Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.046
Cevap
1.064
Favori
5.624.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Aynı anda ne kadar kartla kampanyalara girerseniz alacağınız bilet sayısı okadar fazla oluyor ayrıca otelide dahil edebiliyorsunuz aynı geziye.
    Örnek:
    Ben kendi kartımla; kendime ve oğluma uçak bileti alıyorum.
    Eşimin kartıyla eşime uçak bileti alıyorum (genelde eksiye düşeceği için ve aynı puan rezarvasyonda hem otel hem uçak kabul etmediği için devre dışı)
    Teb world kart çıkınca otelide ordan kapatıcam,Böylece tüm gezi bedavaya gelecek.

Bir kaç ay içinde wp ların tamamlandığını düşünürseniz 3 kartı kapatmak pek zor olmasa gerek

Tüm kartlar kendinize ait olduğu içinde sürekli yanınızda taşımanızda ve kullanmanızda sorun yok. .

teb world, adios özelliği taşıyor mu ki üstad?

evet yaa,, taşıyor mu?????

• quote:

Orijinalden alıntı: mahiraygun

quote:

quote:

Aynı anda ne kadar kartla kampanyalara girerseniz alacağınız bilet sayısı okadar fazla oluyor ayrıca otelide dahil edebiliyorsunuz aynı geziye.
    Örnek:
    Eşimin kartıyla eşime uçak bileti alıyorum (genelde eksiye düşeceği için ve aynı puan rezarvasyonda hem otel hem uçak kabul etmediği için devre dışı)
    Teb world kart çıkınca otelide ordan kapatıcam,Böylece tüm gezi bedavaya gelecek.

Bir kaç ay içinde wp ların tamamlandığını düşünürseniz 3 kartı kapatmak pek zor olmasa gerek

Tüm kartlar kendinize ait olduğu içinde sürekli yanınızda taşımanızda ve kullanmanızda sorun yok. .

evet yaa,, taşıyor mu?????

he valla taşıyormu ?
    (benim vardı kapattırdım sanki onun adios özelliği yoktu ama bir şeyi gözdenmi kaçırıyoruz)

• quote:

quote:

Örnek:

teb world cardın hangisinde puanlar daha değerli kullanılıyor ve kaç kat? bilginiz varsa verirseniz sevinirim

• bence bilgisayars üstad bir heyecanla yazdı :) o da farkında değil
  • quote:

bence bilgisayars üstad bir heyecanla yazdı :) o da farkında değil

+1

Real puanlari ne olacak bakalim. Bir tanesi danismadan oldu, mgz amiri puan yatmazsa gelin biz hallederiz demisti.

Arcelik kampanyasinda 1 alisveris sms oncesi 1 alisveris de multinet yuklemesiydi, bakalim o da sorun olacak mi?
  • bi dakka ortalık karıştı kuzen yanlış bilgi vermiş teb world web sitesini kontrol ettim öyle bir özellik yok

ama üzülmeyin vakıf world de var puanların seyahatte değerli kullanımı :

Diğer kart olarak vakıf world alınabilir.
    World puan kazandırma kampanyaları vakıf world içinde genelde geçerli oluyor.
    yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti 3 kat oteller ise 2 kat değerli olarak kullanılıyor Adios kampanyaları yok, adios kadar 5 kata kadarda değerli kullanılmıyor puanlarınız ama özellikle yurtiçi uçak bileti için ek kart olarak düşünülebilir. Bildiğiniz gibi aidos ta yurtiçi katsayısı 2 civarında....

