Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (739. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
20.253
Cevap
792
Favori
1.700.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de bir film sorayım. 3-4 sene önce seyrettim yanılmıyorsam. Bir kaç genç kız bir adamı dağ başındaki bir samanlığa götürüyorlar. Tabi sanırım bayıltıp götürüyorlar. Adam kendisini götüren kızlardan birinin sevgilisi. Fakat yüzü kapalı olduğu için kız bunu bilemiyor. Adam bu kızlardan birine tecavüz etmiş. Kızlar intikam almak için kaçırıyorlar adamı. Tavanda bir zincire bağlıyorlar. Adama işkenceye başlıyorlar. Hatta yanılmıyorsam adamın şeyini de kesiyorlar bir sahnede.

Fakat gerizekalı kızlar adamın yüzünü açınca yanlış adamı kaçırdıklarını anlıyorlar. Birbirlerine düşüyorlar. Bu arada tecavüz eden asıl adam samanlığın kapısından girince onunla mücadele etmeye başlıyorlar.

Neydi bu film?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeBBuL

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

İzlediğim ender aşk filmlerinden biriydi...
    Hatırladığım tek şey; çocuğun motorlu olduğu ve saçma sapan bi yarış yapıyorlar kız arkadaşlarını motorun arkasına ters oturtup yarışıyorlardı ama motosiklet temalı bi film değil aşk filmi. 6/10luk bi filmdi fakat aklıma takıldı bir türlü hatırlayamıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=EnECfOwnO1M

Aynen dostum işte bu teşekkür ettim
  • Merhaba arkadaslar bende yaklasık 2-3 senedir bir film arıyorum inş burada bulacağım

film konusu eski bir filmdi hatırladığım kadarı ile bir general veya albay ın kızı ve sınıf arkadasları geziye gideceklerdi albay kızını korumasız yollamak istemiyor bunun için eski bir deneyimli askerini yanına koruma olarak veriyor kız bu durumu istemesede geziye gidebilmesi için buna katlanıyor korumasına kötü davranıyor falan uçağa önceden yerleşen teröristler kızı kacırmak için girişimlere başlıyorlar hatta filmde bir dikkat cekici nokta teröristlerden birisi kadın ve bu kadın uçağa yemek arabasının içinde giriyor elastik bir kadındı hatırladığım kadarı ile sonra uçakta korumayı önemsemeyen teröristler koruma karşısında bayağı zorlanıyorlar ama hatırladığım kadarı ile kızı rehin alıyorlardı başka bir ülkeye koruma ile rehin olarak götürüyorlardı bunların karşılığında hapisteki arkadaslarının serbest kalmalarını istiyorlardı hatırladığım bu kadar arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evanes55

Merhaba arkadaslar bende yaklasık 2-3 senedir bir film arıyorum inş burada bulacağım

film konusu eski bir filmdi hatırladığım kadarı ile bir general veya albay ın kızı ve sınıf arkadasları geziye gideceklerdi albay kızını korumasız yollamak istemiyor bunun için eski bir deneyimli askerini yanına koruma olarak veriyor kız bu durumu istemesede geziye gidebilmesi için buna katlanıyor korumasına kötü davranıyor falan uçağa önceden yerleşen teröristler kızı kacırmak için girişimlere başlıyorlar hatta filmde bir dikkat cekici nokta teröristlerden birisi kadın ve bu kadın uçağa yemek arabasının içinde giriyor elastik bir kadındı hatırladığım kadarı ile sonra uçakta korumayı önemsemeyen teröristler koruma karşısında bayağı zorlanıyorlar ama hatırladığım kadarı ile kızı rehin alıyorlardı başka bir ülkeye koruma ile rehin olarak götürüyorlardı bunların karşılığında hapisteki arkadaslarının serbest kalmalarını istiyorlardı hatırladığım bu kadar arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

http://m.imdb.com/title/tt0385622/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bir dinozor filmi arıyorum yardım edersenız çok sevinirim
    Kertenkelenin mutasyona ugrama sonucu dev dinozora dönüşen amerikanın bir şehrinin altında yaşayan ancak insanların bunun farkına bır balıkcı gemısıne saldırısından sonra varıyor bır solucan bılımcısı adamı getırıyorlar sehıre hatta bu adamın eskı askı gazetecı felan dınozoru acıga cıkarmak ıcın yola kamyonlar dolusu balıklar koyuyorlar hatta sonlarında dınozoru kopruye cekıp tuzak kuruyorlar ne olur yardım edın cok arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre190506

Arkadaşlar ben bir dinozor filmi arıyorum yardım edersenız çok sevinirim
    Kertenkelenin mutasyona ugrama sonucu dev dinozora dönüşen amerikanın bir şehrinin altında yaşayan ancak insanların bunun farkına bır balıkcı gemısıne saldırısından sonra varıyor bır solucan bılımcısı adamı getırıyorlar sehıre hatta bu adamın eskı askı gazetecı felan dınozoru acıga cıkarmak ıcın yola kamyonlar dolusu balıklar koyuyorlar hatta sonlarında dınozoru kopruye cekıp tuzak kuruyorlar ne olur yardım edın cok arıyorum

