Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.046
Cevap
1.064
Favori
5.624.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29542955295629572958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Web sitesinde gayet açık bir şekilde bilgi verilmiş.

quote:

www.cic.gc.ca
    Do I need a visa if I’m just travelling through Canada on my way to another country?
    http://www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?q=420&t=16

Citizens of certain countries and territories must have visas when they enter Canada. If you need a visa to visit Canada, then you will need a Transit Visa to travel through Canada without stopping or visiting. This is true even if you are in Canada for less than 48 hours. There is no fee for a Transit Visa. You can apply for a transit visa by filling out the application for a Temporary Resident Visa and selecting transit visa from the list of options on the form.

You may not need a transit visa if you are travelling to or from the United States. The Transit Without Visa program (TWOV) and the China Transit Program (CTP) allow certain foreign nationals to transit through Canada on their way to and from the United States without a Canadian transit visa, if they meet certain requirements.

quote:

http://www.cic.gc.ca/english/visit/visas.asp?country=Turkey

You need a visa to visit or transit Canada.

Amerika çıkış ya da varış noktalı transit için ise TWOV programından bahsedilmiş ki Türk vatandaşları bu programa dahil değil.

quote:

www.cic.gc.ca
    Transit Without Visa Program: Find out if you’re eligible - Canada.ca
    http://www.cic.gc.ca/english/department/twov/travellers.asp

Nationals from the following countries qualify for the Transit Without Visa (TWOV) program:

Indonesia
    Thailand
    Taiwan
    Taiwan passport holders who do not qualify for the visa exemption to visit Canada may still benefit from the TWOV program
    Philippines
    All nationals who qualify for the TWOV program must also meet these conditions:

They hold a valid passport or travel document issued by the country of which they are a citizen;
    They hold a valid United States (U.S.) visa;
    They travel to Canada on an approved airline (either Air Canada, Air Canada Rouge, Air China, WestJet, Cathay Pacific, Philippines Airlines, China Southern, Jazz Air, Sky Regional Airlines Inc., and Air Georgian); and
    They transit through an approved Canadian airport (either Vancouver International Airport or Toronto’s Pearson International Airport, Terminal 1 only)

Sonuç: Transit vize gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 22 Nisan 2015; 17:36:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman_27

30 nisan - 3 Mayıs arası eşim ve 5.5 yaşında bkızımızla birlikte gidebileceğimiz tercihen Akdeniz'de bir otel arıyoruz. Süre az olduğu için fiyat çok önemli değil. Kaliteli yemek ve hizmet ve temiz deniz en önemli kriterlerimiz. Çocuk için aquapark olursa daha iyi olur. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Not: Ödemeyi adios premium karttaki puanlarla yapacağım. Yeteri kadar puanım var.

Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 3 günlük toplam fiyat 1100 TL. Seturda bu otel için onlin satış yapılmamaktadır diyor, illa şubeye mi gitmmiz gerekiyor acaba? Bir de fiyat nasıl?
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    Evet sayfalarca şey yazmışlar. Aslında bunların hepsi TWOV'a dahil 5-6 ülkeyi kapsıyor. Zaten VFS'de bulduğum şu ibare de herşeyi açıklıyor:
    "Kanada'ya seyahat için vize gereken bir ülkenin Vatandaşı iseniz, Kanada'da konaklamadan ya da bir ziyaret gerçekleştirmeden Kanada sınırından geçmek için transit vizeye ihtiyacınız vardır"
    Amerika'dan geliyorsanız gerek olmayabilir diye de ilave etmişler.
    Bu durumda iki ayrı transit vize almaya gerek yok mu oluyor?
    Ücretsizmiş ama VFS hizmet bedelini affetmez. Bir de ayrı ayrı dosya, evrak isterlerse uğraş dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman_27 kullanıcısına yanıt
    Seyahat Hattından alacaksınız. Fiyat önemli değil demiştiniz, fiyat göreceli bir kavram, bence fena bir fiyat değil ama kesinlikle memnun ayrılırsınız. Aqua parkı da güzeldir.
    Kemer bölgesi nispeten Belek'e göre daha soğuk olur. Zaten Mayıs başı çok sıcak olmaz herhalde. Küçük çocukla aquaparktan biraz zor faydalanırsınız. Kapalı havuzu kaydıraklı Rixos belek var düşünürseniz. Fiyatı 1600TL imiş istediğiniz tarihlerde
  • eacaroglu E kullanıcısına yanıt
    Bu tesis Seturda yok. ETS'de mevcut. Yani puanla alma olanağınız yok. Ama çocuk bölümündekiler çok ilgili. Gece 12'ye kadar çocukları bırakma imkanı var.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Daha önceki deneyimlerinizi bilemiyorum ama, benim kaldığım ve yaptığım en iyi tatildi diyebilirim rahatlıkla.

Aile olarak içiniz rahat gidebileceğiniz bir yer. Kumsalı fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi temiz ve ince kum ayrıca mavi bayraklı.
    Restaurant alternatifleri var. Genel restaurant haricinde Meksika, İtalya ve sanırım bir ya da iki ülke konseptinde alacartlar var (bunlardan birini önceden rezervasyon yaparak ücretsiz deneyebiliyorsunuz da.) Restaurantlar için genelde başkalarından duyduğum ama benim hiç rastlamadığım bir durum var. Şort, terlik vs. ile restauranta kabul etmiyorlar. Ama restaurant çeşit ve kalitesi inanılmaz mutlu etti bizi.
    Odanın temizlik ve rahatlığı da yerindeydi.

