Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.173
Cevap
182
Favori
360.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aksi98

Beyler oyunda gece sisli havada kamyon sürerken kamyondan aşağı iniyodun.Yanan bir ev vardı o evden kızı kurtarıyordun.Yıllar önce Playstation 2 de oynamıştım.

Silent Hill Origins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: aksi98

Beyler oyunda gece sisli havada kamyon sürerken kamyondan aşağı iniyodun.Yanan bir ev vardı o evden kızı kurtarıyordun.Yıllar önce Playstation 2 de oynamıştım.

Silent Hill Origins

Eyvallah kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: raklaxx

Arkadaşlar Herkese Merhaba..

Benim de adını hatırlayamadığım bir oyun var.

2000-2004 yılları arasında oynadıgım sarılı siyahli simgeli(.exe) bir araba yarışı vardı.O zaman aldıgımız ilk pc de kurulu halde gelmişti.
    Ne yaptıysam hatırlayamadım lütfen yardımcı olun kafayı sıyırcam 1 haftadır düşünüyorum aklıma gelmiyor.Ama Need for Speed serilerinden değildi ona eminim.

Benim dediğim oyunu hatırlayan yok mu arkadaslar :S

Oyunu bulamıyorsak. bu zamana kadar cıkmıs tüm araba yarışı oyunlarını listeyen bi site yok mudur? Filtreden bulayım

• selam
    son 3 yılda sanırım cıktı
    bir kız eşlik ediyor oyunda bir adama max payne tarzı renkli bir oyun
  • Yıllardır bulamadığım bir oyunu sizlere sormak istiyorum. Oyun silahlı bir oyundu gta tarzı tek kişilik. Oyunun girişindeki ekran görüntüsünde mezarlık vardı ve oyunun finalinde de mezarlıkta bir savaş yapılıyordu. Duvar sehpa masa arkasına falan saklanma mevzilenme falan vardı hatırlayan veya oynayan var mı bu oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat.Ç

Arkadaşlar benimde yıllardır aradığım bir oyun var ama bu oyunla ilgili ne bir resme nede bir videoya rastladım. lütfen yardımcı olun

•Oyunu yanlış hatırlamıyosam 2004-2005 senesinde oynadım.
    •Macbookda oynamıştım. Belki apple özel bir oyun olabilir
    •Oyun TPS kamera açısından oynanıyodu
    •Oyunda bir salyangozu yönetiyorduk
    •Oyunun grafikleri zamanın cidden ötesindeydi renk paleti vs çok canlıydı
    •Salyangozla böyle ormanda geziyoduk ilk bölümde hatta düşmanlarıda dev kırmızı örümceklerdi
    •2. Bölüm de böyle denizde geçiyordu hatta suda piranhalar filan vardı karşıdan karşıya sarı bir At gibi birleyle geçiliyodu
    •Yönettiğimiz saylangoz Mavi kabuklu yeşil kafalıydı
    Evet oyunla ilgili hatırladığım tek şey bunlar.Lütfen yardımcı olun ya yıllardır arıyorum bu oyunu :)

Mortimer and the Riddles of the Medallion

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam valla yazdığınız ismi görünce bir an öyle bir heycanlandım ki anlatamam :)
    Ama malesef aradığım oyun değilmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat.Ç

Hocam valla yazdığınız ismi görünce bir an öyle bir heycanlandım ki anlatamam :)
    Ama malesef aradığım oyun değilmiş :)

