Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (661. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.332
Cevap
797
Favori
1.762.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Giriş
  • bu filmi fox ta izlemiştim 2, 3 yıl önce.filmde bi adam var bu adam bi görev için seçilmiş gibi biriydi kadın karakter de beyaz elbiseli ve birinin gözlerine bakınca bir şeyler yaptırabiliyodu galiba onun gibi bişi.hatırladığım bi işkence sahnesinde adama işkence yapan bi kadın vardı bu kadınlara bi lakap gibi bişileri vardı insanı öldürüp tekrar hayat verebiliyolardı bide bi sahnede doğum sahnesiydi o sahnede adam anne karnında ters dönmüş bebeği düzeltiyodu hatırladığım şeyler bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdhdfh -- 25 Ağustos 2016; 16:08:26 >

Bu filmi hatırlayabilebiniz var mı acaba arkadaşlar?
  • Herkese merhaba,
    Senesini hatırlamıyorum ancak uzun bir süre önce izlediğim bir film de yanlış hatırlamıyorsam bir ada da tüm insanlar yavaş yavaş balığa dönüşüyordu.
    Kilise tarzı bir ibadet evleri vardı ve inançlarının simgesi olarak balık gözü kullanıyorlardı. Hatta kralları ilan ettikleri kişi zaman içinde ahtapota dönüşmüştü ve adaya
    gelen her insanı bir süre sonra ona yem olarak sunuyorlardı. Aranızda böyle bir film izlemiş olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi? Kafama takıldı.
    Şimdiden teşekkür ederim. Mutlu günler (:

Orijinalden alıntı: cgdmysn_

Herkese merhaba,
    Senesini hatırlamıyorum ancak uzun bir süre önce izlediğim bir film de yanlış hatırlamıyorsam bir ada da tüm insanlar yavaş yavaş balığa dönüşüyordu.
    Kilise tarzı bir ibadet evleri vardı ve inançlarının simgesi olarak balık gözü kullanıyorlardı. Hatta kralları ilan ettikleri kişi zaman içinde ahtapota dönüşmüştü ve adaya
    gelen her insanı bir süre sonra ona yem olarak sunuyorlardı. Aranızda böyle bir film izlemiş olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi? Kafama takıldı.
    Şimdiden teşekkür ederim. Mutlu günler (:

Dagon mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını hatırlayamadığım film şöyle: öncelikle eski bir film. Anne ve baba oğullarını dedesine(amca da olabilir) bırakıp gidiyorlar. Döneceklerini söylüyorlar fakat dönmüyolar. Çocuk dedesi yada amcası tam hatırlayamıyorum onunla yaşıyor bir apartmanda. Filmde hatırladığım detaylar şehrin heryerinde insanlar dünya kupası maçlarını izliyor. Ellerinde brezilya bayrakları var. Mahalledeki çocuklar sırayla bisitlet sürüyolar. Ve sonlarına doğru çocuğun dedesi ölmüş çocuk yalnız kalıyor apartmanda kapıda falan yatıyor. Filmi bilen varsa adını paylaşırsa sevinirim
  • bu filmi fox ta izlemiştim 2, 3 yıl önce.filmde bi adam var bu adam bi görev için seçilmiş gibi biriydi kadın karakter de beyaz elbiseli ve birinin gözlerine bakınca bir şeyler yaptırabiliyodu mavi gözlüydü galiba onun gibi bişi.hatırladığım bi işkence sahnesinde adama işkence yapan bi kadın vardı bu kadınlara bi lakap gibi bişileri vardı insanı öldürüp tekrar hayat verebiliyolardı bide bi sahnede doğum sahnesiydi o sahnede adam anne karnında ters dönmüş bebeği düzeltiyodu hatırladığım şeyler bu kadar

• okankilict O kullanıcısına yanıt
    Cherish (2002)