Ayrıca baktım teb bonus platinium da varmış o özellik , ama bonus o kadar puan vermiyor şu sıralar:
    Ek kart olarak düşünülebilir.

www.teb.com.tr
    TEB Platinum Card | Türk Ekonomi Bankası
    http://www.teb.com.tr/bireysel/tebbonusplatinumcard.aspx

TEB Seyahat Hattı’nda bonuslarınız şimdi 3 kat daha değerli! TEB Seyahat Hattı’nda TEB Platinum Card’ınızda birikmiş bonuslarınızı 3 kat daha değerli kullanarak yurt içi/yurt dışı uçak bileti, yurt içi ve yurt dışı otel ve paket tur, yurt dışı gemi(cruise) ile yurt içi ve yurt dışı araç kiralama hizmetlerini alabilirsiniz

MESELA ŞU ANKİ 5 X100 50 TL WORLD KAMPANYASINA VAKIF WORLD KARTTA DAHİL:

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Ocak 2012; 23:31:24 >

• Peki bu durumda vakıfworld avantajlı değil mi?YKB'de adiosunuz olmak zorunda ama vakifworldde herhangi bir tür (klasik.gold,platinum,taraftar) kartınız varsa üye olmak şartı ile 3 kat olayından yaralanıyorsunuz.

*MilPlus programı kapsamında worldpuanları daha değerli kullanabilmek için 10 TL MilPlus üyelik ücreti alınacaktır. Programa üye olmayan kart sahiplerinin worldpuanları katsayı ile çarpılmaz ve AvansMilPlus kullanamazlar.

*Uzun/kısa mesafe, ekonomik/business class, tek yön/gidiş - dönüş bilet farkı gözetmeksizin iç hatlar biletlerinde 20 TL, dış hatlar biletlerinde 70 TL servis ücreti alınır. Servis ücreti, alınan bilet bedellerine dahil edilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Peki bu durumda vakıfworld avantajlı değil mi?YKB'de adiosunuz olmak zorunda ama vakifworldde herhangi bir tür (klasik.gold,platinum,taraftar) kartınız varsa üye olmak şartı ile 3 kat olayından yaralanıyorsunuz.

*MilPlus programı kapsamında worldpuanları daha değerli kullanabilmek için 10 TL MilPlus üyelik ücreti alınacaktır. Programa üye olmayan kart sahiplerinin worldpuanları katsayı ile çarpılmaz ve AvansMilPlus kullanamazlar.

*Uzun/kısa mesafe, ekonomik/business class, tek yön/gidiş - dönüş bilet farkı gözetmeksizin iç hatlar biletlerinde 20 TL, dış hatlar biletlerinde 70 TL servis ücreti alınır. Servis ücreti, alınan bilet bedellerine dahil edilmektedir.

"kesinlikle adios daha avantajlı 199 tl world puana dubai alıcam yarın mesala 1000 tl lik bilet. vakıf world le alınsa 333 tl lik world puan vermen gerekecekti. Şu anki kampanyada 3000 tl lik biletide adiosla 399 tl lik world puanla alabiliyorsun. VAKIFLA ALSAN 1000 !!! TL LİK world puan lazım...Bakınız bir kaç mesaj üzeri.

Zaten adios genelde tüm world puan kampanyalarını kapsıyor. Bazen playe filan özel kampanya yapılıyor ama internet şubesinden tek tıkla veya bir telefonla aynı anda playe ve diğer kartlara geçip (ücretsiz olarak) tekrar geri dönüş yapabiliyorsunuz. Üyelik ücreti filanda yok.

Benim görüşüm vakıf world ek kart olarak düşünülebilir. Bir kaç kişilik seyahatlerinizde Yurtdışı veya yurtiçi uçak biletine adios puanınız yetmediği zamanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Ocak 2012; 23:37:22 >

• Sabri bey tarihiniz netlestimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önümüzdeki 2 hafta otel rezervasyonları için bayağı hareketli olacak diye düşünüyorum malum yıl sonu kampanyalarından gelen süreli puanlar var.
    rezervasyon yaptıracak arkadaşlardan puan ve katsayı bilgilerini bekliyor olacağım.
    bunun yanında aviste dizel otomatik c5 125 liraya kampanyası var yada benzinli otomatik bmw 116-316, mini 110 lira. herhangi bir planı olmayıpta puanlarının boşa gitmesini istemeyen varsa düşünebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozer45