Aklıma gelen ilk ve tek oyun oydu ama o çıkmayınca merak ederek biraz araştırma yaptım açıkçası "salyangozlu ne kadar oyun olabilir ki" diyerek bulabilceğimi düşündüm ama bulamadım. Aramaları tabi ki ingilizce olarak yaptım bahsettiğiniz kırmızı örümcek deniz pirana ve salyangoz öğelerinden hiç bir sonuç elde edemedim. Sonra tek tek arama yaptım third person ve suya girince piranaların saldırdığı tek bir oyun bulabildim "giants citizen kabuto" bu oyunda salyangoz yok ama. İnternet search yeteneği daha iyi olan birileri belki bulur, tabi oyunun içeriği hakkında bir kayıt varsa.
  • gençler merhaba , benim oynadığım bi oyun vardı , 2001 - 2005 seneleri arasında olması lazım. oyun eski bi kafe işletme oyunuydu , sipraiş alıyodun , arada yangın çıkıyodu YÖN tuşları ile söndürüyodun , arada hırsızlık oluyodu yine YÖN tuşları ile hırsızı yakalıyodun ( yön tuşlarının işlevi , mortal kombat ta '' test your might '' bölümünde ki gibi tuşlara bastıkça hırsıza yaklaşıyodun ) , biraz para biriktirip kurye işe alıyodun kuryeyi de YÖN tuşları ile hallediyoruz diye hatırlıyorum , cafe girşine sakız makinesi falan koyabiliyodun böyle bi oyundu kendimce araştırma yaptım fakat bulamadım. ismi de garip bişeydi '' okılascu '' tarzı böyle garip bişeydi ismi. herhangi bi fikir yardımcı olabilir belki şimdiden teşekkür ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vilario

gençler merhaba , benim oynadığım bi oyun vardı , 2001 - 2005 seneleri arasında olması lazım. oyun eski bi kafe işletme oyunuydu , sipraiş alıyodun , arada yangın çıkıyodu YÖN tuşları ile söndürüyodun , arada hırsızlık oluyodu yine YÖN tuşları ile hırsızı yakalıyodun ( yön tuşlarının işlevi , mortal kombat ta '' test your might '' bölümünde ki gibi tuşlara bastıkça hırsıza yaklaşıyodun ) , biraz para biriktirip kurye işe alıyodun kuryeyi de YÖN tuşları ile hallediyoruz diye hatırlıyorum , cafe girşine sakız makinesi falan koyabiliyodun böyle bi oyundu kendimce araştırma yaptım fakat bulamadım. ismi de garip bişeydi '' okılascu '' tarzı böyle garip bişeydi ismi. herhangi bi fikir yardımcı olabilir belki şimdiden teşekkür ederim :))

Eskiden tycoon serileri vardı açıkçası yangın ve hırsız olayını tam hatırlamıyorum ama yemek konusunda en ünlü oyun "fast food tycoon" du. 1 ve 2'si var isterseniz bir bakın youtube'dan. Bunlar değilsede bir şekilde buluruz o dönemlerde benzer oyunlar vardı hep biraz araştırma ile bulunur.

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Malesef o da değil ama renk paleti inanılmaz derecede birbirine benziyo :) yav aklım almıyor cidden google bende didik didik ettim yok bulamıyorum

• oyun atari nes oyunu.

şimdi bi tane baş rolde arabamız var.bir yolda geçiyor oyun.oyunda arabalarla bildiğin dövüşüyoruz.boss gibi birşey en sondaki araba.bi bölümü geçince arabamızı güçlendirip bir sonraki bölüme geçiyorduk.harbiden oyunun nası geçtiğini dahi karıştırabiliyor olabilirim şuan.lütfen oyunun adını bilen söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

oyun atari nes oyunu.

şimdi bi tane baş rolde arabamız var.bir yolda geçiyor oyun.oyunda arabalarla bildiğin dövüşüyoruz.boss gibi birşey en sondaki araba.bi bölümü geçince arabamızı güçlendirip bir sonraki bölüme geçiyorduk.harbiden oyunun nası geçtiğini dahi karıştırabiliyor olabilirim şuan.lütfen oyunun adını bilen söylesin.

Chase H.Q

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

oyun atari nes oyunu.

