Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.066
Favori
5.625.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29582959296029612962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Adiosa başvuracağım en Avantajlı hangisidir ucak ve otel için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotels.com üzerinden rezervasyon yaptım.

kapadokyadaki otelden mail gelmiş, rezervasyonu kabul edemiyoruz diye.

hotels.com'a da ulaşamıyorum.

otel diyor ki rezervasyonu online iptal edemiyoruz diyor. onlar da ulaşamıyormuş kimseye.

bu nasıl iştir ya...

paramı nasıl geri alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

hotels.com üzerinden rezervasyon yaptım.

otel diyor ki rezervasyonu online iptal edemiyoruz diyor. onlar da ulaşamıyormuş kimseye.

bu nasıl iştir ya...

Almanyada bir otele rez yaptirmistim gecelik 20 eur ama otel superdi. Sonra aradilar ve fiyat yanlis girildi rez iptal edin dediler. Iptal kismina girdigimde iptal ederseniz 3 gecelik 60 eur maliyetiniz olacak yazisi cikti iadeli rez olmadigi icin. Otele bildirdim siz iptal.edin bu sebeptendolayi diye. Otel biz iptal edemiyoruz diye donus yapinca, ben de kendilerine aramizda kontrat oldugunu, onlarin yaptigi fiyat hatasindan dolayi daha fazla ugrasamayacagimi ve iptal proseduru ile kendilerinin ugrasmamasi durumunda kontratimi kullanacagimi bildirdim. 5 dakika sonra rez iptal edildi booking tarafindan. Sanirim otel bookinge ulasmis. Siz de bu sekilde ilerleyebilirsiniz. Yani iptali kabul ettiginizi ama prosedurle onlarin ugrasmasini talep edin yoksa kontrat hukumlerince konaklama yapacaginizi bildirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bu nasıl iştir ya...

booking.com'da sorun çıkar ama hotels.com'da çıkmaz. iletişim bölümünden ulaş hemen dönerler.

tel: 0212 375 5226 (pazartesi-cuma 9.00-22.30 arası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

bu nasıl iştir ya...

booking.com'da sorun çıkar ama hotels.com'da çıkmaz. iletişim bölümünden ulaş hemen dönerler.

otel yetkilileri hotels.com'a ulaşamadıklarını belirttiler. Bu şekilde sorun yaşıyorlarmış hotels.com ile.

hotels.com TR numarasına ulaşamayınca ingiltereyi aradım.

oradan oteli aradılar ve otel doluymuş rezervasyonu iptal ediyoruz dediler ve ettiler.

otel doluymuş ne demek ya

daha da hotels.com'u kullanmam heralde.

umarım para iadesi de sorunsuz yapılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -engin- -- 28 Nisan 2015; 9:30:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

bu nasıl iştir ya...

otel yetkilileri hotels.com'a ulaşamadıklarını belirttiler. Bu şekilde sorun yaşıyorlarmış hotels.com ile.

hotels.com TR numarasına ulaşamayınca ingiltereyi aradım.

oradan oteli aradılar ve otel doluymuş rezervasyonu iptal ediyoruz dediler ve ettiler.

otel doluymuş ne demek ya

daha da hotels.com'u kullanmam heralde.

umarım para iadesi de sorunsuz yapılır..

aynısını bana booking.com yaptı hostele gittim. biz aslında doluyuz, booking.com'un sisteminde hata var diye beni kapı dışarı ettiler. viyana'da 7-8 otel gezdim. boşuna arama cumartesi bu saatte boş otel veya hostel bulamazsın dediler. ben de metroda sabahladım. daha sonra iptal talebinde bulundum. beni kabul etmeyen hostel, rezervasyonum olduğu halde gelmediğimi, parasını çatır çatır tahsil edeceğini söyledi. mail ile otele ve bookinge olayları yazdım. gelmediniz, yalan söylüyorsunuz dediler. booking.com ise "otel gelmediğinizi söylüyor. yapacak bir şey yok" dedi. parayı da aldılar. hem sokakta kaldım, hem para ödedim. nasıl ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 28 Nisan 2015; 9:56:47 >

• boombip kullanıcısına yanıt
    sizin hatanız :)

hostel size öyle dediğinde hemen booking.com'la irtibata geçseydiniz o zaman görürdünüz hostel nasıl takla atıyor sizi ikna etmek için.

booking.com'dan yaptıgım bir rezervasyonda otel bana doluyuz diye telefon etti. Ben de bunu booking'e söyledim.

booking'in otele söylediği, aynı standartlarda veya daha üstü kalitede oteller önermeseydi. Ben otelin bana önerdiği seçenekleri istemedim.

Adam bana binbir rica minnet etti de öyle tamam dedim, biz anlaştık iptal edin diye.

budapeşte de aynı şey oldu. otel bana çok daha üst standartlarda bir otel önerdi. farkını da onlar vermeyi teklif ettiler.

tabi bunlar hep booking.com'da oluyor.

O yüzden booking.com her zaman ilk tercihim olacaktır.