Sabri bey tarihiniz netlestimi?

buyuk ihtimal netleşti hocam 21 ocak gidiş 28 şubat dönüş olacak bir aksilik olmazsa yarın seyahat hattında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

önümüzdeki 2 hafta otel rezervasyonları için bayağı hareketli olacak diye düşünüyorum malum yıl sonu kampanyalarından gelen süreli puanlar var.
    rezervasyon yaptıracak arkadaşlardan puan ve katsayı bilgilerini bekliyor olacağım.
    bunun yanında aviste dizel otomatik c5 125 liraya kampanyası var yada benzinli otomatik bmw 116-316, mini 110 lira. herhangi bir planı olmayıpta puanlarının boşa gitmesini istemeyen varsa düşünebilir.

bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenilketenuri

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Kışın ortasında yaz tatilimizi yapıyos! kampanyasında Biletlerin iadesi veya değişikliği mümkün olmadığından puan iadesi gerçekleştirilemez.

diye bir made var.kampanyadan faydalandıktan sonra bileti aldığım hava yolu firmasının sitesinden cezası neyse vererek tarih değişikliği yapamaz
    mıyım ?

Yapan arkadaşlar var, ceza tarihe ve havayolu şirketine göre değişiyor.

asıl merak ettiğim kampanya seyahat tarihleri dışında yani 29 şubat sonrasına da tarih değiştirebilir miyiz ? ocak,şubat ayında gitme fırsatım olmayabilir ama kampanyayı da kaçırmak istemiyorum.

Aslında resmi olan değiştirilemez oluşu. Yapan değiştiren arkadaşlar var (mesela ben ama uzun zaman oldu) Amaaa Hava yolu firması bileti seturdan değiştirin deyip zorluk çıkarırsa setur kesinlikle değiştirilemez diyor. Siz tarihinizi iyi belirleyin sonra bir sakatlık çıkmasın

Ha bu arada yakın zamanda benim bir otel yandı o şekilde belirteyim.

haklısınız sakata gelebiliriz.teşekkür ederim

Dikkat bilgi değişikliği:
    Adios sitesinde :

Alınan biletlerin iadesi mümkün olmamaktadır.
    Bilet düzenlendikten sonra yapılacak tüm değişikliklerle ilgili masraflar kart sahibine aittir.

şeklinde ibare var
    sanırım daha önce yoktu.

MH lerinden durum teyit edilerek bilet değişikliği artık gerçekleştirilebilir !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 7 Ocak 2012; 0:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: fayfim

Adios'a 50 TL puan!

7 - 31 Ocak 2012 tarihleri arasında Yapı Kredi Bankası World Üye İşyerleri'nde, adios ile akaryakıt, gıda marketi veya giyim, ayakkabı,çok katlı mağaza,kozmetik,optik,saat,mücevherat,kuyum sektörlerinde yapılacak olan 5 adet 100 TL ve üzeri alışverişe 50 TL değerinde puan hediye edilecektir.
    Kampanyaya katılmak için “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya taksitli ve peşin işlemler dahil olup, puan ile yapılan alışverişler, nakit çekim ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir.
    Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez yararlanabilir.
    Kampanya kapsamında kazanılan puanlar kartlara 7 Şubat 2012 tarihine kadar yüklenecektir.
    Aynı gün aynı World Üye İşyeri'nden yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Puanlar sureli mi? Hic silinme tarihi goremedim, gozumden kacmasin?

mmavcu süreli 20 subat son günü worldün kendi sitesinde görünüyor.

teşekkürler otomobilci_x.

Banka kartı kullanırsanız süresiz!!

