Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğum gününde 3 kat 5 kat kampanyası bitmiş ben geçen ay baya bir uğraşmıştım ilk önce sms gönderilen müşterilere veriliyor dendi sonra bu kampanya tamamen kaldırıldı dendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_GuITaR

Üstadlar günaydın,

Nihayet puanları istediğim seviyeye getirdim ve singapur kampanyasından yararlanabilecek duruma geldim Biraz önce seyehat hattını aradığımda beni Singapur havayollarına yönlendirdiler, onlara da henüz ulaşabilmiş değilim. Süreç nasıl işliyor bilen var mı? Bangkok-phuket-singapur paketini seçiyor olacağım, buna göre tam 7 gün kalacak şekilde mi uçak rezervasyonu yaptırmam gerekecek? Mesela 8 gün yaptırsam yapı kredı x ekstra puan karşılığında bunu kabul eder mi? Diğer taraftan bangkoka gidiş sinapurdan dönüş yapacak şekilde rez. yaptırsam sonra seyehat hattını aradığımda bu turun içini bangkok+phuket+singapur yerine bangkok+koh samui+singapur olarak doldurabilir miyim?

Kısacası hem gün sayısı hem de lokasyon anlamında bir esnekliği var mı kampanyanın, onu öğrenmeye çalışıyorum..

Şimdiden teşekkürler..

Once Singapur havayollarını arıyorsunuz. İlgili kişi Gamze Han. diğer kişilerde yardım eder. Rezervasyonu tuşlayın. Singapur HY tel 02124631800.

Onlara adios/YKB kampanyası ile gitmek istediğinizi ve istediğiniz paketi soyleyin. Gitmek istediğiniz tarihi belirtin kaç kişi gidecekseniz soyleyin. Sonra genelde bakıp size donuyorlar. Genelde otellerde problem olmadığından oncelikle gidiş ve ara uçuşlarınızda yere durumuna bakıyorlar once. Uçakta yer olmasından ziyade bu kampanya sadece bellibir sınıf biletli (düşük sınıf) içerdiğinden yerde sorun olabiliyor. Hangi paketi sectiyseniz tum ucusları kac gun kalacaginizi da hesaplayarak kendileri ayarlıyor.

Uçak durumunu kesinleştirdikten sonra otellerle yazışıp onalrı teyit ediyorlar. Yer durumu da tamam olduktan sonra sizin rezervasyonu Setur a yonlendiriyorlar. Sonra Seturu (Seyahat hattını) arayacaksınız. Burada da rezervasynunuzun tamam olduğunu olnara yonlendirilmiş olduğunu belirtip puanla veya puan+parayla veya sadece parayla odemenizi yapacaksınız.

Odemeniz tamamlandıktan sonra setur Singapur HY. degi donecek ve Gamze Hn. rezervasyonunuzu keisnleştirecek. size e-biletlerinizi, otel vourcherlarını gonderecek.
    Seyahat gununuz geldiginde de seyahate cikacaksiniz.

PAket guzergahinda degisiklik yapmıyorlar maalesef. YAni Phuketli pakette Samuide kalamazsınız. Ama sunu isteyebilirsiniz. mesela Singapur son gun iken (Singapur aslında stopover) yani donuste 1 gun konaklanıyorken gidişte konaklama isteyebilirseniz. Tabii bastan belirtmek sartıyla.

Ayrıca paket dışınada çıkmıyorlar yani 1 gun daha kalayımda bunuda puandan al yapamıyorsunuz. Ancak forumda konusmalarında cepten verirseniz uzar diyenler oldu bunuda onlarlan ayrıca tartışın. Ben sorduğumda yok paketin dışına çıkamıyoruz demişlerdi bende uzatıp üstelemedim.

Tum prosedur boyle. Kafanıza takılan baska bir sey varsa yardımcı olabilirim.

