Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.181
Cevap
183
Favori
363.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    black&white
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paolo Maldini

asıl sen ne şaçmalıyorsun kardeş
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

• musAKka kullanıcısına yanıt
    buldum arkaaşlar. oyunun aı vegas make it big. çok zevkli oyun ama bulunmuyor torrentte falan. orjinali vardı bende kaybettim cdyi :D @musAKka
  • dirty_y kullanıcısına yanıt
    Populus?
  • qralalihan6116 Q kullanıcısına yanıt
    steam'da oyun 1.24 dolar güzele benziyor torrent bulamassam alıcam.
  • Herkese çok çok selamlar. Müsadenizle sizlere ismini unuttuğum bir oyunu danışacağım ben de.

Sene 2004-2005, ilkokul zamanları. Bilgisayar dersindeyken hep oynadığımız bir matematik oyunu vardı. Bir maymun karakterini kontrol ediyorduk. Bölüm bölümdü. Bir yerde bulutların üzerinden, doğru rakamları bulup, yukarıdan aşağıya inmeye çalışıyorduk, ya da köprü falan kuruyorduk (bunu yanlış hatırlıyor da olabilirim). Aradı bir bonus bölümlerde oluyordu. Oyunun sonunda puan karşılaştırma listesi de olurdu. O zamanlar ya Windows 95 ya da 98 vardı. Araştırdığım da çıkan bugün ki flash oyunlar gibi değildi yani. Hatta disk üzerinden kurduğumuzu hatırlıyorum. Zamanında, okuldayken bu oyunu oynamış başka arkadaşlar arasından oyunun ismini hatırlayan vardır. Paylaşırsalar çok sevinirim. Herkese iyi oyunlar, şimdiden teşekkürler :)
  • Unknown40 U kullanıcısına yanıt
    Dostum anlattığın gibi olan bir oyun var ismi. Matematiği seviyorum. Matemetik soruları vardı bilemeyince ve yavaş yavaş su doluyordu evde gazete okuyan bir adam vardı Güzel oyundu. Ama internetten bulman çok zor. Bende cd si vardı 4-5 sene önce. dursaydı senin için upload ederdim. İnşallah bulursun kolaylıklar dilerim.
  • güzel konu
  • bu arada skyrime benzer bişer vardı dragon age değil ama
  • Eskiden atari salonlarında oynadıgım bir araba yarışı vardı. 2001 2003 yıllarında oynadıgım hatırlıyorum. Aracların içerisinde bir minibüs oldugunu hatırlıyorum. Ve asvalt bir bölümde yolun solundan giderkenı(otoban gibi bir yer) gizli bir yoldan gidiyorduk ve yarısı kırılmış bir yolun diger tarafına atlıyorduk. Aklımda kalan şeyler sadece bunlar. Birde oyunu özel bir kabine oturup direksiyon ile oynuyorduk. ahh ahh neydi o oyunun ismi bir türlü hatrılayamıyorum. Son olarak sega oyunu olabilir ama geçenlerde bakmıştım sega arcade yarış oyunlarına hiç birisi degil benim aradıgım oyun. Belkide sega oyunu degildi.
  • Çok eski bir oyun vardı,Türüne bulmaca tarzı diyebiliriz.Oyunun başlangıcı şu şekilde, oyunda bir çizgi filmin yazarıyız.Uykuya daldığımızda çizgi filmin içinde buluyoruz kendimizi. Komik ve basit bulmacaları çözerek oyunda ilerliyorduk.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • ahaha alın beylerhttp://p.pw/daY
  • 1-yıl 2002-2004 arasıydı bütün arabalar bir köşeden baslar birbirlerine vururdu deviren hasar veren puan alıyordu o yıllara rağmen profesyonel bir oyundu adını hatırlayan varmı?

2-yıl 1999-2000 civarı intenet kafede oynardım :D bi savas oyunu fakat oyle moh filan deilama aynı moh (medalofhonor) gibi dağları filan aşıyorsun karsı birliğe filan snıperla filan ates ediyordum bu yıllarda bilinen populer savas oyunlarından olabilir.

Bulursanız mutlu olurum sımdıden teşekkürler
  • Pipooo kullanıcısına yanıt
    1.Destruction Derby mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

1.Destruction Derby mi?

Teşekkürler dostum pc içindi bulmussun zaten oynadığım 2.serisi :D
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Pc içindi. Hatta anakaraktere yardım edioduk ama sonradan kötü karakter o çıkıyordu falan
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Tamamdır arkadaşım, saol buldum Oyunun adı Toonstruck gayet zevklidir.Bakalım windows 8 de çalışacak mı
  • en az 7-8 sene önce çıkmış bi oyun. Yarış oyunu. Değişik haritalarda geçiyo oyun. Uçan uzay araçlarınıda kullanabiliyoruz normal araçlarda var.

Oyunun en pahalı aracı " U " şeklinde bi uzay aracıydı. İlk başlarda 6 tekerlekli araçlar falan vardı. Oyunun giriş videosunda bi tırdan bu araçları fırlatıyolardı yarış pistine.

Aklıma gelenler bunlar
  • Bi oyun vardı ya eskiden kayakla adam ılerlıodu canavar felan vardı :D ? adı ne ydı ya cok sarıodu o oyun cocuklugumun oyunu

Birde :http://www.youtube.com/watch?v=3Onp0_XeHlM izle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipooo

2-yıl 1999-2000 civarı intenet kafede oynardım :D bi savas oyunu fakat oyle moh filan deilama aynı moh (medalofhonor) gibi dağları filan aşıyorsun karsı birliğe filan snıperla filan ates ediyordum bu yıllarda bilinen populer savas oyunlarından olabilir.

O dönemde en bilinen Delta Force vardı.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.