Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.898
Cevap
1.069
Favori
5.598.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16741675167616771678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ay ki ekstreme 90 tl kart ucreti yansitmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan bayramında Bodrumda gidecek bir otel bulamadım.

Otel tavsiye edecek olan varsa sevinirim.

5 Aylık bebeğim ve eşimle gideceğim için Bodrumdaki yamaç otellerinden olmaması lazım.

Denize sıfır , her sey dahil bir otel arıyorum.
    Bodrum otellerinden çok üst düzey bir yemek lezzeti beklememekteyim.

Baktıklarım;
    Samara - Olumsuz yanları : Denizi dalgalı oluyormuş , Plajı darmış Şezlong bulma sıkıntısı oluyormus.Onun haricinde odaları genis , temiz iyi bir otele bekliyor.
    Kefaluka - Samaraya gore fiyatı yuksek , burada ruzgar ve deniz dalgalı oluyormus.Plaj , havuz ferahlık olarak daha güzel.

Royal Asarlık - Çok kalabalık bir koyda , Havuzu kuvet gibi :)

Başka gidilecek guzel bir otel bulamadım.

World puan kullanarak gitmeyi dusunuyorum.
  • Ramazan bayramında Bodrumda gidecek bir otel bulamadım.

5 Aylık bebeğim ve eşimle gideceğim için Bodrumdaki yamaç otellerinden olmaması lazım.

Baktıklarım;
    Samara - Olumsuz yanları : Denizi dalgalı oluyormuş , Plajı darmış Şezlong bulma sıkıntısı oluyormus.Onun haricinde odaları genis , temiz iyi bir otele bekliyor.
    Kefaluka - Samaraya gore fiyatı yuksek , burada ruzgar ve deniz dalgalı oluyormus.Plaj , havuz ferahlık olarak daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine
    ben neyi eksik yapıyorum acaba?
    tam oalrak ne yazdın sen dostum dilekçede?

Yazılanın hiçbir önemi yok.Onların kendi kıstasları var.Ona uymuyorsan ya da bir şube müdürü arayıp bu müşteri özel demediği sürece kesinlikle artmaz.

Ben SMS ile başvurdum.Hiçbir belge istemediler.Gelen kartın limiti 9000 tl idi.3-4 ay sonra artış istedim, oldu 15000.Sonra yine istedim oldu 20000.Kartım bu ay sonu itibari ile 1 yılı daha yeni dolduracak.Ve normal bir kamu çalışanıyım.

çok şanslısın dsotum.benimkini 4000 yapsınlar yeter
    vakıf world w başvurmuştum 5000 limitli geldi kart,eşimin bonus a her gün arıyolar lşimiti arttıralım diye.bu adios niye böyle cimri anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginturaman

Ramazan bayramında Bodrumda gidecek bir otel bulamadım.

Baktıklarım;

gecen sene bodrum park resort e gitmistik 2 yasındaki oglumuzla, denizi cok guzeldi, koyda oldugu icin ruzgar yoktu, memnun kaldım,
    ancak eylulde gitmistik, bayram kalabalıgında nasıl olur bilemiyorum, yamac otellerinden, otel odası ve club odası var, cocuktan oturu ortada bi club odası aldık, otel yukarda ve restoranlarda, bize tam ortada bi club odası verdiler denize gitmek de restorana gitmek de sorun olmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

Orijinalden alıntı: srkncal

World lounge, World Platinum'a da paralı mı oldu? Bilgisi olan var mı?
    Malum sitede şöyle bir kampanya gözüküyor
    Uçağınızı beklerken, Yapı Kredi World Lounge'da birçok ayrıcalıklı hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz
    Kampanya Koşulları
    1 Nisan - 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında World Platinum sahipleri Yapı Kredi World Lounge'dan ücretsiz faydalanabilir. World Platinum sahiplerinin yanlarında gelen misafirleri 20 TL ücret karşılığında Yapı Kredi World Lounge'a giriş yapabilir.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.
    -------
    Buna göre 31 mayıs sonrası paralı oluyor anlamı çıkıyor.
    Üzücü bir haber

World lounge sadece adios premium için ücretsiz..

adios premium için 1 misafirde ücretsizdi şimdi paralı yapmışlar onun ilanı bence.

Platinum karttan bahsediyor burda.. premiumdan değil :) Platinum için kampanya yapmışlar sadece..

• Orijinalden alıntı: raskolnikov77

adios premium için 1 misafirde ücretsizdi şimdi paralı yapmışlar onun ilanı bence.

Platinum karttan bahsediyor burda.. premiumdan değil :) Platinum için kampanya yapmışlar sadece..

