Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.011
Cevap
1.065
Favori
5.616.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lostvoid

quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

Orijinalden alıntı: anil

Uzak doğu bileti almak için 90.000 TL lik harcama yapıyorsanız Wings süper tabi.Benim eczaneci depoya hep wings çektiriyor ödemeyi böyle yapıyor aylık 20-30 bin tl e adam için wings avantajlı.Bir tanıdığım 2 wings 2 maximiles var her ay 70-80 bin çektiriyor kartdan.Benimde böyle harcamalarım olsa benim içinde wings normal kullanıcı için pek mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Arkadaşlar THY Cip Dış Hat Lounge nasıl kullanan var mı aranızda?

bir çok defa kullandım. yardımcı olabileceğim bir nokta varsa cevap verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngrhn

quote:

bir çok defa kullandım. yardımcı olabileceğim bir nokta varsa cevap verebilirim.

Diğer lounge lar ile kıyas açısından sormuştum. Kalitesi hakkında bilgi almak istiyorum
  • quote:

THY den Elite kartım var, THY nin CIP Loungeını çok defa kullandım, ne öğrenmek istiyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Diğer lounge lar ile kıyas açısından sormuştum. Kalitesi hakkında bilgi almak istiyorum

Süper ötesi. Diğerleri hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Sık kullananlar belli oluyor hemen

Başka mil programı da kullanmayı düşünüyorum o yüzden sordum. Kalite olarak çok iyiyse aktif olarak Star Alliance kullanayım
  • TEB'in ilginç yurtdışı kampanyaları oluyor.Az önce gelen SMS;
    "TEB Platinum Worldcardla 23 Aralık'a kadar 1000 tl harca 24-31 Aralıkta yurtdışı harcamasına %10(en fazla 100$) indirim kazan"

www.tebworld.com
    Türk Ekonomi Bankası - Teb.com.tr
    http://www.tebworld.com/kampanyalar/yilbasi-kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 26 Kasım 2012; 20:39:56 >
  • quote:

quote:

Başka mil programı da kullanmayı düşünüyorum o yüzden sordum. Kalite olarak çok iyiyse aktif olarak Star Alliance kullanayım

bilardo masası bile var. 2 3 farklı yerde acık büfe var. Görmen lazım anlatmakla olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bilardo masası bile var. 2 3 farklı yerde acık büfe var. Görmen lazım anlatmakla olmaz

neyse Şubat taki Singapur uçuşunda test ederim artık orayı. Bu arada bilardo eski milli hakem ve profesyonel oyuncuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 26 Kasım 2012; 17:51:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

TEB'in ilginç yurtdışı kampanyaları oluyor.Az önce gelen SMS;
    "TEB Platinum Worldcardla 23 Aralık'a kadar 1000 tl harca 24-31 Aralıkta yurtdışı harcamasına %10(en fazla 100$) indirim kazan"

Böyle bir kampanya bende bekliyorum ama TEB kartı yok. 1100 dolarlık bir harcamam daha olacak. Vakıf filan yapar belki diye bekletiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

görüp görebileceğin en iyi loungelardan biridir diyebilirim. içindekileri sayarak bitirmek mümkün değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Böyle bir kampanya bende bekliyorum ama TEB kartı yok. 1100 dolarlık bir harcamam daha olacak. Vakıf filan yapar belki diye bekletiyorum.

Her vatandaşın Teb'den bir kart alması şart hocam.
    Muhteşem kampanyaları oluyor Teb'in Bonus ve World'ünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

Geçen sene başvurmuştum ama reddettiler bende sizinle işim olmaz bidaha dedim

• quote:

görüp görebileceğin en iyi loungelardan biridir diyebilirim. içindekileri sayarak bitirmek mümkün değil..

Müdavimi oluruz artık oranın
  • quote:

Orijinalden alıntı: merakligezgin

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

Geçen sene başvurmuştum ama reddettiler bende sizinle işim olmaz bidaha dedim

TEB'in yurtdışı indirim kampanyaları her kredi kartında geçerli olmuyor. Sadece Platinum ve üzerindeki kartlar için.

• @cloves, @merakligezgin, @lostvoid üstadlar ilginize teşekkür ederim.Adios var ama premium değil malesef.Maximiles seçeneğini değerlendireyim diyorum ama ondan da bir tane var. 2. kişi ücretli. 25 Ocakta Singapur kampanyasında biletimiz var ve kısmetse 20 temmuzda da ABD ye uçuş var.Akbank'ı değerlendireyim diyorum malum 30 gün dışarıda yemek yiyeceğiz.Bu arada ABD için şu an THY nin kampanyası var. 450 euroya gidiş dönüş NY bileti var.Yaz için de kampanya yaparlar mı bekleyeyim mi yoksa 20 temmuz biletimi(1800 tl civarı) şimdi alayım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 26 Kasım 2012; 20:05:38 >
  • Arkadaşlar merhaba daha öncede sormuştum ama kimse cevap yazmadı. ben garanti zone lounge kullanıyordum,ama artık kapalı. miles&smiles platinium kullanıyorum benim Atatürk havalimanında ücretli veya ücretsiz kullanabileceğim lounge var'mıdır ?
  • Arkadaşlar merhaba daha öncede sormuştum ama kimse cevap yazmadı. ben garanti zone lounge kullanıyordum,ama artık kapalı. miles&smiles platinium kullanıyorum benim Atatürk havalimanında ücretli veya ücretsiz kullanabileceğim lounge var'mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutdorf

Arkadaşlar merhaba daha öncede sormuştum ama kimse cevap yazmadı. ben garanti zone lounge kullanıyordum,ama artık kapalı. miles&smiles platinium kullanıyorum benim Atatürk havalimanında ücretli veya ücretsiz kullanabileceğim lounge var'mıdır ?

http://www.milesandsmiles.net/miles-and-smiles-dunyasi/seyahat/havaalani-hizmetleri/priority-pass-card

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

25 Ocak çıkışlı 3 şubat dönüş
    Bangkok phuket Singapur yolcusu varmı arkadaslar

Bilgisayars hocam ben ve eşim gideceğiz.

Ustad ayni ucaktayiz istanbulda gorusuruz o zaman

Sabri üstadım sizinle aynı uçakta ve aynı destinasyonda seyahat etmek benim için bir şereftir.

Bu arada ABD biletleri için Temmuz ayı için kampanya çıkar mı arkadaşlar, yoksa şimdiden uçak biletlerini alayım mı?

o şeref bana ait birimiz hepimiz hepimiz birimiz için,
    eğlenceli olacak

• 
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.