Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (691. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.005
Cevap
782
Favori
1.600.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 689690691692693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • orta yaşlarda bir üniversite hocası, kürsüde ders veriyor, bir hırsızı anlatıyor “anlatırken reflexleri çok güçlü, elleri bir estetik cerrahın elleri kadar narin derken” vazoya çarpıyo hoca, ama hocada reflexle vazoyu düşmen tutuyor, sonra bir evde hırsızı birir fark ediyo bir bakıyorlar bizim hocaymış,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi adam var insanları öldürüp evinin bir köşesine koyuyor ve onlarla yaşıyor, 10 yıl önce izlemiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar... filmin başında küçük bir kızın doğumgununde annesı pastayı yakarken kolu tutusuyor ,babası annesini söndureyım dıye elındekı bardaktakı alkolu dokuyor ustune annesı dahada yanıyor.sonra iki polis abisi arabayla giderken birbiriyle escınsel tartısması yapıyorlar , o anda cukurdan gecerken bırının elındekı sılah patlıyor ve sofor öluyor .malum ölunce ayagı gaza gıdıyor sonra duvara carpıyor dıgerıde öluyor.kucuk kızın babası da askerdı .sonra bu kız bır akrabasıyla evı paylasıyor.hatırladıklaırm bu kadar
  • Merhabalar öncelikle yeni üyeyim
    dediğim adamın büyük bir arabası var arabanın önüne aile fotoğrafını koymuş ama adam seri katil gibi bir şeydi. Bir gün bir kadının kocasını ya da sevgilisini kaçırıyor kadın da bu adamın peşine düşüyor hatta farkında olmadan o katilin kızını arabasına alıyor, kız arabanın arka camına sonsuz işareti çiziyor
    adam beyaz tenli ama sarı küt saçlı böyle kocaman pat bir burnu var yaşı da var bayağı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lorbert Cornelius L kullanıcısına yanıt
    Kayboluş 1993

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bir grup ogrencinin okullar arası yapılan bir yarış, yarışın konusu su altında çalışan belirli engelleri aşan robotları. Yardımcı olur musunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film spare arts imiş az önce buldum teşekkürler yinede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım fılmı de bır kardes bulsa ne guzel olur .?
  • Arkadaşlar selam,

    Bulamadığım bazı filmler var. Aklınıza gelen olursa önerilerinizi almak isterim.

    1) Türkçesi "içimdeki yaratık" olarak çevrilmişti diye aklımda kalmış. Film 80'i yılların ortasında VHS video kaseti olarak satılıyordu. Bir adam vardı, gündüzleri normaldi. Ama geceleri içindeki bir yaratık dışarı çıkıyor ve bedenini ele geçiriyordu. Adamın elbiseleri yırtılıyor, derisi parçalanıyor, damarları falan çıkıyor, resmen hilkat garibesi gibi şekilsiz yapışkan bir canavara dönüşüyordu. Canavar haliyle de insanlara saldırıyordu. Sonra ertesi gün tekrar insan oluyordu.

    2) Uzaydan gelen erkek insan görünümlü iki yaratık vardı. Ama aynen erkek, oldukça yakışıklı erkekler. Bir tanesi bir kadının peşinde onu kovalıyordu, aynen Terminatör misali. Diğeri de o kötü olan uzaylıyı yok etmeye çalışıyordu. Film boyunca sürekli birbirleri ile karşılaşıp aksiyon oluyordu, kötü olan hep bir şekilde kurtuluyordu. Hatta bir keresinde kötü olanı kalorifer peteğine kelepçelemiş ve binadan ayrılmıştı iyi olan. Sonra kötü olan kolunu koparıp kurtulmuştu, ertesi gün kolu tekrar kendini onarıp yerine gelmişti. Çok etkilenmiştim o sahneden. 90 lı yılların başında Teleon isimli kanalda izlemiştim.