Gidim bi elimi yüzümü yıkayayım uyanamamışım :)
  • Orijinalden alıntı: cartok

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Gidim bi elimi yüzümü yıkayayım uyanamamışım :)

Soruyu soran bir üstteki arkadaş da aynı şekilde görmüş... gözümüz premiumdan başkasını görmüyor demek :))
  • Selamlar
    Daha önce gözüme çarpmıştı bir arkadaş Akabe bileti aldım demişti ama o akradaşın mesajını konuda bulamadım.
    Acaba Akabe ye daha önce giden oldumu nasıl bir yer? Ammana 4 saatlik bir yermiş o kadar mesafe geçilip Ammana gidilirmi? Amman akabeye göre daha güzel bir yer gibi görünüyor bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz?
  • @mertali

Benim mesajimdi. Bir seyler denerken silindi mesaj.

2 Gun Wadi Rum'da colde, 2 gun Petra bolgesinde kalacagim. Bu yuzden Umman'a gitmeyecegim. Akabe'yi sadece birkac saat gezebilecegim, o da ucagim gce oldugu icin. 9 nisan'da da Galatasary macini Akabe'de izleyecegim kismetse. Ilk defa gidecegim icin sorunuza cevap veremiyorum ama guzergahlarimi paylasayim dedim. Dalis ile ilgileniyorsaniz, Akabe'de dalis yapabilirsiniz, cok guzel diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emronr -- 3 Nisan 2013; 11:15:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygov

gecen sene bodrum park resort e gitmistik 2 yasındaki oglumuzla, denizi cok guzeldi, koyda oldugu icin ruzgar yoktu, memnun kaldım,
    ancak eylulde gitmistik, bayram kalabalıgında nasıl olur bilemiyorum, yamac otellerinden, otel odası ve club odası var, cocuktan oturu ortada bi club odası aldık, otel yukarda ve restoranlarda, bize tam ortada bi club odası verdiler denize gitmek de restorana gitmek de sorun olmadı...

Teşekkürler.

Bu otel seturla anlaşmalı değil sanırım puanla gidilemez gibi.Ets den baktım 4000 liraya geliyor deniz giriş kısmındaki taslıklar rahatsız edermi.
    Koy u guzele benziyor ama arka kısımlardan oda verirlerse gene bir yokus cıkma olayı var gibi.
  • Arkadaşlar standart adios için zaten şuanda aktif Lounge kampanyası mevcut.

Yapı Kredi World Lounge'dan ücretsiz yararlanıyos!

Uçağınızı beklerken, Yapı Kredi World Lounge'da birçok ayrıcalıklı hizmetin keyfini mayıs sonuna kadar ücretsiz çıkarabilirsiniz!

* 1 Nisan – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında adios kart sahipleri Yapı Kredi World Lounge'dan ücretsiz faydalanabilir.
    * adios sahiplerinin yanlarında gelen misafirleri 20 TL ücret karşılığında Yapı Kredi World Lounge'a giriş yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emronr

@mertali

Benim mesajimdi. Bir seyler denerken silindi mesaj.

2 Gun Wadi Rum'da colde, 2 gun Petra bolgesinde kalacagim. Bu yuzden Umman'a gitmeyecegim. Akabe'yi sadece birkac saat gezebilecegim, o da ucagim gce oldugu icin. 9 nisan'da da Galatasary macini Akabe'de izleyecegim kismetse. Ilk defa gidecegim icin sorunuza cevap veremiyorum ama guzergahlarimi paylasayim dedim. Dalis ile ilgileniyorsaniz, Akabe'de dalis yapabilirsiniz, cok guzel diye duydum

Anladım..Siz gidip gelince paylaşırsınız artık kararsız kaldım..vizesiz olması dolayısıyla bende tercih edeyim diye düşünüyorum..Dalış bana uzak ..
  • @datox

Kampanyadan haberim yoktu, çok makbule geçti, teşekkürler.

@mertali

Dünya'nın yeni 7 harikasından biri bahsettiğim Petra antik kentidir. Bu bile oraya gitmek için başlı başına bir neden, tabii bu benim görüşüme göre. Ben de vizesiz ve kampanyalı diye oraya aldım bileti. Dönünce izlenimlerimi anlatırım.
  • Adios + Play kart kullanan arkadaşlar!

Acaba rica etsem yüzde 25 puanı düşüp bu kulaklığı bana satın alma şansınız var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlardan PM bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mertali

Selamlar
    Daha önce gözüme çarpmıştı bir arkadaş Akabe bileti aldım demişti ama o akradaşın mesajını konuda bulamadım.
    Acaba Akabe ye daha önce giden oldumu nasıl bir yer? Ammana 4 saatlik bir yermiş o kadar mesafe geçilip Ammana gidilirmi? Amman akabeye göre daha güzel bir yer gibi görünüyor bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz?