• METRO KATALOG YAYINLANMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

Atlas jet kullanan varmı.? hem aile breylerinin millerini birleştirebiliyorsunuz üst limit olmadan hem de Wings milleri ile birleştirebiliyorsunuz.Şöyle bir şey buldum.
    Jetmil'ler Wings'le yapılan alışverişlerden kazanılan Mil Puan'larla birleştirerek Atlasjet uçuşlarından bedava yararlanılabiliniyor. Wings ve Atlasjet işbirliği ile yurt içi ve Kıbrıs'a gidiş-dönüş 18 bin Mil Puan'a uçak bileti alınabiliniyor.
    Wings'de ekonomi iç hat 200 TL lik bir uçuş için 33572 mil istiyor,atlas jet ile işbirliği devam ediyorsa 18000 mil bilet almak iyi gibi geldi.

@cloves üstad, eskiden cok işe yarıyordu ama jetmil ile wings mil puan birlikte kullanımı 2-3 kadar önce kalktı bildiğim kadarıyla...

edit : 2-3 yıl kadar önce kalktı bildiğim kadarıyla... ( zaman kısmını yazmamısım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper_Fidelis -- 8 Kasım 2012; 11:03:15 >

• bugün itibari ile adios kullanıcısıyım artık
    şifre için aradığımda ek kart çıkarırsam 1000 wp hediye edielcek dendi tamam dedim ben de
  • @Semper_Fidelis bende tarihi bilemediğim için sormuştum araştırdım bilgi bulamadım kalkmış demek ki.Tüm bankalar mil konusunda revizyona gidiyor umarım Adios'da değişiklik olmaz.
  • 1 yıldır aktif olarak kullandığım Adios kartım için üyelik ücreti (85 TL) kredi kartı ektreme yansımış.
    Müşteri hizmetlerine telefon edip, "yapılabilecek bir şey varsa yapın" söylemime, ilk önce "bankacılık sistemi gereği almak durumundayız" gibisinden bir cevap verdiler,
    tekrar aynı şeyi ben söyleyince, bir saniye deyip anında iptal ettiler.
    Birkaç gün sonra da eve posta gelmiş.

Buraya sürekli olarak yazı yazılıp, sorulduğu için forum üyeleri ile de mektubu paylaşayım dedim.
    (Aşağıda mektubun taranmış hali mevcuttur, mobilden girenler ve göremeyenler için direkt link için tıklayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

METRO KATALOG YAYINLANMIŞ

Dün 18:57 de bu konuya koydum dostum katalogu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper_Fidelis

quote:

Atlas jet kullanan varmı.? hem aile breylerinin millerini birleştirebiliyorsunuz üst limit olmadan hem de Wings milleri ile birleştirebiliyorsunuz.Şöyle bir şey buldum.
    Jetmil'ler Wings'le yapılan alışverişlerden kazanılan Mil Puan'larla birleştirerek Atlasjet uçuşlarından bedava yararlanılabiliniyor. Wings ve Atlasjet işbirliği ile yurt içi ve Kıbrıs'a gidiş-dönüş 18 bin Mil Puan'a uçak bileti alınabiliniyor.
    Wings'de ekonomi iç hat 200 TL lik bir uçuş için 33572 mil istiyor,atlas jet ile işbirliği devam ediyorsa 18000 mil bilet almak iyi gibi geldi.

@cloves üstad, eskiden cok işe yarıyordu ama jetmil ile wings mil puan birlikte kullanımı 2-3 kadar önce kalktı bildiğim kadarıyla...

edit : 2-3 yıl kadar önce kalktı bildiğim kadarıyla... ( zaman kısmını yazmamısım )

Benimde bildigim kadarıyla Wings mil puanlarınızı Singapur HY Krisflyer ve British Airways in mil programlarıyla birleştirebiliyorsunuz sadece. Aslında Wingsteki bu son mil artışlarından sonra matıklıda olabilir diye dusunuyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: kayatuzu

arkadaşlar uzakdoguya gitmek isteyenler özellikle phukete gitmek isteyen ve avantajlı uçak bileti arayanlar. ankara çıkış phuket varış. 27 kasım çıkış -12 aralık dönüş katar havayollarının 540 euro uçak bileti kampanyası var. elbette başka tarihlerde var. ama fiyatlar degişiyor haliyle. 7-9 kasım tarihleri arasında bir kampanya. niyeti olanlar varsa elini çabuk tutsun derim. bu fiyata phukete gitmek çok zor. istanbuldan bankok gidip ordan 300-350 dolar phuket için vermiyeceksiniz. özellikle ankara ve ankaraya yakın olanlar ve phukete gitmek isteyenler için uygun bir durum. degerlendirin bence. gerçi bende 29 kasım gidiyorum phukete. ancak benim tarih pahalı tarifedeni onun için avantajlı degil. sitedeki arkadaşların bilgisine...

bu kampanyaşarı nerden takip ediyorsunuz?
    ben de gitmeyi düşiünüyorum ama daha ileri bir tarihte
    bu tip kampanyaları nerden takip edebilirim?