• Topic'in paşası tebworld dedi çarşı karıştı ,ben Bnp Paribas'ın ceo'suna çıkacaktım az kalsın benim puanlar niye badem oldu yıllardır diye...Ancak durulduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

Topic'in paşası tebworld dedi çarşı karıştı ,ben Bnp Paribas'ın ceo'suna çıkacaktım az kalsın benim puanlar niye badem oldu yıllardır diye...Ancak durulduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 7 Ocak 2012; 1:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

Arkadaşlar ben de simdi şubeyi aradım konustum. MH, bankada sadece kredi kartı ürününüz olduğundan Meşe paket ücreti sizin için 20 TL dedi. Hesaptan 20 TL cekilecekmiş ama kredi kartına da 20 TL puan yüklenecekmiş. Ayrıca esnek hesap açtırırsanız bir 10 TL puan daha verilecekmiş. Yani sonuç olarak 20 liraya 30 TL puan (katsayı ile 90 lira degerinde eder) verecekler. Karşılığında YKB web sitesinde yer alan meşe paket hizmetlerinin hepsinden yararlanacakmışız (kart ve hesap ücretlerinden muafiyet, digiturk ve medline avantajları vs). Bu durum geçici bir süreliğine midir yoksa epeydir devam mı ediyor bilemedim. Kaçırmayın derim.

selam,
    www.yapikredi.com.tr
    Bireysel Bankacılık | Yapı Kredi
    http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/bireysel_bankacilik/mese_paketi/main.aspx
    burda "MEŞE Paketi’ne üye olabilmek için ekli tabloda bulunan “Sahip Olunması Gereken Ürünler”in tümüne sahip olmanız gerekmektedir" yazıyor

• Vadesiz Hesap
    • Çalışan Hesap
    • Yapı Kredi Kredi Kartı
    • Yapı Kredi Banka Kartı
    • İnternet ve/veya Telefon Bankacılığı üyeliği
    • En az 2 adet Otomatik Ödeme talimatı*

sizde bendeki gibi sadece kredi kartı oldugunda mese paketi almanız mumkun oldu mu yani?

ayrıca, benim de kipadan gelmesine garanti olarak baktıgım 20tl world bu saat itibariyle hala yatmamıs hesabıma gore. hepsiburadadan gelecek 50tl ye ilaveten bundan gelecek 20tl ile topla 70tl puan yatmalıydı bugun. online islemlerde bu ay yatan puanım 65tl gorunuyor. 50tl si hepsiburada, geriye kalanı da multinet ile normal ve temassız cekimlerdir.

kipadan yatmaması uzerine puan, 2araliktan beri yaptıgım tek cekim alısverisleri topladım 200tl yi geciyor. zaten aralik ortasında da 200tlyi gectigini hesaplayınca kipadan alısverisi kesip diger marketlere yoneldim. aslında yapıkredinin bu ay yasattıgı ilk sıkıntı degil bu. bu ay sanalpazarın kartıma iade ettigini iddia ettigi ve ispatlamak icin muhasebe programının ekran goruntusunu bana yolladıgı iadem ile kipanın yaptıgı bir iade uzun sure gecmesine ragmen hesabima yansimadi. yapikrediye simdi yok yere odeme itirazı fakslayacagım.

puan kampayalarının ilk okuyusta goze carpmayan sonrasında kahreden,pişman eden şartları olabiliyor. gecmiste, realden market kampanyası icin yaptıgım bir alısveris tekel posu ayrımını o zamana kadar hic bilmedigim icin sayılmamıstı. bircok kampanyada, aynı gun aynı uye isyerinden yapılan harcamalardan en dusuk tutarlısı gecerlidir şartına da aşinayız. Yalnız, bu tesco kipa kipa kampanyasında bir şart var ki inanamadım az once tekrar gozden gecirince. "Aynı gün içerisinde yapılan işlemlerin sadece bir tanesi Kipa World Card kampanyaya dahil olacaktır." bunun uzerine harcamalarımı inceledim ve krtik nokta:

13.12.2011 4005 TESCO KİPA İZMİR 34,44 TL

13.12.2011 4060 TESCO KİPA İZMİR 20 TL

13.12.2011 4060 TESCO KİPA İZMİR 11 TL

Bu harcamalar dısındadilerin toplamı 183,11TL. Kampanyanın yoruma açık olan şube farkı olmaksızın aynı gun tüm tescolarda yapılan harcamanın bir tanesinin sayılması kapsamında eger 13.12.2011'de yaptıgım 11TL en dusuk oldugu icin dikkate alınmıssa gecmis olsun bana.Diger durumlarda ise diger 2 harcamamdan biri sayılsa kazanclıyım. Zaten,carrefourda worldun gecmiste yaptıgı toplam tek cekim 200tl alısveris kampanyasında slipte 200tl ye ulasmamıza ne kadar kaldıgı yazıyordu da. kipa icin yapılan sanırım yazın yapılanla bu ikinci oluyor, yine takip zorlugu var. Puan yatmaması degil de sms icin giden ucret ve hayallerin suya dusmesi fena olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

benden size yılbaşı hediyesi mesajı arkadaşlar
    adios , adios premium, world platinium, crystal sahiplerine 31 aralıkta 2 adet 100 tlye 20 tl world puan hediye arkadaşlar. Normal world kartlar yararlanamaz.

31 Aralık 2011 tarihinde adios ile tüm sektörlerdeki World Üye İşyerleri'nde yapılacak 2 adet 100 TL ve üzeri alışverişe 20 TL puan hediye edilecektir.
    Kampanyaya katılmak için YILBASI yazıp, bir boşluk bırakarak adios kartınızın son 6 hanesinin 3160'a gönderilmesi gerekmektedir.
    Aynı World Üye İşyeri'nden yapılacak olan alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir.
    Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 7 Ocak 2012 tarihine kadar yüklenecektir.

PUANLARDA SİLİNME YOK ARKADAŞLAR !!!!

ben normal adiosla katılmıştım. puan yüklenmiş.

• tebworld sayfasında şöyle bişey var;

www.tebworld.com
    Türk Ekonomi Bankası - Teb.com.tr
    http://www.tebworld.com/kampanyalar/mtv.aspx

derki;

01 Ocak - 20 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılacak MTV ödemelerine %5 Worldpuan verilecektir.
    Kazanılan Worldpuanlar 06.02.2012 tarihinde yüklenecektir.
    Worldpuan son kullanım tarihi 17.02.2012'dir.
    Business kartlar da dahildir.
    Maksimum 50 TL Worldpuan verilecektir.

acep ykb de yapar mı bundan???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 7 Ocak 2012; 8:46:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arif32

quote:

benden size yılbaşı hediyesi mesajı arkadaşlar
    adios , adios premium, world platinium, crystal sahiplerine 31 aralıkta 2 adet 100 tlye 20 tl world puan hediye arkadaşlar. Normal world kartlar yararlanamaz.

31 Aralık 2011 tarihinde adios ile tüm sektörlerdeki World Üye İşyerleri'nde yapılacak 2 adet 100 TL ve üzeri alışverişe 20 TL puan hediye edilecektir.
    Kampanyaya katılmak için YILBASI yazıp, bir boşluk bırakarak adios kartınızın son 6 hanesinin 3160'a gönderilmesi gerekmektedir.
    Aynı World Üye İşyeri'nden yapılacak olan alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir.
    Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 7 Ocak 2012 tarihine kadar yüklenecektir.

PUANLARDA SİLİNME YOK ARKADAŞLAR !!!!

ben normal adiosla katılmıştım. puan yüklenmiş.

Ben de multinet ve benzin alışverişi yapmıştım. Ancak sonradan kartımı Adios'tan Adios Premium'a çevirmiştim. Kart numarası da değişmiş. Puanlarım yatmamış. MH'ne başvursam yatırırlar mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.