Hotels.com'da yaşadığım sorunu booking.com'da yaşamış olsam eminim beni bu şekilde uğraştırıp, mağdur etmezlerdi

• quote:

sizin hatanız :)

hostel size öyle dediğinde hemen booking.com'la irtibata geçseydiniz o zaman görürdünüz hostel nasıl takla atıyor sizi ikna etmek için.

booking.com'dan yaptıgım bir rezervasyonda otel bana doluyuz diye telefon etti. Ben de bunu booking'e söyledim.

booking'in otele söylediği, aynı standartlarda veya daha üstü kalitede oteller önermeseydi. Ben otelin bana önerdiği seçenekleri istemedim.

Adam bana binbir rica minnet etti de öyle tamam dedim, biz anlaştık iptal edin diye.

budapeşte de aynı şey oldu. otel bana çok daha üst standartlarda bir otel önerdi. farkını da onlar vermeyi teklif ettiler.

tabi bunlar hep booking.com'da oluyor.

O yüzden booking.com her zaman ilk tercihim olacaktır.

Hotels.com'da yaşadığım sorunu booking.com'da yaşamış olsam eminim beni bu şekilde uğraştırıp, mağdur etmezlerdi

tek seçeneğim booking.com'a mail atmaktı. hostel'in internetini kullanarak gece mail attım. 1 saat bekledim cevap gelmedi. hostel sahibi hintli berbat heriflerdi. cevap vermeyince çıkmak durumunda kaldım. 12 saat sonra araştırıyoruz diye cevap verdiler.

• kliksadan 1000 tl üstü telefon aldım

bazı bankalar garanti axess paraf taksit teklif ediyordu 3-4 kadar

ykb den mesaj gelmedi

var mı bir yolu acaba
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    internet bankacılığı üzerinden deneyebilirsiniz.

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sahibinden.com dan aldım bana da gelmedi.
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl da dahil olmak üzere 4 defa konakladık. Akşam yemekleri için a la carte'lara rezervasyon yaptırın. Ana restoranda da çok iyi yemekler çıkıyor ama a la carte ücretsiz olduğu için önceliğiniz orası olsun. Kapalı havuzunda 3 adet büyük kaydırak var, çocuğunuz eğlenir. Ayrıca çocuk bölümündeki görevli kızlar da gece 12'ye kadar çocuğunuza bakar(molaları vardır tabi). Kumsalı güzel ama denizi çok sığ sayılmaz. Eğer açıksa Troy aqua'ya gidersiniz ama mevsim dolayısı ile havuz suları soğuk olabilir ve çocuğunuzu üşütmeyin bence. Fransız restoranında kurbağa bacağı deneyin :)) . Balık restoranı da gölet üzerinde kurulu hoş bir ambiansı var. Otelin kalitesini fazla anlatmaya gerek yok. İyi eğlenceler şimdiden
  • Herkese iyi günler, parafly'cı arkadasınız olarak adioscu dostlardan otel seciminde tavsiye beklemekteyim, mevcut parafly puanlarıma ilave olarak avans ile setur'dan agustos ayı içersinde otel rezervasyonu yaptıracağım. Sueno Golf Belek'te 6 gece kal 5 gece öde ile 3150 tl karsılıgı senior oda mı seçmeliyim yoksa Limak Atlantis'te standart odada 3268 tl ye 5 gece mı kalmalıyım? Seuno Golf belek'e geçen yıl gittim memnunum ayrıca bi gecede fazla kalma şansım olacak ama Atlantis'i de merak etmekteyim. Arada kalmış durumdayım değerli yorum ve tavsiyelerini bekliyorum.
  • 23-27 Nisan arası Budapeşte turu yaptık ailece. Araçlı şehir turu ve Estergon gezisi için Caner beye teşekkürü borç biliriz. Anlatımı, sabrı ve tavsiyeleri ile bize çok zevkli 2 gün yaşattı. Gitmek isteyen olursahttp://www.budapestetur.com/ adresinden iletişime geçebilir.
    Kesinlikle deneyin derim
  • Arkadaşlar 30 temmuzda İspanya seyehatim olacak . Bunun için şimdiden vize başvurusunda bulunsam erken mi olur yoksa sıkıntı olmaz mı

• eacaroglu E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gezi için toplam kaç puan ve kaç para harcadınız acaba toplam? kaldığınız otelleri, uçak seferlerini ve tur detaylarını zahmet olmazsa anlatabilirseniz çok yararlı olur.
  • 50 tl world puanım silinmiş adios kartımdan acaba aynı durumda olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deaght kullanıcısına yanıt
    Hocam silinmiyor diye biliyorum sizde başka bir durum olabilir belki
  • Bazen yenigunun ilk saatlerinde suresi dolmus puanlarin gecici olarak silindigi oluyor ama merak etme sabah kalktiginda puanlarin geri gelmis olacaktir. Kalici olarak silinmiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

Arkadaşlar 30 temmuzda İspanya seyehatim olacak . Bunun için şimdiden vize başvurusunda bulunsam erken mi olur yoksa sıkıntı olmaz mı

Son zamanlara bırakıp heyecan yaşamaktansa bence erkenden başvurun aheste aheste işlemleri yaparsınız. Hemde içiniz rahat etmiş olur. Ben 15 gün başvurmuştum Almanya için son gün çıktı yoksa kalıyordum. Ne olur ne olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 29582959296029612962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.