Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.016
Cevap
1.064
Favori
5.617.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23192320232123222323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celilbey

Malesef zorunlu, havaalanında gişesi var 15 TL karşılığında pul alıyorsunuz.

teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar dün gece adios web yazıp TC no ile başvuruda buludum ve başvurunuz incelemeye alındı dedi. bana tekrar cevap gelecek mi yoksa direk kart mı geliyor. sonuç kaç günde belli oldu sizlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Arkadaşlar dün gece adios web yazıp TC no ile başvuruda buludum ve başvurunuz incelemeye alındı dedi. bana tekrar cevap gelecek mi yoksa direk kart mı geliyor. sonuç kaç günde belli oldu sizlerde

05.12.2013 de kart başvurumu şubeden yaptım

12.12.2013 de başvurunuz onaylanmıştır, dağıtım şirketi ortalama 1 haftada getirecek mesajı

13.12.2013 de kartınızın basım işlemi gerçekleştirilmiştir mesajı

....hala bekliyorum, kurye aktif ileti adında bir kurye , tel no su bilgisayra yönlendiriyor, takip numaranızı YKB müşteri hiz. den alsanız da kuryenin sitesinden takip edemiyorsunuz,şubeye gönderilmiştir yazıyor..

kurye hakkında çok şikayet var, bende nefret ettim..

• Yazın Izmir- Munih uçak Munih ten araba kiralıyarak Salzburg Viyana Bratislava yı kapsayan 1 haftalık tur yapmayı planlıyoruz ( ben eşim ve 7 yaşındaki oğlum ile ) dönüş Viyana Izmir uçak bu güzergahta uygun fiyata nerelerde kalabiliriz? Daha önce bu route ta gezi yapan varsa önerilerini yazabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşı programı yapacakların dikkatine

ACCOR OTELLERİNDE YENİ YIL PROGRAMLARI

Mercure Istanbul Altunizade Otel

Gala Yemeği, yeni yıl eğlencesi, konforlu odalarda konaklama, yeni yıl brunchı ve spa kullanımı
    Kişi Başı : 350 TL.-

Yılbaşına özel gala yemeği ve müthiş sürprizler
    Kişi Başı: 250 TL.-

Detaylar için: 0216 333 00 00

Novotel Istanbul

Yeni Yıl Büfesi, deniz manzaralı odalarda konaklama ve kahvaltı
    Çift Kişi: 239 €.-

Limitsiz yerli içki, şampanya ikramı, gece çorbası, sürpriz hediyeler
    Kişi Başı: 175 TL.-

Detaylar için: 0212 414 36 00

Novotel Trabzon

Çift kişilik konaklama, yılbaşı yemeği ve brunch
    Çift Kişi: 500 TL.-

Grup Atonal Eşliğinde Yılbaşı Gala Yemeği ve eğlencesi
    Kişi Başı: 190 TL.-

Detaylar için: 0462 455 90 00

Novotel Kayseri
    ibis Kayseri

Erciyes Dağı manzaralı odalarımızda konaklama , yeni yıl menüsü ve kahvaltı
    Çift Kişi : 420 TL.-

Zengin çeşitlerden oluşan yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içki ve şampanya ikramı
    Kişi Başı: 150 TL.-

Detaylar için : 0352 207 30 00

Novotel Gaziantep
    ibis Gaziantep

Novotel Gaziantep Konaklama:
    Tek / Çift Kişi : 80 €.- Kahvaltı dahil

ibis Gaziantep Konaklama:
    Tek / Çift Kişi : 159 TL.- Kahvaltı dahil

Detaylar için : 0342 211 00 00

ibis Istanbul Esenyurt

Konaklama:
    Tek / Çift Kişi : 60 €.- Kahvaltı dahil

Detaylar için : 0212 866 39 00

ibis Istanbul

Şehir manzaralı oda :
    Tek / Çift Kişi: 81 €.- Kahvaltı hariç

Deniz Manzaralı oda :
    Tek / Çift Kişi: 91€.- Kahvaltı hariç

Detaylar için : 0212 414 39 00

ibis Adana

Tek / Çift Kişi : 189 TL.- Odada 1 şişe şarap ve meyve tabağı dahil

Detaylar için: 0322 355 95 00

ibis Eskişehir

Tek / Çift Kişi : 219 TL.- Konaklama ve Brunch Dahil

Detaylar için : 0222 211 77 00

ibis Bursa

Konaklama :