    3) İki tane genç adam vardı. Birgün bunları birileri kaçırıp bir deney gereği kafalarına çip takıyorlardı. Adamlar bu çiple yüzlerle lisanı konuşmayı öğrenmiş oluyorlardı. Onlarca dövüş sanatını öğrenmiş oluyorlardı. Kısacası çok donanımlı ve bilgili bir insan oluyorlardı. Ama deneyi yapan firmanın kontrolünden çıkamıyorlardı çünkü firma o çiplere uzaktan sinyal gönderip onları rahatsız edebiliyordu. 90 lı yılların başında Star1 de izlemiştim.

    4) Yine 90 lı yılların başında TV de izlediğim bu film bir gençlik filmi. Bir arkadaşlarının malikanesinde çılgın parti verilen gençler, müzik, içki ve kızlar eşliğinde deli gibi eğleniyorlar. Herşey çok normal giderken, adamımız kız arkadaşını banyoya götürüyor, odalar dolu olduğu için tek banyo kalmış. Bu kısmı biraz ayıp olacak kusuruma bakmayın, ama aklımda net kalan bir sahne. Kızı kucağına alıp ayakta iken hızlıca ve şehvetle duvara dayayacak şekilde sert biçimde itiyor. Kızın sırtı duvardaki aynaya çarpıyor, ayna kırılıyor ve kızın sırtına saplanıyor. Kız kanlar içinde kalıyor ve ölüyor. Film birden bambaşka bir formata bürünüyor. Erkek şaşırıyor, afallıyor. Evde çılgın parti, herkes dışarıda deli gibi içiyor, eğlence tavan yapmış, ev kalabalık, kimse birbirini tanımıyor adeta. Adam katil oldu. Naapacak şimdi. Buradan sonrasını hatırlamıyorum.

    Bu 4 filmden hatırladığınızı belirtseniz yeter. Teşekkürler.
  • Pori kullanıcısına yanıt
    Sen var ya. Ağlattın beni ağlattın. Helal olsun sana be.
  • bir adam vardi karanfil yetistiriyordu. sonra tavsan besledi ve cok sayida tavsani olmustu. yiilar once trt de izledigim filmdi ismini hatirlayamadim
  • Yerli bir film. bu filmi bundan 3-4 yıl önce star TV de izlemeştim biraz filmden bahsedeyim filmde başrolde bir çift var kızın ismi aleyna erkeği hatırlayamıyorum. Üniversite bittikten 6-7 sene sonra üniversite arkadaşlarıyla buluşma ayarliyorlar Esas erkek Aleyna nerde diye sorduğunda Aleyna öldü diyor diğer ortamdan ( üniversiteden arkadaşları ) esas oğlan bunu yeni öğreniyor ve Aleynayı araştırmaya başlıyor Ayrılma sebeplerinin Aleynanin ölüceğini için olduğunu öğreniyor ve bir kızlarının olduğunu da . bunun ismini bulabilen arkadaştan Allah razı olsun kızın ismi Aleyna Candan gibi bir şeydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay önce vizyonda bir film vardı
    2 yaşlının aşk hikayesi anlatılıyordu yanlış hatırlamıyorsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhaydarkara

    Merhaba arkadaşlar.
    Çok uzun süre önce izlediğim bir film var. Filmle ilgili tek hatırladığım;
    Mafya babası veya vip bir adam vardı. Büyüm bir kapıdan çıkarken (banka veya konut olabilir büyük bir kapısı var) suikaste uğruyordu. Galiba zehirli bir ok ile veya zehirli bir kurşun vs. Tam suikast esnasında beyaz bir minibüs geçiyordu. Hatta attığı zehirli şey minibüsün içinden geçiyor olabilir.

    Baya bir zamandır hatırlamaya çalışıyorum ama bulamıyorum..

