Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37843785378637873788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11'den yaptığım alışverişi saymadı. YKB'nin kampanyalarındaki çamura yatışları bıkkınlık verdi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

n11'den yaptığım alışverişi saymadı. YKB'nin kampanyalarındaki çamura yatışları bıkkınlık verdi artık.

Hangi kampanya kapsamında sayılmadı?
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Puan yağmuru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    N11 seçili internet siteleri arasında, neden saymadılar, gerekçeleri nedir?
  • adioses A kullanıcısına yanıt
    Benim de yatmadı.

Sonra ayrıntıyı öğrendim ve dumur oldum.

Ykb geçen ayki otomatik ödeme kampanyasını sadece vadesiz hesaptan otomatik ödemeler için yapmış!!

Benim gibi açıklamayı okumadan kredi kartından talimat verenlerin talimatları boşa gitti.

Ben 1 tane vermiştim neyseki, şimdi iptal edip 6 ayın dolmasını bekleyeceğim maalesef.

• EriadoR_ kullanıcısına yanıt
    Aynı durum maalesef. Ben de 1 fatura vermiştim. Ama kredi kartına.
    Kayıt oluşturdum olumsuz cevap geldi vadesiz hesaptan vermek gerekiyormuş.
    Sağlık olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, N11'den alışveriş yapan kimseye 15 tl Puan kazandınız mesajı gelmemiş, bana da gelmedi. Sonra 1v1y'den alışveriş yaptım, ilk alışverişimmiş gibi sms geldi.
    Edit: müşteri hizmetlerini aradım, sordum, sektör olarak uygun değilmişmiş. gömlek aldım, sektör mobilya gibi bir şey gözüküyormuş. Kayıt açtı, bekleyeyim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 24 Kasım 2017; 23:53:32 >
  • Hepsiburadadan traş bıçağı almıştım onada vermeyecek herhalde bu durumda çünkü sms gelmedi.
  • quote:

Bilmiyorum, N11'den alışveriş yapan kimseye 15 tl Puan kazandınız mesajı gelmemiş, bana da gelmedi. Sonra 1v1y'den alışveriş yaptım, ilk alışverişimmiş gibi sms geldi.
    Edit: müşteri hizmetlerini aradım, sordum, sektör olarak uygun değilmişmiş. gömlek aldım, sektör mobilya gibi bir şey gözüküyormuş. Kayıt açtı, bekleyeyim bakalım.

Bence müşteri temsilcisinin bilgi eksikliği var.

n11'den sakız alınsa bile puanın yatması gerekiyor. sektör şartı fiziki alışverişler için. internetten yapılan alışverişler için verilen sitelerden alışveriş yapmak yeterli olmalı.

Giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat ve elektronik sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde ve kampanyanın geçerli olduğu World Üye İşyeri olan seçili e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler için geçerlidir.

sms gelmedi diye kendinizi yorup telefon etmeyin bence. siz kampanya şartlarını yerine getirin ve puanın yatırılma tarihinde yatırılmasını bekleyin. yatmazsa o zaman arayıp kayıt açtırabilirsiniz.

• -engin- kullanıcısına yanıt
    Ben artık o dediğinize inanmıyorum. Yapı Kredi eskisi gibi değil, puanı vermemek için kırk takla atıyor.

• Adios kartta otomatik ödemede bulunan faturaları iptal edip yine aileden başka bir adios kartı olana talimatladığımızda puan kazanımı olurmu?
  • Tahsildarr kullanıcısına yanıt
    Olmaz. 6 ay beklemeniz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hepsiburadadan traş bıçağı almıştım onada vermeyecek herhalde bu durumda çünkü sms gelmedi.

SMSlere takılmayın. Sms sistemini oturtamadı hala yapı kredi, müşteri temsilciside yanlış bilgi vermiştir. N11.com'un mobilya sektörü olduğu nerede duyulmuş Allah aşkına.
    Yazan yerlerde alışveriş yapın puanın yüklenme tarihini bekleyin.
  • Adios kartımda yaklaşık 1700 puanım var ve ağustos ayı içinde yurtiçi otellerde kullanmayı düşünüyorum. Puanları Şu an erken rezervasyon indirim oranları yüksek iken kullanmak mantıklı mı yoksa geçen yıl seçili oteller için ciddi avantajlı kampanya yapılmıştı yine benzer kampanya mı beklemek daha mı mantıklı olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerbilisim

Adios kartımda yaklaşık 1700 puanım var ve ağustos ayı içinde yurtiçi otellerde kullanmayı düşünüyorum. Puanları Şu an erken rezervasyon indirim oranları yüksek iken kullanmak mantıklı mı yoksa geçen yıl seçili oteller için ciddi avantajlı kampanya yapılmıştı yine benzer kampanya mı beklemek daha mı mantıklı olur?

Yakın miktarda puan bende de var ve aynı soruyu ben de sormak istiyorum.

• -engin- kullanıcısına yanıt
    Çok güzel açıklamışsınız.

• Bu biraz şans işi maalesef. Güzel bir kampanya gelebilir de gelmeyebilirde. Gelmezse otel pağlıya gelir. Ben açıkcası şansa bırakmayıp Ocak 1 de erken rezervasyon ile alıyorum.
  • quote:

Dun n11 den alisveris yaptim sms gelmedi. Bugun yaptim geldi. 7 aralikta puan eksik yuklenirse arar kayit actirirz yatiriar.

• 
Sayfa: önceki 37843785378637873788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.