Akabe Ürdün'ün diğer şehirlerinden çok farklı, bizim Marmaris-Kuşadası tipinde bir yer. Dalışla ilgilenmeseniz bile şnorkelle yüzüp yine de envai renk ve şekilde balık görebilirsiniz. 23 Aralık'ta 20 derecedeki denize girmiştik biz orada.

Ürdün'de görülmesi gereken diğer yerlerse Petra, Wadi Rum ve Ölüdeniz. Amman'da çok bir numara yok. Ama tarihi eserlere meraklıysanız Roma devrinden kalan yapıları görmeye gidebilirsiniz.

Petra hakkında çok şey söylemeye gerek yok. Vadinin içinden yürüdükten sonra birden karşınıza çıkan hazine binası insanın nefesini kesiyor. Herkesin ölmeden önce görmesi gereken bir yer bence.

Wadi Rum Akabe'ye yakın bir çöl. Burada 70-80'lerden kalma (veya kum fırtınalarından dolayı eski görünen) jeeplere binip çöl safarisi yapabilirsiniz, ki bence mutlaka yapın. Gece konaklama da güzel oluyormuş ama biz Aralık ayının sonunda orada olduğumuz için üşümeyi göze alamadık.

Ölüdeniz ise dinlenmek için harika bir mekan. Bölgede bulunan lüks otellerden cüzi bir ücret karşılığında tüm gün (konaklama dışında) yararlanabilirsiniz. Hem spa, hem de ölüdenizde yüzmeye çalışma tecrübesi yani.

Ulaşım için araba kiralayabilirsiniz. Benzin çok ucuz. Ama çok dikkatli olmak lazım. Kaza halinde yabancılara çok sorun çıkarıyorlar diye duymuştuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertali

Selamlar

Akabe Ürdün'ün diğer şehirlerinden çok farklı, bizim Marmaris-Kuşadası tipinde bir yer. Dalışla ilgilenmeseniz bile şnorkelle yüzüp yine de envai renk ve şekilde balık görebilirsiniz. 23 Aralık'ta 20 derecedeki denize girmiştik biz orada.

Ürdün'de görülmesi gereken diğer yerlerse Petra, Wadi Rum ve Ölüdeniz. Amman'da çok bir numara yok. Ama tarihi eserlere meraklıysanız Roma devrinden kalan yapıları görmeye gidebilirsiniz.

Petra hakkında çok şey söylemeye gerek yok. Vadinin içinden yürüdükten sonra birden karşınıza çıkan hazine binası insanın nefesini kesiyor. Herkesin ölmeden önce görmesi gereken bir yer bence.

Wadi Rum Akabe'ye yakın bir çöl. Burada 70-80'lerden kalma (veya kum fırtınalarından dolayı eski görünen) jeeplere binip çöl safarisi yapabilirsiniz, ki bence mutlaka yapın. Gece konaklama da güzel oluyormuş ama biz Aralık ayının sonunda orada olduğumuz için üşümeyi göze alamadık.

Ölüdeniz ise dinlenmek için harika bir mekan. Bölgede bulunan lüks otellerden cüzi bir ücret karşılığında tüm gün (konaklama dışında) yararlanabilirsiniz. Hem spa, hem de ölüdenizde yüzmeye çalışma tecrübesi yani.

Ulaşım için araba kiralayabilirsiniz. Benzin çok ucuz. Ama çok dikkatli olmak lazım. Kaza halinde yabancılara çok sorun çıkarıyorlar diye duymuştuk.

• Karta gecen hafta basvurmustum bugun geldi ve aninda kullanima acildi arkadaslar avansouan kullanip araba kiralama isleminide yaptim. Ilk alisverisim boyle oldu hayirlisi artik

• Facebook Sevgililer Günü ve Şubat 10 x 100 kampanyası puanlarım yatmamıştı.
    Bugün mail gelmiş;

Sayın Flexi_,

İletmiş olduğunuz kampanyamızla ilgili telafiniz yapılacaktır.

En iyi dileklerimizle,

Kredi Kartı Araştırma Ekibi
  • Merhaba arkadaşlar,

Üstatlara bir sorum olacak;

Opet'in Mart sonundaki gittigidiyor kampanyasına katıldım. 5 Nisan'da malum puanlar yatacak. Bu tarihten önce kart özelliğimi Opet'ten Adios'a çevirirsem puanların yatmaması gibi bir olumsuzluk olur mu?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 16741675167616771678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.