Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.099
Cevap
1.068
Favori
5.631.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39353936393739383939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Puanı kullanıp ardından düşünün bence.Eski tadı yok artık adiosun.Çok fazla kullanıcı limitine ulaştı ve son zamanları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THY 1 Ekim başlangıç 160-170$ civarı Avrupa promosyonları geldi.
    Yani 800 lira desek, en az 80.000 puan olacak taban fiyatlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 19 Haziran 2018; 20:10:9 >
  • Evet.
  • sarveniko kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam.
  • Hayır ..... numaralı müşterinizim (TC NO)son 4 hanesi biten adiso kartımdaki puanlarımın bankanız ..... müşteri no’lu(tc no) ..... kişisinin son 4 rakamı .... olan kartına aktarılması hususunda geregini arz/rica ederim

Eşiniz ise katiyetle evlilik cüzdanı ve sizlerin kimlik fotokopileride eklenecek

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    Paraflytravel'dan baktım Barselona'ya THY ile Mart ayında gidiş-dönüş 420 Puana almak mümkün, geçen sene ekim ayında, mart ayı için Porto-Lisbon seyahatini 275 Puana almıştım.
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu bilet fiyatları nolmuş böyle anlamadım. Hadi döviz arttı falan filan anlarım ama İstanbul-Seul bileti bakıyorum 4000-5000 tl ler havada uçuşuyor. Daha geçen sene Qatar ile 1800 TL'ye bilet almıştım Kuala lumpura.
  • Kikimato K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Seyahat hattına bir türlü ulaşamadım ama söylediğiniz numaradan işimi hallettim.@Kikimato

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architect57 -- 20 Haziran 2018; 10:51:18 >
  • Mrb arkadaşlar. Haftaya Kıbrıs'a gitmek istiyorum.. Ama halen memurlar dan Yurtdışı çıkış izin belgesi istiyorlar mı? Bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mx0131

Mrb arkadaşlar. Haftaya Kıbrıs'a gitmek istiyorum.. Ama halen memurlar dan Yurtdışı çıkış izin belgesi istiyorlar mı? Bilgisi olan var mı?
    Yeni sordum istemiyorlar.
  • mx0131 kullanıcısına yanıt
    Hayır, istenmiyor. O uygulama aylar önce son buldu.
  • Adios premium için minimum kart limiti/minimum gelir ne kadar acaba güncel olarak?
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Yazın fiyatlar yüksek ama ben de böyle fiyatlari hiç görmedim. Önümüzdeki haftasonu THY Edinburgh gidiş-dönüş fiyatı 7.500 lira.
    3 kere Amerika’ya gidlip dönülür o paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 20 Haziran 2018; 11:55:25 >
  • bunu ben de merak ediyorum.
    15 Kasım 2017 de bitti.
    2017 sömestr tatilinde Kıbrıs a gidecekken,

Havaalanından geri dönmüş ve

Bizimkilere çok mahçup olmuştum..

Aklıma geldi...

• peacemaker kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Başka banka kredi kartı için aynı durum bana olmuştu. Bu kart aidatı bir yıl için geçerli. Ödeyip, avantajlarını kullanıp, bir yılın bitiminde, bir daha ödememek için kartı iptal etmek daha uygun geldi bana.

Selamlar
  • Thy resmi 787 liralık bilete Setur ile 930 lira karşılığı 90.000 puan.
    Yahu iyice suyunu çıkardılar. Bu arada birçok bilet satan site, THY’nin resmi fiyatlarından bile 60-70 lira fazla fiyat veriyor! Normalde tam tersi olması lazımdı! THY, sen hayırdır)
    Gizli indirim mi yapıyorsun yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 20 Haziran 2018; 20:22:16 >
    O belge gerekliligi 15 Kasim 2017 tarihinde kalkti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Haziran 2018; 20:49:46 >
  • 
Sayfa: önceki 39353936393739383939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.