Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (669. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
20.253
Cevap
792
Favori
1.699.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DidemEC

Merhaba,benim hatırlamaya çalıştığım film gerçekten çok eskı 1990 ilk yarısı olabilir.
    Filmdeki aile evlerinde hapsoluyor,ne yaparlarsa yapsınlar evden dısari cikamiyorlar.Etrafina duvar örülmüş gibi.Sonra çok ısınıyor ev.Filmin sonunda evlerinin ve kendilerinin aslında bir çocuğun oyuncakları oldugunu anlıyorlar.Hatırlayan var mı?

Hammer House Of Mystery And Suspense Child's Play 1984

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. Bir film vardı uzaylılar ile ilgili. Aynı gün doğuyordu hepsi. Sadece biri ölüyordu. Hepsi ikişerli dolaşıyordu arka arkaya. Biri öldüğü için biri tek kalıyordu. O iyi uzaylıydı. Diğerleri kötüydü. Hatta biri annesinin kolunu kaynayan tencereye sokuyordu düşünce gücü ile. Sonunda da adam bunları öldürmek için düşüncelerini gizlemeye çalışıyordu. Düşüncelerine duvar örüyordu. Ya nolur biri hatırlasın 😊 başlarındaki kız çocuğu sarı küt saçlıydı.

• aysegucukk A kullanıcısına yanıt
    Village of the Damned (1995)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cadet2001

Böyle bir konu açıldığını yeni farkettim gerçekten mükemmel bir düşünce... Yıllardır arayıp da bulamadığım bir film var. Adı yanlış hatırlamıyorsam ŞAFAK HAREKATI idi ama şu 2006 yapım RESCUE DOWN değil! Çok daha eski yanlış hatırlamıyorsam siyah beyaz bîr Savaş filmi idi galiba 2. Dünya savaşı ile ilgili. Sadece son sahnesini hatırlıyorum: iki asker bir binanın bordum katında sıkıştırılıyor ve saatlerce süren çatışmadan sonuç alınamıyor en sonunda bordum kata su basarak. OnlArın dışarı çıkarılması planlanıyor ve su doldurulmaya başlanıyor. Su boğam seviyesine gelince askerler teslim olmaktansa birbirlerini vurarak ölmeyi kararlaştırıyorlar ve her biri diğerinin sakalına silahını dayıyor ve sayarak aynı anda ateşleyip intihar ediyorlar...
    Bu filmi. Ne zaman izlediğimi de hatırlamıyorum belki 10 yıl belki 20 yıl belki daha da eski...ama adı ŞAFAK HAREKATI olarak verilmişti tv de izledim ama o zamanlar TRT den başka kanal. Varmıydı bilmiyorum o kadar eski olabilir

Operation: Daybreak (1975)

http://www.imdb.com/title/tt0075019/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekan6

Selam arkadaşlar

90lardan kalan bir film soracam bende

Bir adam sanırım kozmetik şirketinde çalışıyordu deney sonrası kadına dönüşüyor ama sonra geri eski haline dönüyor maske filminde ki gibi hatta onun yapımcıları yapmış filmi diye biliyorum

http://www.imdb.com/title/tt0112895/

(1995)
    Dr. Jekyll and Ms. Hyde
  • millet bende aradığım bir filmi anlatayım ;Filmde bir kız vardı 9yaşlarında falan bu kız babası ve amcası vardı heralde babası buna yat falan diyince televizyonu düşüncesiyle patlatıyordu sonra okulda arkadaşları öğreniyordu hocası falan bunu ama okula yardım ediyordu bu kız okuldaki müdür kadından saklıyorlardı bu olayı birakşam o müdürün evinin penceresine çatıdan bakıyordu müdür spor yaparken onun çok meşhur çikolatalarından telekinezi gücüyle alıp yiyordu müdürde yarın okulda bu kurdele kiminse benim çikolatamı yedi tarzı bir çocuk filmiydi gençliğimde :D
  • inansvcn İ kullanıcısına yanıt
    yok hocam bu film değil.
  • maskopat kullanıcısına yanıt
    Firestarter (Tepki) yada Matilda 1996 Olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy Kruger77 -- 24 Eylül 2016; 9:58:29 >
  • arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak eski bir film tv de görmüştüm bir adam uzun bir koridorda elinde büyük bir anahtarlık var içinde birsürü anahtar var 1 saat zaman süresi var kapıları tek tek deniyor doğru anahtarı bulmaya çalışıyor bir kapıyı açtığında 2 tane siyah doberman çıkıyor bir kapıyı açtığında içeride akrabaları var etrafları dikenli tel ile örülmüş yerde cam kırıkları vardı filmin sonundada tam son saniyede doğru kapıyı bulup deniz kenarına çıkıyor bir kadına sarılıp bankta oturuyor hatırlayabildiklerim bunlar dünden beri araştırıyorum hala bulamadım yardımlarınızı bekliyorum :)
  • 34kosova 3 kullanıcısına yanıt
    A takımı
  • bir film sorucam bir türlü bulamadım lütfen yardımcı olun.Bu film karda geçiyor diye hatırlıyorum ve çocuk,köpek,içki içen yaşlı adam oynuyor.Eski dram filmi diye hatırlıyorum.Ortalama 10 yıl eski bir film.Bir sahnesinde çocuk yerden dolar topluyordu zannedersem ve bu çocuk evsiz diye biliyorum.Bu çocuğa yardım ediyorlar ve hayatı değişiyor birden.Yaşlı adam da bu çocuğa yardım ediyor.Lütfen yardım edin bulmama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamalan96 -- 27 Eylül 2016; 19:16:02 >
  • Selamın aleyküm beyler
    Bi film vardı bi grup arkadaş bi eve gidiyorlar ve üzerlerinden füze geçiyo sonra zombi virüsü ortaya çıkıyordu zombiler eve camdan bir anda giriyorlar sonra oradaki insanlar üst kata çıkıyo kapıyı kitliyo dışarıda bi kız kalıyo içerdeki kapıyı açmıyo filen böle bi film lütfen adını söyleyin çıldırıcam
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emomobile -- 25 Eylül 2016; 15:29:35 >
  • emomobile E kullanıcısına yanıt
    Kana susyanlar olabilir mi