• HER HAVA YOLU ŞİRKETİNİN KENDİ SİTESİNDE ZAMAN ZAMAN KAMPANYALARI OLUYOR. İSMİNİ ŞİMDİ HATIRLAMIYORUM AMA HAVA YOLU ŞİRKETLERİNİN YAPMIŞ OLDUGU KAMPANYALARI DUYURAN SİTELERDE VAR. BU KAMPANYAYI TESADÜF GÖRDÜM. 7- 9 KASIM TARİHLERİNDE BU KAMPANYA. KISA BİR DÖNEM. 1000 EURO OLAN BİLET, 540 EURO. BANA HESAPLI GELDİ VE BURDAN PAYLAŞMAK İSTEDİM. 540 EURO YAKLAŞIK 1200TL VE 3:8 KATSAYI İLE ALINIRSA 1200/3.8 = 315 PUAN TL YAPAR. ÇOK HESAPLI.
  • Klima alıcam arkadaşlar arçelik düşünüyorum 1000 tl civarında kliksada grundig vs var pek güvenemedim bu aralar GG ya da benzeri (klima için) bir site kampanya yapacak mı ? Bilginiz varsa kaçırmayım onu bekleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_GuITaR

Üstadlar günaydın,

Nihayet puanları istediğim seviyeye getirdim ve singapur kampanyasından yararlanabilecek duruma geldim Biraz önce seyehat hattını aradığımda beni Singapur havayollarına yönlendirdiler, onlara da henüz ulaşabilmiş değilim. Süreç nasıl işliyor bilen var mı? Bangkok-phuket-singapur paketini seçiyor olacağım, buna göre tam 7 gün kalacak şekilde mi uçak rezervasyonu yaptırmam gerekecek? Mesela 8 gün yaptırsam yapı kredı x ekstra puan karşılığında bunu kabul eder mi? Diğer taraftan bangkoka gidiş sinapurdan dönüş yapacak şekilde rez. yaptırsam sonra seyehat hattını aradığımda bu turun içini bangkok+phuket+singapur yerine bangkok+koh samui+singapur olarak doldurabilir miyim?

Kısacası hem gün sayısı hem de lokasyon anlamında bir esnekliği var mı kampanyanın, onu öğrenmeye çalışıyorum..

Şimdiden teşekkürler..

Merhaba hocam,
    Ben 2 gun bangkok, 4 gun phuket ve 1 gun singapur paketinden aldim. Gamze hanimla konusarak paket Disina cikarak tatili 2 gun once baslatip 1 gun sonra bitirttim. Eger yer varsa gamze hanim kabul eder. Siz kafanizdaki plani gamze hanima soyleyin o elinden geleni yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc104 -- 8 Kasım 2012; 12:20:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meraklıgezgin & erdinc104 hocalarım, verdiğiniz bilgiler için ikinize de çok teşekkür ederim, şimdi singapur havayollarını arayıp süreci başlatıyorum, hayırlısı olsun bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: zeytin45

Multinet iş yeri ağına dahil marketlerden multinet ile sadece gıda ürünlerinin alışverişini mi yaoabiliyoruz yoksa bebek bezi deterjan gibi ürünleri aldığımızda da multinetten geçebiliyor muyuz?

her şey

nasıl herşey ya!bizde direk kendileri ayırıyorlar gıdaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: grun

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: zeytin45

Multinet iş yeri ağına dahil marketlerden multinet ile sadece gıda ürünlerinin alışverişini mi yaoabiliyoruz yoksa bebek bezi deterjan gibi ürünleri aldığımızda da multinetten geçebiliyor muyuz?

her şey

nasıl herşey ya!bizde direk kendileri ayırıyorlar gıdaları

MArketine gore degisiyor. Normalde sadece yiyecek icin kullanılması gerekiyor. Ama bazı marketler kullandırıyor her seye.....