Chase H.Q

eyvallah kardeş yarın ilk iş oyunu bitireceğim pcde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: vilario

gençler merhaba , benim oynadığım bi oyun vardı , 2001 - 2005 seneleri arasında olması lazım. oyun eski bi kafe işletme oyunuydu , sipraiş alıyodun , arada yangın çıkıyodu YÖN tuşları ile söndürüyodun , arada hırsızlık oluyodu yine YÖN tuşları ile hırsızı yakalıyodun ( yön tuşlarının işlevi , mortal kombat ta '' test your might '' bölümünde ki gibi tuşlara bastıkça hırsıza yaklaşıyodun ) , biraz para biriktirip kurye işe alıyodun kuryeyi de YÖN tuşları ile hallediyoruz diye hatırlıyorum , cafe girşine sakız makinesi falan koyabiliyodun böyle bi oyundu kendimce araştırma yaptım fakat bulamadım. ismi de garip bişeydi '' okılascu '' tarzı böyle garip bişeydi ismi. herhangi bi fikir yardımcı olabilir belki şimdiden teşekkür ederim :))

Eskiden tycoon serileri vardı açıkçası yangın ve hırsız olayını tam hatırlamıyorum ama yemek konusunda en ünlü oyun "fast food tycoon" du. 1 ve 2'si var isterseniz bir bakın youtube'dan. Bunlar değilsede bir şekilde buluruz o dönemlerde benzer oyunlar vardı hep biraz araştırma ile bulunur.

Malesef tycoon değil bi dergi ekinden yükledim diye hatırlıyorum yüksek ihtimalle CDOYUN dergisinin bi ekindeydi ama tam da emin olamıyorum bulamadığım için :(

• Merhaba arkadaslar bende bi oyun ariyorum bi yildiz karakterimiz ve kumlarin icinde geziyoduk arkadaslar yildizla tas ilerletiyoduk bi seyler aliyoduk yilini hatirlamiyorum ama pc de oynadim arkadaslar 100 oyun 1 cd de cdsinden indirmistim sonra cd kirildi kayboldu bilen varsa cok makbule gecer ayrica boulder dash degil arkadaslar

• Oyunun basinda askeri bir üstteydik pompali tüfekle basliyorduk kanli bir odada 3 tane yarali asker vardi killzona benziyordu yaralaninca teslim olan ama sonra ciakrtip bomba atan adamlar vardi

....

• Var mı bunu bulabilecek yiğido.. 11 yıla yakın süredir arıyorum diyebilirim.

3D ama Duke Nukem Doom hesabı.. FPS
    Elde crossbow var.
    Ana menü müziği rock tarzı Dırı dın dın dın dırı dın dın dın dııırı gibi.
    Kapalı ve açık alan var. Dev böcekler.
    Konteyner ve liman bölümü var.
    Min 1998 Max 2002 yılları arasında bir oyun.

Bir tane daha vardı da onu kolay kolay kimse bilemez gene de yazayım.
    Strateji tarzı demo oyun CD oyun dergisi 2001-2002 civarı verildi.
    Büyücü olup zombi kontrol ediyorsun.
    Farklı adamlar vs var.
    Büyü yapılan adamların kafasında yuvarlak dönüyor vs vs
    Dediğim gibi bu zor. Görsel ile anca tanırım o da zor..
  • raklaxx R kullanıcısına yanıt
    Yani yarış değil ama zamana karşı sürüyordun arabayi. yolcuları taşıyordun. sarı siyah simgesi var. crazy taxi mi acaba?

• 2003 yılı veya 2004 yılı olması lazım , bir dergi level veya pcworld tam hatırlamıyorum bir demo oyun vermişti , savaş oyunuydu acayip güzel birşeydi 2.dünya savaşında geçiyordu ve bir bankaya gitmeye çalışıyorduk hatta bankaya girince tanklar bizim orada olduğumuzu görüp çıkmamıza engeldi , fps oyunuydu ve o zamana göre çok iyi grafikleri vardı ilginç bir ismi vardı bulabilecek olan var mıdır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.