Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.099
Cevap
1.068
Favori
5.631.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38503851385238533854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaparsin aktar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caglar3047 C kullanıcısına yanıt
    Bir baska yöntemde ek kart cıkarıp ilave 2500 tl daha harcanabiliyor sanırım.

• Luxembourg'a gidiş-dönüş 600 TL'ye bilet buldum,
    Setur 700 TL dedi. Adios premiuma 2.08 katsayı ile 335 TL Puana aldım. Gerçek katsayı 1,79 oldu. Bilginiz olsun.
  • Arkadaşlar yanlışsam düzeltin. YKB kartları diğer banka poslarında puan kazandırmıyor. Vakıfbank ta worldkart Program ortağı. Adios kartımızı vakıfbank posundan geçirdiğimizde puan kampanyalarından faydalanabiliyor muyuz? Yada en azından puan kazanabiliyor muyuz. Okul kayıt yenilemesi yapacağım da tek pos var o da vakıfbankın

• quote:

Orijinalden alıntı: Yvzali

Arkadaşlar yanlışsam düzeltin. YKB kartları diğer banka poslarında puan kazandırmıyor. Vakıfbank ta worldkart Program ortağı. Adios kartımızı vakıfbank posundan geçirdiğimizde puan kampanyalarından faydalanabiliyor muyuz? Yada en azından puan kazanabiliyor muyuz. Okul kayıt yenilemesi yapacağım da tek pos var o da vakıfbankın

Kazandırmaz hocam yapikredinin kendi posu veya anlaşması olmazı lazım

• 1-14 Şubat Gittigidiyor puanları yattı mı arkadaşlar?

Benim puan hala yatmamış

• gittigidiyor bu altın işinden zararlı çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahsildarr

Bir baska yöntemde ek kart cıkarıp ilave 2500 tl daha harcanabiliyor sanırım.

Bu yöntem doğrumu teyit edebilecek varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

1-14 Şubat Gittigidiyor puanları yattı mı arkadaşlar?

Benim puan hala yatmamış

Benimki yattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

gittigidiyor bu altın işinden zararlı çıkar

Gittigidiyor altın alışverişlerinde uyandı artık, worldpuan vermemekte.
  • m m m m kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle biliyordum ama bir teyit edeyim dedim. Teşekkür ederim

• devasaldost D kullanıcısına yanıt
    Bu haber çok kötü oldu

• Kiev Ankara için pegasus da uçak bileti 305 tl iken setup 405 tl'den hesaplıyor

Sanki hiç avantajı kalmadı kartın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TH3ROCK -- 25 Şubat 2018; 17:40:34 >
  • Avantajı bir yana, yahu o uçuş saatleri nedir öyle?

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    Maalesef saatleri hep öyle pegasus un

• 400 değil, 200 lira da olsa eziyet bu! Uykusuz kalıyorsunuz. Rötarı, çıkması etmesi 04:00 gibi en erken otele varması! Hatta belki 05:00! 1 günlük para alır otel. Nedir, 6-7 saat uyku için. Ev tuttuysanız zaten en erken 12:00’a kadar check-in olmaz. Vardığınız saatte kulüpler bile kapanıyor! 8 saat nasıl vakit geçer, hem de o soğukta! Arkadaşınızda kalıyorsanız bile tuhaf. Sırf uyumak için gitmiş oluyorsunuz. Tabi Ankara’da yaşıyorsunuz ve başka çareniz yok. Dönüş saati de ayrı bir işkence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 27 Şubat 2018; 18:2:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarveniko

400 değil, 200 lira da olsa eziyet bu! Uykusuz kalıyorsunuz. Rötarı, çıkması etmesi 04:00 gibi en erken otele varması! Hatta belki 05:00! 1 günlük para alır otel. Nedir, 6-7 saat uyku için. Ev tuttuysanız zaten en erken 12:00’a kadar check-in olmaz. Vardığınız saatte kulüpler bile kapanıyor! 8 saat nasıl vakit geçer, hem de o soğukta! Arkadaşınızda kalıyorsanız bile tuhaf. Sırf uyumak için gitmiş oluyorsunuz. Tabi Ankara’da yaşıyorsunuz ve başka çareniz yok. Dönüş saati de ayrı bir işkence)

Hocam dediğiniz bütün sorunları epey yaşadım ben :) Eşim gelecek Ankaraya ondan dolayı almam gerekiyor. Uçak saatleri pegasus için malesef böyle. Ukrayna havayolunun saati iyi ama onun da ücreti daha pahalı

• Aidatın iadesiz olması, kampanyaların azalması,katsayıların düşmesi, seturden fiyatların daha yüksek satılması vs vs... suyu ısınıyor kartın.

• Mart ayında sizce hangi kampanya gelir? Acaba ramazan bayramı için haziranda amerika veya tüm dünya olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matarese

Mart ayında sizce hangi kampanya gelir? Acaba ramazan bayramı için haziranda amerika veya tüm dünya olur mu?

Geçen sene Mart ayında 1-30 Haziran 2017'de tüm dünyayı geziyos diye kampanyaya çıkmıştı. zaten 2017 için son tüm dünya kampanyası olmuştu.

bu sene de aynı taktiği uygularlarsa yine ramazan bayramına tüm dünya çıkması olası. ama benim gönlümden geçen birde yıl sonuna doğru ekim-kasım gibi tropik adalar yada uzakdoğu çıkması
  • 
Sayfa: önceki 38503851385238533854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.