Tek / Çift Kişi : 169 TL .- Kahvaltı dahil

Detaylar için: 0224 275 85 00

ibis Izmir Alsancak

Konaklama:
    Tek kişi : 129 TL .- Kahvaltı dahil
    Çift Kişi : 149 TL .- Kahvaltı dahil

Detaylar için : 0232 414 70 00

• hocam bilgilendirme icin tesekkurler yanliz anlamadigim konu su:
    Novotel Gaziantep
    ibis Gaziantep

Novotel Gaziantep Konaklama:
    Tek / Çift Kişi : 80 €.- Kahvaltı dahil

ibis Gaziantep Konaklama:
    Tek / Çift Kişi : 159 TL.- Kahvaltı dahil

Detaylar için : 0342 211 00 00

bu fiyatlar tek kisimi cift kisimi yoksa kampanya var tek kisi fiyatina cift kisimi kaliniyor :) birde bu otellerde adios un bir kampanyasi yada extra faydasi varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Box

quote:

Orijinalden alıntı: Jmaguire

quote:

Orijinalden alıntı: T_Box

quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

Troy bilgisayara mail ile iphone için geçerli olup olmadığını sordum sağolsunlar hemen cevap verdiler. Gelen cevap şu şekilde:

"Sn.xxx xxxxx,

World Cardınız ile 2000 TL ve üzeri tek çekim yada 11 Ay taksit kampanyasında tüm ürün grupları geçerlidir. Sizi en yakın mağazamıza bekliyoruz.>
    İyi gün dileklerimizle,

http://www.troyapr.com/index.php/kurumsal/magazalarimiz

Saygılarımızla,"

Bu durumda iphone almak için bir sorun yok.

Adios ile Troy güzel bir fırsat sunuyor gibi gözükse de arka planda bir çakallık söz konusu. Türkiye'deki en büyük Apple Premium Reseller olarak kendini lanse eden Troy, word ile yaptığı kampanyayı sadece mağazalarında geçerli kılmış. Kendi sitelerinden 2149 TL'ye sattıkları 16 GB 5S'i mağazalarında 100 TL daha fazlaya 2249 TL'ye satıyorlar. Mağazalarını aradığımda 200 TL puan veriyoruz, o yüzden 100 TL pahalı satıyoruz, size 2049 TL'ye gelecek diye küstah cevaplar aldım.

200 TL puan kazanmak için 100 TL daha fazla ödemek mantıklı gözükse de Troy'un böyle küçük hesaplar peşinde koşması son derece irite edicidir. World'ün de böyle firmalarla işbirliği yapmaması gerektiği görüşündeyim. Bu durumu protesto ediyor, Troy'a oğlum bak git diyorum :)

iPhone satışları kampanyaya dahil değildir ibaresi var zaten.. istedikleri kadar 100 tl fazlaya iphone versinler.:)))

Mağaza çalışanları iphone'a da 200 TL puan veriyoruz, o yüzden mağazada internet sitemizdeki fiyata göre 100 TL pahalıya satıyoruz diyorlar. Böyle bir pişkinlik görmedim.

adam 2300 tl ye iphone satıcak.. snein alacagın puan varmı yokmu bakmaz ki.. onun için çalışan olarak ogun sattıgı telefondan alıcagı komisyon öenmlidir... kampanya felan hikaye ordaki satıcılara.:)))

bosver orayı bak darty kampanyasındaki iphone da fena degil....

• Adios kart çıkarmayı düşünüyorum. Önemli birkaç soru soracağım.

Adios kart çıkarırsam, şuan kullandığım ykb world karttaki puanları o karta aktarıp uçak bileti alabilir miyim, sorun olur mu?

