Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3096. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30943095309630973098
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam Tayland'a :D Fakat daha almadım bileti 1-2 güne alacam inşallah ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biembo

1500 e bilet mi var ya kur yüksekken . Yoksa bir kamoanya felan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

quote:

1500 e bilet mi var ya kur yüksekken . Yoksa bir kamoanya felan mı

Hocam, Qatar'da kampanya var.
  • fatihlaw kullanıcısına yanıt
    Qatar'da kampanya var hocam değerlendirilebilir ;)Bide kur düşük olsaydı komik rakamlara uçmuş olurduk
  • arkadaşlar merhaba bir gezgin olarak artık farklı rotalara cevrildim. ve bu seferde arap yarımadasının gözdesi abu dhabi ve dubai turu yapmaya karar verdim THY ile 9-17 Şubat Arasında biletimi aldım. THY nin promosyonu ile uygun rakama geldi

buraya gidenlerden tavsiyeler isteyeceğim sorularıma cevap verebilen oluyrsa cok memnun olacağım

1. Mobil internet işini nasıl çözebilirim ( sim kart vs. )
    2.abu dhabi - dubai arasına nasıl gidebilirim en uygun ve kolay sekilde ki dönüşte de dubai - abu dhabi yapacağım.
    3. nereleri gezebilirim tavsiyeleriniz nelerdir.
    4. otel fiyatları oldukca yüksek en düsük otel günlük oda 68 euro dan baslıyor tavsiyelerinizi bekliyorum

suanda aklıma gelen soru yok ama oldukca konu altında belirteceğim

yardımlarınızı bekliyorum
  • Dostum

1-jumeirah beach civarinda konaklamani
    2-ulasim icin taksi kullanmani
    3-avm disinda, old town kismini mutlaka gezmeni
    4-cheescake factory (dubai mall'da var) yemeni
    5-burj khalifa'da hava karardiktan sonra muzikli havuz show'unu seyretmeni
    6-abu dhabi'de ferrari world gezmeni
    7-aksam serinliginde dubai marina'da gezmeni ve yemek yemeni
    8-çöl'de jeep safari turuna katilmani

Tavsiye ederim

• Otomatik ödeme kampanyası için SMS attım sistemde sorun var diye cevap geldi. Ayrıca 0,65 TL'yi de kesti
  • Adios ömrünü doldurdu dolduracak gibi düşünen tek benmiyim arkadaşlar ?
  • biembo kullanıcısına yanıt
    Benimde korkum o, biriktirdiğimiz puanları avantajlı bir kampanyada kullanabilsek iyi olacak.
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Aralık ayından ümitliyim hocam,şubat-mart ayı için bir Uzakdoğu veya Tüm Dünya olmadı Egzotik yerler gelir diye düşünüyorum,İnşallah yanıltmaz beni
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 6 Kasım 2015; 23:39:01 >
  • quote:

Aralık ayından ümitliyim hocam,şubat-mart ayı için bir Uzakdoğu veya Tüm Dünya olmadı Egzotik yerler gelir diye düşünüyorum,İnşallah yanıltmaz beni

Ben de Ocak ayında çıkar diye düşünüyorum. Nisan ayında gönderir. Onu bekliyorum ben de.
  • Güncel katsayı orani yurtdışı bilet
    Sitede fiyat 1320
    Seyahat hatti 1428
    Worldpuan 570

Görünen 2.5 gerçekte 2.3 oran

• kampanyacı kullanıcısına yanıt
    Hocam ucretlendirme kismina dikkat edin. Yanlis hatirlamiyorsam ilgili sitedeki ucret gecerlidir gibi bisey ywziyordu. O sitede de yillik 180 tl gibi bi ucret vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce otomatik ödemedeki faturalarımı iptal edip aradan 4 ay geçtikten sonra otomatik ödeme kampanyası dahilinde tekrar talimat verdim. Ancak faturaların daha önce otomatik ödemede olduğu gerekçesiyle puanım yatmadı, oysa kampanya koşullarında aradan 4 ay geçtiyse tekrar verilebileceği yazıyordu. Böyle bir şey başına gelen var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bookinturkey'de yurtdışı otel cıkmıyor. kaç tane sehir denedim aynı sey;

Özür dileriz, müsait bir otel bulunamadı. Lütfen alternatif seçenekleri deneyin.

travel ian, gta gibi siteler vardı eskiden şimdi de varmı otellere bakabilecegim bir yer?
  • -engin- kullanıcısına yanıt
    Hocam site biraz sıkıntılı ama aslında var. Şehir girmeden direk araya basın birkaç deneme sonra şehir seçenekleri çıkıyor. Yada direk setur sitesine girin oradan bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliGumus42 -- 6 Kasım 2015; 21:28:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

Hocam site biraz sıkıntılı ama aslında var. Şehir girmeden direk araya basın birkaç deneme sonra şehir seçenekleri çıkıyor. Yada direk setur sitesine girin oradan bakın.

sehir cıkıyor da oteller cıkmıyor. setur'un sitesinde yurtdısı oteller yok.

ben yapamadım.

kharkiv-ukrayna; 13-16 kasım bir bakar mısınız. otel cıkıyor mu?
  • 28 ekim-1kasim arası Pragdaydim eşim ve çocuğumla . Sorularınızı alabilirim. Adios premium ile oran:2,10

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

Hocam ucretlendirme kismina dikkat edin. Yanlis hatirlamiyorsam ilgili sitedeki ucret gecerlidir gibi bisey ywziyordu. O sitede de yillik 180 tl gibi bi ucret vardi.
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 6 Kasım 2015; 23:39:45 >
  • 
Sayfa: önceki 30943095309630973098
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.