Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (877. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.004
Cevap
782
Favori
1.600.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmin içeriği:
    Bir gurup İnsan birden bire kendilerini bir ölümüne yarışma alanında bulur. Bu hapishane gibi parkurdan sadece bir kişi durmadan koşarak-yürüyerek sağ çıkabilir. İnsanlar bu dörtgende yarışma bitinceye dek dönmek zorundadır. Arkada kalan ölür. Ve bu parkurda çizili belirli sınır çizgi dışına çıkanda anında ölür. Kafasına gökten yıldırımelektirik düşer. Parkurda bacağı olmayan değnekli engelli de koşabilen sağlam insanlarla aynı parkurda ve şartlarda yarışmak zorundadır!. Bu testere(saw) filmi mantığında kendisini birden böyle bir ortamda bulan insanlar için, tek çıkış yolu ise; buradan en önde bitiş çizgisini geçen tek kişi canlı çıkacaktır. Filmin özet senaryosu budur.

    Bu film in ismi nedir?

    Cevap için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 15 Eylül 2019; 10:33:50 >
  • Arkadaşlar merhaba;

    Bir filmi arıyorum ama adını hatırlayamadım. Yardımcı olabilirmisiniz ?

    Uzun namlulu silahlar var. Özel mermi geliştirmişler. mermi yolda giderken kanatlarını açıyor. kilometrelerce uzaktan hedefi vuruyor.

    son sahnesiydi galiba. sandalyede elleri bağlı bir kız oturuyor. yerde bir çarpı işareti var. Çarpı işaretinin üzerine bir adam geliyor. tam o anda mermi adamın kafasını patlatıyor.
  • ugur_1903_bjk U kullanıcısına yanıt
    Wanted filminden bahsediyor olabilir misin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obili

    Wanted filminden bahsediyor olabilir misin ?
    aynen. çok teşekkür ederim
  • Herkese Merhaba Arkadaşlar filmin adını hatırlayamıyorum,uzatmadan hemen anlatayım.Bir tane çocuk var babası ve kız kardeşiyle yaşıyor çocuğun eline yanlışlıkla özel bir güç geçiyor, elinde kocaman bir kılıç öbür alemden gelen bir kız var ve çocuğun elinden gücü almaya çalışıyor, çocuk lise öğrencisi, annesi çoktan ölmüş ve okuldaki sınıfından öğrencilerden birisinde özel güç olarak sihirli oku vardı sanırsam film Asya yapımı bulabilirseniz şimdiden teşekkürler.
  • Angelanın Külleri (1999)

    Filmini boşver kitabını okumanı tavsiye ederim.

    Bi' bak bakalım bu olması lazım.
    https://www.imdb.com/title/tt0145653/

    @obili senin film kültürün geniştir izlememişsen bunu da al listeye. Kitabı müthiş benden söylemesi.
  • Öneri için teşekkür ederim, eminim güzeldir. Fakat yaş ilerledikçe insan daha bir duygusallaşıyor. Bu saatten sonra kaldıramam bu kadar dramı. Bu yüzden (filmin hası bu kategoriden çıkmasına rağmen) dram filmleri izlemiyorum , daha doğrusu izleyemiyorum.
  • titan321 T kullanıcısına yanıt
    küp 1997
  • rutubet kullanıcısına yanıt
    google'a
    devils 90s films
    yaz çıkan filmlere bak
  • rutubet kullanıcısına yanıt
    Either version of Bedazzled
    ya da
    I was a Teenage Faust?
  • Delimi kullanıcısına yanıt
    Yanlış.
  • titan321 T kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin film bu olmalı her şey çok uyuyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=JFB4vCGUdvg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delimi -- 16 Eylül 2019; 17:36:9 >
  • Merhaba , bilinç altımı sürekli yoklayan bir film var. Bi 10 yıl önce televizyonda izlediğim bu film büyük ihtimalle samanyolu tv de oynamıştı. Ana karakterin ismi Peter adında bir çocuk olması lazım... Çocuk karakterin annesi babası önceden ölüyor. Bu çocuk sarışın bi kız arkadaşı ediniyor kızla beraber gizli gizli avm de kalıyor. Mağazaşarda geziyor dolaptan pastaları felan yiyorlar. Çocuk sürekli hayal kuruyor filmde hava taşıtı olan balonlarda yer alıyor. Yardımınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aklımda kalan sadece "Gençlerle dolu bir amerikan okul otobüsü (uzun burun) seyir halinde iken, yol kenarındaki tarlalardan siyah giyimli bir varlık otobüsün hızında koşuyor ve tekerine ninja yıldızı (shuriken) fırlatıyor." bundan ibaret. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar; 2 film arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
    1.cisi korku filmi ve 2000 öncesinde VHS video ile izlemiştim. Filmde küçük balıklara benzeyen yılan gibi şeyler vardı böyle her tarafa giriyorlardı. Bir sürüydü. Adamın topuğundan ayağına felan giriyordu. kadının biri yanlışlıkla salataya kesince zehirlenip ölüyordu. öyle bir film :)

    2.cisi ise askerde izlemiştim 2010da ama ne zaman çıktığından tam emin değilim. Böyle erkek kadın ilişkisini anlatıyordu. Sevgili olan, evli olan, arkadaş olan, dost olan erkek ve kadın arasındaki ilişkiyi anlatıyordu. tabi biraz erotiklikte vardı :)
  • Post apokaliptik bir film vardı, İspanyol ya da Fransız filmiydi galiba bir türlü hatırlayamadım. Buz tutmuş bir dünyada bir baba ve kızı evlerinde bir başlarında hayatta kalmaya çalışıyorlar. Baba bazen başka yerlere erzak, malzeme aramaya çıkıyor. Babanın bir yakını var, erkek kardeşiydi sanırım ama araları uzun zamandır kötü ve o da başka bir yerde yaşıyor...

    Bu filmi bir türlü bulamadım. İzleyen, bilen varsa...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysfdincer Y kullanıcısına yanıt
    Birinci filmi ben de arıyorum yıl 1998 falan ortaokulda arkadaşım anlatmıştı o günden bugüne merak eder dururum film kolejsiyonu yapıyorum bulursanız haber verin. Bu ufak canlılar uzaylı gibi birşey bir lahananın içine giriyorlar kadın da bilmiyor salata yapıp yiyorlar ağızlarından burunlarından kanlar gele gele tepine tepine ölmüşler güya...
  • jeepers creepers 2 olabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delimi kullanıcısına yanıt
    Daha önceki film hiç uymuyordu(kelalaka idi) :).
    Sanırım okumadan cevapladınız.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.