Godzilla (1998)
  • merhaba arkadaşlar
    bi ara internette gezinirken bi video izlemiştim film midir bilmiyorum tam olarak. çok zamandır aradım bulamadım . video da iki asyalı aşçı tahminim birisi lüks biyerin aşçısı birisi sıradan bunlar birbirleriye yarışıyorlar birisi balıktan fleto çıkartıyor sonra ondaki kılçıkları cımbızla ayıklıyor ve atıyor diğerine oda balığı derinin üstünde küp küp kesiyor derisine zarar vermeden felan işte . sonra et yapıyorlar birisi kesiyor sosları felan ayarlıyor, diğeri de kesiyor buharda(sanırım) pişiriyor bişeyler yapıyor basit olana bişeyler anlatıyor neyse eti çıkaryor buhardan uzatıyor buna kokluyor (basit olan aşçı) ve sonra alıyor ceketini çıkıyor. diğeri de basit olanın yaptığı eti yiyor. tahminim kendinden iyi olduğunu düşünüyor. ve bitiyor video

bu film midir yoksa kısa video mu artık her neyse bunu bulmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
    şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende çok önceden bir film izlemiştim 2-3 gündür arıyorum ama bulamıyorum konusu maymun kral gibiydi bir maymun vardı kötülerle savaşan yanında yardım eden bir domuz vardı hayaletlere benzeyen çinli adamlarla savaşıyorlardı bu filmi hatırlayabilen birisi ve yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: forrest55

quote:

Orijinalden alıntı: Evanes55

Merhaba arkadaslar bende yaklasık 2-3 senedir bir film arıyorum inş burada bulacağım

http://m.imdb.com/title/tt0385622/

film bu sanırsam teşekkür ederim ama izleyemedim internette izleyebileceğim bir site linki yollarsanız sevinirim birde ayrıca kotrada 3 güzel film inide bulamadım internette bu site gercekten cok faydalı olmus emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MybiopoweR

quote:

Orijinalden alıntı: MybiopoweR

Selam arkadaslar küçükken izlediğim bi filmi arıyordum dilek meşalesi vardı filmde kızılderili mezarlıgında buluyolardı ne dileseler oluyordu 16 yaş üstünün yok olmasını dılıyordu cocuk ve insanlar yok oluyordu daha sonra 2 grup cocuk kendı aralarında savasıyordu, cocugun sevdıgı bı kız vardı falan bu fılmın ısmını bılen bırisi cıkabılır mı

beyler hala bekliyorum ya up

Kids World
  • Arkadaşlar bu filmi izledim ancak hatırlayamıyorum yardım ederseniz sevinirim. İkiz kız kardeşler ve arkadaşları ormanlık bir eve parti yapmak için gidiyorlar. Parti sırasında ikiz kızlardan birisi küvette ölü bulunuyor. 1 tane yaşlı adam var sürekli bu çocukları izliyor. İkizlerden hayatta kalan kız sürekli rüyasında kardeşini ve oyuncak ayısını görüyor. Oyuncak ayıyı gömüyorlar ancak daha sonra odada tekrar beliriyor. Kızın üstünde büyü var sanıyorlar ve genç bir çocuk kızın üzerindeki büyüyü kaldırmak için geliyor ve çeşitli şeyler deniyorlar. En sonunda kız rüyasında bir yer görüyor ve oraya gidiyorlar. Kazdıklarında bir ceset ve bir bisiklet buluyorlar. Bu bisiklet ve ceset yaşlı adamın kızına ait olduğu ortaya çıkıyor. Kendini öldüren ikizlerden birisi ile arkadaşı arabayla bu kızı öldürüp saklıyorlar. Kızında o yüzden intihar ettiği anlaşılıyor.

Beyler nerdeyse tüm filmi anlattım yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba arkadaslar.korku fılmı sorucaktım.2 çocuğu olan dul bı kadın.zencı bı sevgılısı var.fılm evde geçıyor.evde bı ruh gıbı bı sey var.galıba kocasının ruhu. kadın fılmın ılerleyen sahnelerınde 2 cocuğu alıp evden çıkarmak ıstıyor ama cocukların yuzunde vucudunda sıyah sıyah damar gıbı seyler oluyo ve dısarı çıkmıyorlar. yardım edersenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk Bilgisayar

Arkadaşlar bende çok önceden bir film izlemiştim 2-3 gündür arıyorum ama bulamıyorum konusu maymun kral gibiydi bir maymun vardı kötülerle savaşan yanında yardım eden bir domuz vardı hayaletlere benzeyen çinli adamlarla savaşıyorlardı bu filmi hatırlayabilen birisi ve yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim

journey to the west diye bişey var. Tv dizisi ve filmleri ... 1986 - 1996 - 1998 - 2013 ... aradığın bunlardan biridir. Seç beğen artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: forrest55

quote:

Orijinalden alıntı: JeBBuL

Beyler simdiden kolay gelsin insallah anlatcagım filmi bulabilirsiniz ben kafayı yedim bulamadım cünkü heryere baktım neyse filmi izliyeli temiz 5 yıl olmustur yani cokta yeni bir film degildi hatırladıgım kadarıyla film filmdeki binalardan ve sokaklardan film fransa veya italya gibi bir yerde geçiyordu liseli/kolejli/üniversiteli genç bir kız bisiklet/motorsiklet ile giderken yaklasık 30 yaslarında çalışan bir adamla trafikte kaza yapıyordu kim kime vuruyordu hatırlamıyorum ama kız kazadan sonra (küçük bir kaza kızda birsey yok ama motorsiklet kullanılamaz haldeydi) adamın arabasına binip okula bıraktırıyordu kendini böyle 1 hafta falan bıraktırıyordu kendin okula her sabah sonra kız aşık oluyordu adama zamanla adamda kıza karşı birşeyler hiissetmeye başlıyordu falan böyle bir filmdi tabi bu anlattığım filmin basıydı bulabilirseniz helal olsun valla ben bulamadım pekte bilindik bir film degildi sanırım

https://m.youtube.com/watch?v=Q9z4zxL6V6Q

valla helal olsun amk :D harbiden bulmussun bu film tebrik ettim kardeşim ellerine saglık
  • Arkadaşlar bir film.vardi filmde bir adam yada kadını kandırarak delirtmeye çalışıyorlardi. Bunu acil bulmam lazım kadın yada adam Birgün gördüğü şeyi ertesi gün diğerleri öyle bişey yok diyodu böyle bir kurguya sahipti hani az çok değişiğide olabilir yardim eder mısınız?

• aradığım film eski olabilir çünkü çok küçükken izlemiştim

filmde maskeli siyah giyinen bir adam elinde kılıçla belli bie grubu öldürüyodu hatta 2 sevgili havuza girdi kadın olan su kaydırağı boru şeklinde ondan kayacakken maskeli adam erkek olanı aşağıda öldürüyodu kadın tam kayarken kaydırağın altından kılıcı sokuyodu ikiside ölüyodu

bide havalandırmadan kaçarken alttan kılıç sokuyodu havalandırmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalemrey

aradığım film eski olabilir çünkü çok küçükken izlemiştim

filmde maskeli siyah giyinen bir adam elinde kılıçla belli bie grubu öldürüyodu hatta 2 sevgili havuza girdi kadın olan su kaydırağı boru şeklinde ondan kayacakken maskeli adam erkek olanı aşağıda öldürüyodu kadın tam kayarken kaydırağın altından kılıcı sokuyodu ikiside ölüyodu

bide havalandırmadan kaçarken alttan kılıç sokuyodu havalandırmaya

Андрей Николаевичyoutube
    The Pool (2001) Trailer HQ
    https://m.youtube.com/watch?v=8RQL-rwjRIw

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Merhaba

Ben de bir film sorayım. 3-4 sene önce seyrettim yanılmıyorsam. Bir kaç genç kız bir adamı dağ başındaki bir samanlığa götürüyorlar. Tabi sanırım bayıltıp götürüyorlar. Adam kendisini götüren kızlardan birinin sevgilisi. Fakat yüzü kapalı olduğu için kız bunu bilemiyor. Adam bu kızlardan birine tecavüz etmiş. Kızlar intikam almak için kaçırıyorlar adamı. Tavanda bir zincire bağlıyorlar. Adama işkenceye başlıyorlar. Hatta yanılmıyorsam adamın şeyini de kesiyorlar bir sahnede.

Fakat gerizekalı kızlar adamın yüzünü açınca yanlış adamı kaçırdıklarını anlıyorlar. Birbirlerine düşüyorlar. Bu arada tecavüz eden asıl adam samanlığın kapısından girince onunla mücadele etmeye başlıyorlar.

Neydi bu film?

Ya şu filmi bi bulun. Geciştirmeyin.
  • Arkadaşlar bir film arıyorum. Filmi bir zamanlar inci sözlük swf paylaşımlarından hatırlıyorum.

9 sn lik bir swf idi. Filmin o kısmında adam sanırım hatırladığım kadarıyla ıssız bir yerde üstünde montu ya da kazağı var. Yüksek bir alan da olabilir. Mevsim kış, ve bulunduğu yerde ayakta ha ha ha ha haaaaaaa diye bağırıyor tiz bir ses tonuyla. yani kötü adam kahkası değil bir nevi kendini özgür hissedercesine bir bağırma ve kahkaha arası bir şey. Ve sesi yankı da yapıyor. Kendi sesini duyuyor sonrasında.

Swfnin ismi sanırım "haykırarak b.saldım" idi. Filmi çok merak ediyorum. Bu sıralar yalnızlık temalı filmlere sardım ve o sahneden film herhalde yalnızlık üzerine diye tahmin ediyorum

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

Merhaba

Neydi bu film?

Ya şu filmi bi bulun. Geciştirmeyin.

Tomboys (2009)
  • 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.