Fazlasıyla kalabalık olmasına rağmen yerleşim alanı fazlaca büyük olduğundan bu kalabalığı hissetmiyorsunuz bile.
    Biz haziran başında gittiğimiz için otelin sezon açılışına da denk gelmiştik. Yılın popüler şarkılarından Gangnam Style'ı bile canlı söyleyebilen fazlasıyla yetenekli bir müzik grubu, dans gösterileri vb. etkinlikler vardı. Tüm çalışanlar fazlasıyla ilgililer üstelik. Biz çok keyifli bir tatil geçirmiştik.

Her şey dahil konsepti gayet iyi. Pek çok olanak var.

Tek beğenmediğim şey ise alkollü içeceklerde 2. sınıf ürünler kullanılması.
    Kokteyllerde pek anlaşılmasa da, diğer içkilerde aradığınız tadı alamayacaksınız. Ya da ben sevemedim.

sueno hotel side veya silence beach side... ikiside çok kaliteli süper oteller...
  • bu mesajıma yardım çıkar mı arkadaşlar

kendim hep adios sahibi olduğum için hiç bakma durumunda kalmadım puanlarım silinecek mi diye ama

annem için de tlcard dan sonra kredi kartı sahibi olunca arada kaldım açıkçası

şimdi tlcard da puan silinme yok okey ama kredi kartı çıkarınca anneme puanları otomatik olarak kredi kartına atıyor

şimdi tl card ile katılıyor yine sadece örneğin bahar kampanyasına .. puanları süreli mi sizce arkadaşlar yoksa silinmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bu mesajıma yardım çıkar mı arkadaşlar

kendim hep adios sahibi olduğum için hiç bakma durumunda kalmadım puanlarım silinecek mi diye ama

annem için de tlcard dan sonra kredi kartı sahibi olunca arada kaldım açıkçası

şimdi tlcard da puan silinme yok okey ama kredi kartı çıkarınca anneme puanları otomatik olarak kredi kartına atıyor

şimdi tl card ile katılıyor yine sadece örneğin bahar kampanyasına .. puanları süreli mi sizce arkadaşlar yoksa silinmez mi

Annenizin de kredi kartı adios ise silinmez ancak adios değil ise o zaman silinebilir,kredi kartını hemen adiosa çevirmeniz lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıntıcı A kullanıcısına yanıt
    adios olsa zaten sorum mantıksız olurdu.. normal gold kredi kartı

kafamı karıştıran tlcard ın silinmyecek olan kazanımını kredi kartına aktarıyorsa banka silmek için mi bahane üretiyor yoksa kullanımı kolay hale getirmek mi amaç

müşteri hizmetlerinde bu konuyu bilecek donanımda kişiye bağlanmak rulet oynamak gibi ..bilen varsa burdan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman_27

30 nisan - 3 Mayıs arası eşim ve 5.5 yaşında bkızımızla birlikte gidebileceğimiz tercihen Akdeniz'de bir otel arıyoruz. Süre az olduğu için fiyat çok önemli değil. Kaliteli yemek ve hizmet ve temiz deniz en önemli kriterlerimiz. Çocuk için aquapark olursa daha iyi olur. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Not: Ödemeyi adios premium karttaki puanlarla yapacağım. Yeteri kadar puanım var.

Gecen sene puanlarla tatil yaptık ailece. yemek kalitesi bu fiyatta bir tesiste alacağınız max kalite. aquparkta mevcut.

karmir resort spa .
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Hocam puanları kaç ile çarptılar oteli alırken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: nihat11705

N11 in 2. 111 puani yatmış.

Vakıf'tan daha hareket yok.

Özür dileyerek kafam rahat olmasi amaciyla bu 2. 111 tl banada yattti adios puanlar silinirmi yoksa kullanmak gereklimi ? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hocam puanları kaç ile çarptılar oteli alırken ?

Bu sene oranlar değişmiş olabilir. 2,20 civarıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviadafl

quote:

quote:

Özür dileyerek kafam rahat olmasi amaciyla bu 2. 111 tl banada yattti adios puanlar silinirmi yoksa kullanmak gereklimi ? Teşekkürler

silinmez hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: maviadafl

quote:

quote:

silinmez hocam.

Kesin mi hocam?

Benim de yatmis puanlar,silinecekse kontor olarak yukleyecegim

• Ana Başlığa "puanlar zinhar silinmez" yazılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eacaroglu

Bu tesis Seturda yok. ETS'de mevcut. Yani puanla alma olanağınız yok. Ama çocuk bölümündekiler çok ilgili. Gece 12'ye kadar çocukları bırakma imkanı var.

bende 19 mayısda rixos premium belek için rezervasypon yaptım. çocuk olması sebebi ile 1-2 arkadaşımın tavsiyesi ile bu oteli aldım.

sanırım siz daha önce burada kaldınız tecrübe ve tavsiyelerinizi kısaca anlatabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 29542955295629572958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.