JohnDillinger
    6-muzzy255
    7-etlik
    8-stserkan
    9-attorney-at-law
    10-metinalasya
    11-BilimveEdebiyat
    12-tekmali
    13-jordi

Mekan farketmezde 6 Aralık perşembe akşamı uymadı :( bir iş yemeğim var ve kesin katılmak zorundayım .. neyse bir dahaki sefere :)

• quote:

yaw kimse bana kızmasın hatta bulusmadan sonra birlikte dahi gidebiliriz
    ölürüm,

Ben biletleri almıştım bile Redd konserine.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.