Konu bir kadın var hergece bir adamla beraber oluyor bir sahnesinde yatakta adamın üzerinden deli gibi zıplıyo adamın başını zevkten vura vura adam ölüyo kadın hemen hamile kalıyo orada hemen böcek fetüsü gibi bişey doğurup klozete atıyor sifonu çekiyor .diğer adamlarada bunu yapıyor. başka biyerdede çok uzun penisli bir adam var barda heralde bir sahnesi vardı kızlar penis uzunluğu hakkında konuşurken bu bardan çıkınca kusuyodu. sonra bu adamın penisi tatmin olmayıp adamdan ayrılyor binaların üzerinden binaları kurşun füze gibi delip geçiyor bu kadını arıyodu. Filmi uydurmadım biliyorum çok saçma ama var böyle bir film izleyen varsa 2000 li yıllar olması lazım yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bir film vardı daha doğrusu seri birinde sinek besleyen b,r çocuk vardı gübre ile besliyordu sinekleri diğerinde korkunç yüzlü kızı bodruma kitleyen bir adam vardı ve sonra ona birşeyler yapıyordu ve sonra kurtulup evdekileri ölüdüryordu konusu the woman a benziyor

Orijinalden alıntı: Nahithan

quote:

Orijinalden alıntı: Nahithan

Arkadaşlar merhaba. Aradığım bir film var 90'lı yılların gerilim suç cinayetli filmlerden.Filmin sonunda katil çıkan kadının bir bardaktaki adamın salyasın başka bir yerde kullanıp onu suçlu göstermek istediği ortaya çıkıyor.aklımda kalan bu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Bu isteğime henüz cevap alamadm.İlgilenen olursa sevinirim.Herkese kolay gelsin

Üçüncü kez ve sanırım son seslenişim olacak.Gerilim suç ve cinayet filmleri sevenlerin bilmesi gerekir diye düşünüyorum.İnşallah bi cevap veren olacak. Selam ve saygılar herkese...

Orijinalden alıntı: tetik53

Bir film vardı daha doğrusu seri birinde sinek besleyen b,r çocuk vardı gübre ile besliyordu sinekleri diğerinde korkunç yüzlü kızı bodruma kitleyen bir adam vardı ve sonra ona birşeyler yapıyordu ve sonra kurtulup evdekileri ölüdüryordu konusu the woman a benziyor

The Willies mi?

Sahilde sandalyeye oturan bir adam var. Her iki yanında doberman ya da türevi bir köpek var. Baş rol oyuncusu oraya gelip elindeki sopayla hem konuşup hem şekli çiziyor daha sonra adam köpeklere bakıp işaret yapıyor ve köpekler sandalyede oturan adama saldırıp parçalıyor.

Bu filmi bilen varsa ismini Allah rızası için söylesin. Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba.. Bundan yıllar önce trt de izlediğim bi film vardı : film eski zamanlarda geciyor ve soylu genc bi kadın tahtırevan ile seyahat ediyordu kısa yolculuklar bunlar ama. Bi de Hindistan da geciyordu galiba ve mahkeme felan vardı olay örgüsünde
    .hatırlayabildiğim şeyler bunlar son olarak film ambians olarak "duvak"filmine benziyor. Lütfen bilen birisi ismini söylesin ya.. 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beste0309 -- 28 Ağustos 2016; 11:14:50 >

• TRT Western kuşağında "Kızıl nehir aşıkları" adıyla yayınlanmıştı. bu filmin orjinal adını bende cok ardım ama başarılı olamadım yardımcım olursanız cok sevinirim

Adsıza İtirafımdır
    sen, en ıssız sokaklarımdaki sessin
    gölgelerimin ardında saklanan.
    ayrılışlarımsın hüzünlerimden
    ve gülümsemelerim...
    yıllarca saklanmış yüreğimsin,
    unutulmuş,sahipsiz hatıralardan kaçan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: tetik53

Bir film vardı daha doğrusu seri birinde sinek besleyen b,r çocuk vardı gübre ile besliyordu sinekleri diğerinde korkunç yüzlü kızı bodruma kitleyen bir adam vardı ve sonra ona birşeyler yapıyordu ve sonra kurtulup evdekileri ölüdüryordu konusu the woman a benziyor

The Willies mi?

Sinekli doğru aömam diğeri nedir acaba konusu aynı the woman benzeyen bir film vardı yüzü yaratık gibi olan kızı bdruma kapatıp tecavüz ediyor sonra o kız onun ailesini öldürüyordu.Bunu da bulursan çok işime yara teşekkürler.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.