    Yok mu bilen kimse arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle 80-90 lardan kalma bi film. olay bi kasabada geçiyor, iyi giyimli, çalışkan bi adam var sanırım iş seyahatine çıkıyor ve dönüşte yolunu kaybediyor doğru anladıysam (buraya kadar olan kısmı izleyemedim). dönüş yolunda bir şekilde barakada yaşayan, paçavra giyen, barakasına kaçak elektrik ve telefon hattı çeken, ehliyetsiz, hurda bi araç kullanan ( yani bizim ilk beyfendinin tam tersi bi karakter) bi adamla karşılaşıyor. bu işsiz adam bi şekilde bizim memur abimizi kandırıyor ve baraksında kalmaya ikna ediyor.
    Film bu iki ters karakterin nasıl arkadaş olduğunu anlatıyor beyler
    Otomobil sileceği fabrikasında müdür müydü müdür yrd miydi neydi hatta karısını her akşam arıyordu adam karısı nerde kaldın diyordu kaç gündür gelmedin ne işin var diyordu. sonra bu memur abimiz ile diğer serseri karakter beraber bi domates bahçesine girip mahvediyordu orayı o sırada polis geliyor polise izlerini kaybettiriyorlar sonra bu serseri karakter sürekli bu dünyanın geçici olduğunu çalışmanın aptalca olduğunu filan. ama başını da sonunu da izleyemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi 2008 gibi izlemiştim filmde aile ispanyadan amerikaya taşınıyor çocuğun film boyunca üstünde kırmızı ispanyol milli takım forması vardı.Çocuğun köpeği yandaki evin garajına giriyor orada galiba hayvanlar üzerinde deney yapıyolardı veya ilaç bulmaya çalışıyorlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane genç vardı sessiz bir tipti bir tanede konuşkan neşeli bir genç vardı bunlar arabada gidiyorlar sessiz olan çocuk galiba otostopla biniyor olabilir tam hatırlamıyorum ama yolda tanışıyorlar daha önceden tanımıyorlar birbirlerini sonra araba duruyor muydu kaza mı yapıyorlardı bişey oluyordu bunlar arabanın dışındalar otobanda sessiz genç taşı alıp diğer gencin yüzüne vuruyordu diğer genç yerdeydi pat diye tek vuruşta ölüyor zaten çocuk sonra bu çocuğun yerine geçiyordu galiba filmin ilerleyen sahnelerinde hatırlıyorum bir tane çantası vardı çantanın içinde bıyık falan vardı galiba böyle tipini falan bu çocuk gibi yapıyordu zaten biraz benziyorlardı galiba çocuğun saçı filmin başlarında steve jobsın gençliğindeki saçı gibi düzlüğü modeli ama kahverengiydi çocuğun saçı öyle hatırlıyorum küçükken bu filmden biraz korkmuştum sonradan tvde bir dahaki görüşlerimde hemen değiştirirdim kanalı ama bayadır görmüyorum internete baya yazdım da bulamadım bir türlü ilk izlediğimde en az 10 yıl olmuştur kısaca öldürdüğü çocuğun hayatını yaşıyor onun ismini alıyor yüzünü onun gibi yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stalker96 kullanıcısına yanıt
    Hayatın benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sırf şunun için üye oldum, film çok unlu değil hatırlamanızı beklemiyorum. Ama dellendim tabiri caizse. Bir korku filmi. Böyle Bi tayfa var bunların liderleri cin gibi bişi. Ama kasabadaki insanlara kendini hz.isa(jesus) gibi gösteriyor. Vaaz veriyor, korleri falan iyileştiriyor. Yaklaşık 5-6 yıl önce falan kanal d de rastlamıştım. Nerden geldiyse aklıma. Karanlıktakiler gibi bi adı vardı ama tam hatırlamıyorum. Bunu bulan büyük iyiliğe geçer.

    Edit: Film b sınıfı bi filmdi böyle zehirli sarmaşık modeli bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slytherin99 -- 12 Aralık 2016; 16:48:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R3hab

    Kaçış Yok (No Escape - 2015)

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 689690691692693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.