• Kardeşim allah razı olsun aklıma takılıyodu çok saol doğru film

• Film amerikan filmin serseri bi basrol oyuncusu var surekli olay cikaran bir tip sevgilisinin babasi deniz kuvvetlerinde amiral basroldeki cocuk kizin babasina iyi gorunmek icin deniz kuvvetlerine katılıyordu gemilerde goreve başlıyordu sonra denizde uzayli gemileri geliyor onlarla savasiyorlardi uzaylilar Yeni gemilerin elektronik sistemlerini bozduklari icin eski bir gemi bulup uzayli gemilerini onunla yeniyorlardi film cok eski degil ama bulamadim
  • Merhaba Arkadaşlar :)

Bir iki ay önce bir film izlemiştim ama ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Belki izleyenleriniz veya ismini bilenleriniz vardır. Yardımcı olabilir misiniz :)
    Şimdiden TEŞEKKÜRLER
    .
    .
    Film şöyle:
    Bir kadın şişme bebek yapım atölyesi vardı. Kadın hobi olarak çizgi roman gibi birşeyler çiziyordu ve çizdiği çizgi romandaki kişide yönetmendi. Yönetmenliğini yaptığı filmde de kadın oyuncusu da kitap yazıyordu ve kitaptaki kadın da şişme bebek atölyesindeki kadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayunal07

Film amerikan filmin serseri bi basrol oyuncusu var surekli olay cikaran bir tip sevgilisinin babasi deniz kuvvetlerinde amiral basroldeki cocuk kizin babasina iyi gorunmek icin deniz kuvvetlerine katılıyordu gemilerde goreve başlıyordu sonra denizde uzayli gemileri geliyor onlarla savasiyorlardi uzaylilar Yeni gemilerin elektronik sistemlerini bozduklari icin eski bir gemi bulup uzayli gemilerini onunla yeniyorlardi film cok eski degil ama bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 29 Eylül 2016; 17:03:49 >
  • Eyvallah dostum film bu cok sağol

• merhabalar 2014'te internette bir film izlemiştim, konusu şöyleydi; karı koca tatil için bir adaya giderler, otelde hiç yetişkin insan yoktur hatta neredeyse hiç bir yerde yetişkin kimseyle karşılaşmamışlardır. Çocuklar hiç gülmüyor ve konuşmuyorlar sonra anlaşılıyor ki çocuklar yetişkinleri öldürüyor, organlarından kolyeler felan yapıyorlar. iğrenç bir filmdi, ama ismi de neydi
  • Arkadaşlar sanırım diziydi 2000 li yıllardan sonra bir grup fırtınaya yakalanarak adaya düşüyor adadan kaçmak için tekrar fırtınayı bekliyorlar adada turuncu renkte parlayan bi meyve vardı öyle kalmış aklımda adadan kaçmak için tekrar fırtınayı bekliyorlar çocuklar vardı bi kaç Tane falan çağrışım yapan var mı birde şu film vardı bir uçak yolculuğunda yanlışlıkla hava da bir zamandan geçip bir yere gidiyorlar havalına indiklerinde kimse yok markete giriyorlar bakıyorlar tarihi geçmiş herşeyin sonra herşeyi yiyen küçük canavarlar geliyor uçağın hemen kalkması gerekiyor ve kalkıyor o küçük şeyler havaalanın bile kemiriyor sonra hava da tekrar geçerken bi kişinin uyanık olup kendini feda etmesi gerekiyor zamandan sonra geçiyorlar

• 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.