Bir de 1900-2000 tl tutarlı Amerika uçak bileti, yaklaşık olarak ne kadarlık puanla alınabilir.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canx C kullanıcısına yanıt
    elbette taşıyabilirsiniz puanlarınızı bunun için müşteri hizmetlerini aramanız yeterli. Amerika bileti konusunda kampanya zamanlarında 449 puana filan alınabiliyor da normal zamanda katsayı konusunda diğer arkadaşlar yardımcı olurlar birazdan
  • Sitesinde bu bilgiyi buldum ama güncel bilgi midir bilemiyorum. Katsayılar doğruysa düşük geldi bana, umarım kampanya yaparlar yoksa puanlar yetmeyebilir.

www.adioscard.com/popup/pop-worldpuanlarin-daha-degerli-kullanimi.htm

Yurt dışı Uçak 2,10 2,70

• Arkadaslar.istanbulda yilbasi gecesi icin otel tavsiyesi olan varmi acaba. Tabiki konaklamayi adios premium ile yapip ekstra ucret talep etmeyen oteller :-). Varmi arastirma yapan...
    Syg

• Hocam daha 1 hafta olmuş insanlar 3 ay bekliyor aktif kuryeyi Benim 1 ay olmuştu
  • Rixos Premium ve Sungate fiyatlarını gördünüz mü? Hem oranlar düştü, hem rixos'lar çıldırdı. Yazık oldu Adios'çulara...
  • Budapeşte için otel bilgisi

sofitel luxury oda

6 gece 585 euro somestr dönemi (booking com fiyatından daha ucuz fiyat çıktı 200 euro kadar)

oran 2.55

otel premiumda sabitlendi gibi 2.50-2.55 civarında seyrediyor

-----------------------------------------------------

Malidvler uçak oran 2,95 somestr dönemi THY fiyat thy ile hemen hemen aynı, malesef yüksek sezon olduğu için tercih etmedik oteller çin bayramı nedeniyle fiyatları çok yüksekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 19 Aralık 2013; 20:52:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hotblastmain

Rixos Premium ve Sungate fiyatlarını gördünüz mü? Hem oranlar düştü, hem rixos'lar çıldırdı. Yazık oldu Adios'çulara...

Şu anda yurtiçi otel almak pek mantıklı değil erken rez fiyatları çok yuksek kaldı, tavsiyem puanınız varsa uzak destinasyonlarda 2,95 civarı oran kullanabildiğiniz uçak biletleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 19 Aralık 2013; 21:01:56 >
  • 10x100 kampanyasinin yapilmamasi kotu oldu. Puan kazanamiyorum valla

• dostlar wings kart puanla alınan biletlerde tarih değişikliği ceza karşılığı olsa bile yapılabiliyormu ? adios konusundan başka cevap bulamayacağımı dşündüğümden buraya yazdım,bilgisi olanlar pm'den dönerlerse konuyu kirletmemiş oluruz.teşekkürler.
  • arkadaşlar bu araç kralama ucuz araç bulma sitesi neydi acil yardım lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: hotblastmain

Rixos Premium ve Sungate fiyatlarını gördünüz mü? Hem oranlar düştü, hem rixos'lar çıldırdı. Yazık oldu Adios'çulara...

Şu anda yurtiçi otel almak pek mantıklı değil erken rez fiyatları çok yuksek kaldı, tavsiyem puanınız varsa uzak destinasyonlarda 2,95 civarı oran kullanabildiğiniz uçak biletleri

Evet arkadaşlar sabri üstada katılıyorum ve yıllar sonra ilk kez bu yıl erken rezervasyon yaptırmayacağım çünkü fiyat avantajı bariz olan bir yer göremedim. bir kaç tesis haricinde de gidilecek devrenin hemen öncesinde satın alınacak otellerde bugünkü fiyatlara göre %10 veya %20 den fazla fiyat artışı beklemiyorum.
    sadece liberty lykia World yaz başı ve sonunda bence fırsat fiyatı sunuyor ve şans o ki ilk defa bu yıl setur bu otelle çalışmıyor
    çalışsaydı en az 10 oda alacaktık (ben ve tatil ahalim) ama ne yapalım önümüzdeki maçlara bakacağız şu anda da önümüzdeki tek maçta tekirova ve lares kaldı.

Bu arada sabri üstad hatırlarsan setura mail atmıştık delphinler için fiyatları gördünmü evlere şenlik

• quote:

Orijinalden alıntı: gurbuzcagri

Hocam daha 1 hafta olmuş insanlar 3 ay bekliyor aktif kuryeyi Benim 1 ay olmuştu

ulaşabilcek bir numara biliyor musunuz?

31 aralığa kadar otomatik ödeme vereceğim , bu kurye getirmezse puanlar kalacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23192320232123222323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.