Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.170
Cevap
182
Favori
360.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan yaklaşık 10 sene önce oynadığım bir strateji oyunu vardı oyun gelecekte geçiyordu red alert tarzı böyle para kazanmak için madenin üzerine bina falan kuruyorduk askeri birimlerden tek ismini hatırlayabildiğim "Heavy Tank" vardı oyunun ismini tam hatırlayamadım Outlaw mıydı Quitlaw mıydı öyle birşeydi galiba 5 gündür arıyorum mutlaka bulmam lazım bilen varsa söyleyebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalax

quote:

Orijinalden alıntı: nakashi

son günlerde kafamı çok kurcaladı bahsedeceğim oyun. 4-5 yıl önce oynamıştım. cin ali tarzı karakterler vardı oyunda, sen yer çekimini ayarlayarak başkalarıyla kavga ediyordun. karakterini sadece yön tuşlarıyla kontrol ediyorsun, multi olarak oynayabiliyordun oyunu.arkadaşla beraber aynı klavyedenoynamıştık böyle adamlar bir karenin içindeydi(yani 2 boyutluydu) sadece orada kavga ediyorlardı falan filan... yardımlarınızı bekliyorum dostlar:D

Oyun büyük ihtimalle Matrix'in flash oyunudur. Eskiden kuzenimle ve kardeşimle çok oynuyorduk. Şu sitede arama yerine Matrix yaz bulursun.
    Mofunzone . com
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

yok, flash oyun falan değildi normal pc'ye yüklenen bir oyundu sağol yine de

• Bir oyun vardi, boyle mekanik falan kuruyordun topu bitis noktasina ulastirmaya calisiyordun. Prvaneler miknatislar devreler falan vardi. Elimde hic ss yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Bir oyun vardi, boyle mekanik falan kuruyordun topu bitis noktasina ulastirmaya calisiyordun. Prvaneler miknatislar devreler falan vardi. Elimde hic ss yok :(

The Incredible Machine

• Kendi aradığım oyunu kendim buldum işte SAVAŞ MUHABİRLİĞİ oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

Kendi aradığım oyunu kendim buldum işte SAVAŞ MUHABİRLİĞİ oyunu.

Bir oyun vardı Diablo tarzı bir oyundu fakat gelecekte geçiyordu üsden eşyalar filan alabiliyorduk , oradaki adamlar görev filan veriyordu. Üsden çıkıp dışarıda yaratıkları öldürüyorduk. Adamın elinde silah vardı hatırlayan var mı bu oyunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotarite

Bir oyun vardı Diablo tarzı bir oyundu fakat gelecekte geçiyordu üsden eşyalar filan alabiliyorduk , oradaki adamlar görev filan veriyordu. Üsden çıkıp dışarıda yaratıkları öldürüyorduk. Adamın elinde silah vardı hatırlayan var mı bu oyunu ?

Alıntıları Göster
    1. Oyun. Rpg tarzında. Hp barı diablo'nun aynısı. Oyunda 1 karakteri yönetiyoduk yalnız yanımızda 3-4 karakter daha oluyodu ve istediğimiz zaman değitirip diğerini oynayabiliyoduk. 2000-2003 arası olabilir çıkışı. Hatırladığım kadarıyla. Oyunda ilerledikçe yeni karakterler geliyodu. Ortaçağ zamanlarında geçiyodu.
    Masaütsünde simgesi kırmızıydı ortasında heykel kafası gibi birşey vardı. Oyuna başladığımzda 3 kişiyi yönetiyoduk. Hatırladıkça editlicem.

2. Oyun. Yine aynı yıllarda çıkmış olması muhtemen bir yarış oyunuydu. Ancak arabalar değişikti. Mesela 6 tekerlekli arabalar değişik uzay aracına benzeyen araçlar. Gittikçe puan toplayıp yeni araçları açıyoduk en süper araç uzay gemisine benziyodu (şekli türk bayrağındaki ay gibi).

3. Oyun yarış oyunu. Tam bir western teması vardı. Görevler alıyoduk , yarış yapıyoduk , polislerden kaçıyoduk. Country müzikleri çalıyodu hep.