• quote:

Orijinalden alıntı: kmx

Klima alıcam arkadaşlar arçelik düşünüyorum 1000 tl civarında kliksada grundig vs var pek güvenemedim bu aralar GG ya da benzeri (klima için) bir site kampanya yapacak mı ? Bilginiz varsa kaçırmayım onu bekleyim

ben gittigidiyor dan aldım,%10 puan ile piyasanın altında fiyatlara denk geldi.Başka türlü kampanyalı denk gelmedi.
    "Klima " başlığına da bakabilirsin tavsiyeler için,zengin ve çok büyük kaynak var.Arçelik ler pek tutulmuyor onların demesinden özellikle bu fiyatlardaki alt seriler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Anlık puanı malesef göremiyoruz Ancak kampanya puan kazanımı diye dönem içi hareketlere düşüyor.Avans'dan süreli puan düşmesine 2 hafta önce itiraz etmiştim hala çözülmemişti dün ekstre kesilmiş avans puanım ekstre'de -424,26 olarak görünüyor ki 399 kampanyadan bilet alırken 33 TL puanım vardı 38,88'de aktardığım puanı geri almışlardı, ama bankada güncel avans puan borcu 385 olarak görünüyormuş alınan puan'da avans puan kapatılınca geri verilecekmiş.Süreli puanın geri alınma durumu'da diğer kartımdaki süreli puanı bilet aldığım kartıma transfer ettiğim içinmiş.Yani vakıfda avans puan kullandığınız kartınız ile avansı kapatacaksınız başka bir kartdan aktarım yapmayacaksınız.Sen neden yaptın derseniz önceki avans puanımın tamamını kapatmış olduğum halde 399 luk kampanyadan bilet alırken sistem bir türlü bilet almama müsade etmedi bende diğer kartımdan gold karta 90 TL lik bir puan transferi gerçekleştirdim bu şekilde bilet alabilmiştim.Durum karışık vakıf karışık bu işin çok fazla üstüne gitmeyeceğim yoksa bu banka yüzünden 3 gün sinirim geçmiyor .

Geçmiş olsun dostum. Bende Vakıfdan uzak duruyordum. Geçen ay dayanamadım avans kullandım. Şimdi heran birşey patlayacakmış gibi geliyor. Avansı kapatim daha dokunmayacam.

Bu arada bana sormadan Play kartıma meşe pakedi ücreti tanımlanmıştı (39 TL) bende itiraz etmiştim. Hesabıma 79 TL iade yapmışlar. I Love YKB

bunla alakalı itirazı nasıl yaptınız acaba ? bende de play tl card var yani banka hesabı benden de 55tl kesmişler..ama iade etmediler..ne yapmam gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vibisi
    quote:

Orijinalden alıntı: cartok
    Bu arada bana sormadan Play kartıma meşe pakedi ücreti tanımlanmıştı (39 TL) bende itiraz etmiştim. Hesabıma 79 TL iade yapmışlar. I Love YKB

bunla alakalı itirazı nasıl yaptınız acaba ? bende de play tl card var yani banka hesabı benden de 55tl kesmişler..ama iade etmediler..ne yapmam gerekiyor ?

Hocam benden kesilen ücret YKB nın verdiği seçimlik bir hizmetti. Benim onayım alınmadan paranın kesilmesi yanlıştı. Telefonla MH ne itiraz ettim iade ettiler. Ancak sizdeki durum farklı. Sizden hesap işletim ücreti kesilmiş. Bunu önce bankaya sonra Tüketici Mahkemesine başvurarak geri alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

Benim yıllık kart aidat ücretini adios (limit 7000) sorgusuz sadece 3 ay da 900 tl lik bir harcamı yapın (toplamda 300 ) iptal ediyorum dedi .
    Ne mutlu bana.
    Seviyorum adiosu yakında play card da alacağım :)

msj mı attılar tel mi açtlar?
  • 
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.