Şimdiden teşekkürler. Özellikle 1. oyun benim için çok öenmli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 1 Haziran 2013; 18:23:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

1. Oyun. Rpg tarzında. Hp barı diablo'nun aynısı. Oyunda 1 karakteri yönetiyoduk yalnız yanımızda 3-4 karakter daha oluyodu ve istediğimiz zaman değitirip diğerini oynayabiliyoduk. 2000-2003 arası olabilir çıkışı. Hatırladığım kadarıyla. Oyunda ilerledikçe yeni karakterler geliyodu. Ortaçağ zamanlarında geçiyodu.
    Masaütsünde simgesi kırmızıydı ortasında heykel kafası gibi birşey vardı. Oyuna başladığımzda 3 kişiyi yönetiyoduk. Hatırladıkça editlicem.

2. Oyun. Yine aynı yıllarda çıkmış olması muhtemen bir yarış oyunuydu. Ancak arabalar değişikti. Mesela 6 tekerlekli arabalar değişik uzay aracına benzeyen araçlar. Gittikçe puan toplayıp yeni araçları açıyoduk en süper araç uzay gemisine benziyodu (şekli türk bayrağındaki ay gibi).

3. Oyun yarış oyunu. Tam bir western teması vardı. Görevler alıyoduk , yarış yapıyoduk , polislerden kaçıyoduk. Country müzikleri çalıyodu hep.

Şimdiden teşekkürler. Özellikle 1. oyun benim için çok öenmli.

up

• quote:

Orijinalden alıntı: UTePeR

quote:

Orijinalden alıntı: kormako12

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Bi oyun oynamıştım ama ne zaman oynadığımı hatırlamıyorum tahminen 4-5 sene önce olması lazım daha eskide olabilir. Konsept CS ile aynıydı yine teröristler ve polisler vardı rehineler falan vardı çatışıyorduk. O oyunu bilen var mı

SWAT

Yok SWAT değil.

Global Operations

sanırım combat arms ı diyorsun

Alıntıları Göster
    kaç kişi oynamıştır bilmem ama benim hatırlayamadığım oyun 3 yıl önce falan oynamıştım PC NET dergisiyle beraber cd vermişlerdi içinde demo oyunlar vardı oyun aynı age of a benzer insanlarla robotlar ( uzay teknolojili ) savaşıyordu ilerki bölümlerde örümcek gibi robot vardı kocamandı her bacağında ayrı bi marifet vardı ben tabi robotların başıydım katliyam vardı oyunda ama malesef formatla silindi :( cd lerde kayıp yardımcı olmayanı kaynanası öpsün

• quote:

Orijinalden alıntı: lord318

kaç kişi oynamıştır bilmem ama benim hatırlayamadığım oyun 3 yıl önce falan oynamıştım PC NET dergisiyle beraber cd vermişlerdi içinde demo oyunlar vardı oyun aynı age of a benzer insanlarla robotlar ( uzay teknolojili ) savaşıyordu ilerki bölümlerde örümcek gibi robot vardı kocamandı her bacağında ayrı bi marifet vardı ben tabi robotların başıydım katliyam vardı oyunda ama malesef formatla silindi :( cd lerde kayıp yardımcı olmayanı kaynanası öpsün

yastarcraft reis onun dünya çapında turnuvaları var o demsu indrebilirsen banada bul :D
  • quote:

rar :www.cheat-afrix.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guard of Gondor -- 8 Haziran 2013; 3:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guard of Gondor

quote:

rar :www.cheat-afrix.com

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 7-8 yıl önce oynamıştım bir çiftlik oyunuydu erkek karakterimiz vardı . kendisine ait evi vardı gece olduğunda uyurdu evin tek odası gözükürdü dışarı çıktığında bir bahçe vardı oyun kasabada geçiyordu kendi bahçesinde ekinleri vardı . bahçeden çıktığında kasabayı geziyordu restoran, mezarlık, kilise gibi mekanlar vardı . deniz kenarında festivaller olurdu denizden balık tutardık zaman zaman yengeç gelirdi . bir de gizli bir mağaraya gidip kayaları kırardı bazı kayalardan elmas çıkardı bunları çantasında taşıyabiliyordu . başka karakterlerle iletişime geçebiliyordu hatırladığım bir karakter sarışık karen adında bir kız vardı . çantasındaki malzemeleri hediye edebiliyordu kıza elmas verdiğinde gülüyor yengeç verdiğinde ağlıyodu . biraz karışık anlattım ama ne olur yardım edin aylardır arıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: SherLock_

Bir Oyun Vardı 2 Saatimi Ona Harcadım Suan Ama Bulamadım.. Oyunda Dağdan Maden Cıkartıp İşliyorduk Köylüler Agaçlardan elma Topluyordu Galiba Aklımda kalan en önemli Ayrıntı İşçilerin Uyurken ( Zzz ) Seklinde Kafalarının ustunde Bundan vardı bide Bir Ev Vardı Ona Giren işçiler Asker olarak Çıkıyordu Hatırlayanınız varsa SöyLeyin Lutfen ?

belki benim aradığım oyun da bu olabilir ama ben asker hatırlamıyorum ya . plaj vardı kasabada festival oluyordu doğru mu kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shade of Death

quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

96 yılında oynadığım bi oyun vardı ... Uzaylıları avlıyoduk böyle şehir içinde filan sıra tabanlıydı galiba ateş etme sistemi ... Hatırlayan çıkar mı ki ??

xcom?

Alıntıları Göster
    Bir oyun vardı, sanırım macintoshta oynadığım.Şu eski olanlarından sanırım 40 50 tlye satılıyor. Çok sönük bir şekilde hatırlıyorum;yürürken çaça tarzı bi ses çıkarıyorduk,puzzle miydi onun gibi birşeymiydi bilmiyorum tek boyutluydu(kuşbakışı gibi sanki ama değil.).Yürüdüğümüz yerler duvarımsı bişeydi üstüne yürüyünce kırılıyordu.Birde kıramadığımız duvarlar falan vardı bölümleri öyle geçmeye çalışıyoduk.Bulan olursa Allah razı olsun dua edicem yaklaşık 10 yıldır(yada yanlış hatırlıyorum) arıyorum üzerine düşünüyorum ama bulamıyorum

• bi oyun vardı çocuğun köpeği uzaylılar tarafından kaçırılıyodu. Uzaylılarda siyah yaratıklar üzerinize atlıyolar falan. O oyunun adı neydi? Bide yandan görünümlü bi mmo vardı adının başında dragon var. Canavar avlamak için boss odalarına giriyosunuz tek başına yada grupla bosslardan biri bi kurttu onuda bilen varsa yazsın lütfen. Şimdiden çok teşekkürler.

• İlk dediğin Heart of Darkness, ikincisi hakkında fikrim yok.
  • sağol kardeş. Google amcaya sormayı unutmuşum sizide uğraştırdım pardon. 2. Dediğim draconica ilgilenen olursa diye yazdım.

• arkadaşım tam bi strateji hastası bana bi oyundan bahsetti acayip hoşuma gitti.
    En başında karanlık çağ falan varmış ve yaptığınız şeylere göre çağ atlıyormuşsunuz.işi ilerletip dünyayı da feth ettikden sonra galaksiler arası savaş oluyormuş (karanlık çağdan nereye) bu oyunu oynayan gören duyan var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Bir oyun vardi, boyle mekanik falan kuruyordun topu bitis noktasina ulastirmaya calisiyordun. Prvaneler miknatislar devreler falan vardi. Elimde hic ss yok :(

The Incredible Machine

Bu oyun boyle degildi. Sanki farkli bi ismi vardi. Hatta 2011de steamde gelistirilmis versiyonu cikmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

The Incredible Machine

Bu oyun boyle degildi. Sanki farkli bi ismi vardi. Hatta 2011de steamde gelistirilmis versiyonu cikmisti.

Alıntıları Göster
    mor bir cdsi vardı güzel bir strateji oyunuydu war la başlıyordu ismi 2 senedir arıyorum bulamıyorum oyunda iyiler kötüler falan vardı robotlar

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.