Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (653. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.251
Cevap
792
Favori
1.702.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    El Cadaver de Anna Fritz.
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir türlü ismini hatırlayamıyorum 9yasındaki zenci bir kıza 2 beyaz genç tecavüz eder Çocuğun babası iki genci öldürür mahkeme zenci oldugu icin adamı suçlu bulur beyaz bir avukat savunur mahkemede herkesin gözlerini kapatmasını ister olayı anlatır ve şimdi bu Çocuğun beyaz oldugunu düşünün der ve mahkemeyi kazanır lütfen bilen varsa yazsın şimdiden teşekkürler

• Gamze unutkan G kullanıcısına yanıt
    Oldurme zamani .

Methew mcconaughey in filmi . Olabilir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanreyiz O kullanıcısına yanıt
    2.film .ben stiller drew barrymore cati kati .olabilir .

• Arkadaşlar yaklaşık 10 sene önce izledim fakat filmin ismini bir türlü hatırlayamadım eski bir hatırası var sadece film öyle yüksek bütceli bir film degil yabancı bir film gençler oynuyor macera ve fantastik tarzında bir şeydi kısaca hatırladıgım şunlar;
    Filmde 3,4 erkek ve 1 kız var ortalama 18 yaşlarında bu gençler bir kitap buluyor ve bu kitapla sırlar dolu bir fantastik bir ülkeye gidiyorlar orada böyle savaş yaşanıyor bu tarafa giderken bir kanalizasyon var orada gençler bu kitap için dövüşüyorlar ondan sonra diger taraf başlıyor varsa hatırlayan HELAL OLSUN!!
  • merhaba arkadaşlar benim izlediğim filmde bir farklı dünya vardı yıldız şeklinde flan hasta insanlar orda hemen iyileşiolardı
  • malefizzzz M kullanıcısına yanıt
    Baktım da bu değil hocam benim dediğim film bundan daha eskidir sanırım ve taşındıkları ev baya şato gibi büyük bişeydi sürekli tamir halindeydi öylece kapı cam açık uyuyorlardı vs
  • Iki arkadas yılda giderken kaza geçiriyorlar ve kazanın farkında olmadan bir köye giriyorlar iki arkadas koydeyken biri olmuyor kurtuluyor ve köyden çıkıyor di yer arkadas ise oluyor ve koyde kalıyor adam nereye gitse ne yapsa köyden çıkamıyor bu filmi bilen var mi turk filmidir

• gözünüzü seviyim hocam bi tane film vardı 2 arkadaş üniversiteden mezun olmuşlarmı ne cocuk dünya turuna çıkcak yanına arkadaşını alcak ama almakta istemiyor cocugun beyninde tümör var gezide bişey olurda ölür diye korkuyo neyse bunlar gidiyo fransaya sanırım yanlış hatırlamıyosam bi kızı buluyo barda tümörlü cocuk eve gidiyolar kız bunu ısırıyo cocuga bişiler oluyo çok yüksege zıplıyo felan kusuyo gözü elinde kalıyo vampir oluyo en sonunda arkadaşını öldürüyo sonra kızı buluyo kızla kavga ediyo en sonunda kontrol edebiliyo gücünü adını bulmam lazım
  • rotinda47 kullanıcısına yanıt
    Öldur beni .(2008)

• arkadaşlar bir film vardı böyle polisiye gerilim bir film yakın yıllarda geçiyor filmde bir adam var kız çocuklarını kaçırıp tecavüz edip seks kölesi yapıyordu kız fahişe olma yolunda o sırada bunu kaçırıyolar bu kızın babasıda polis böyle işlerle ilgileniyor çoğu kişiyi buluyor ama kendi kızını bulamıyor deliriyor çıldırıyor filmin sonunda ----- kızın tecavüzcüden birkaç çocuğu oluyor gibi birşeyelrdi bilene üç parça karamelli çikolata + ayran
  • arkadaşlar mobiletle okula giden bir kız adamın arabasına çarpıyodu sonra aralarında aşk başlıyodu, Fransız filmiydi sanırım filmin adını hatırlayan varmı?
  • Beyler 2010 larda mıydı tam hatırlamıyorum hangi kanalda çıktığı hakkındada fikrim yok ama köpek suratlı bir baba oğul vardi boyacılık yapıyolardı sanki bide çok şanslılardı babasıda oğlu da değişik konusurdu biraz yavas gibi. Nolur bulun kafayi yiycem ya günlerdir bulamadım.

• arkadaşlar merhaba bir film arıyorum filmde bir çift vardı güya adam bir şirkette çalışıyordu hatta ben adamı Leonardo dicaprio diye hatırlıyorum(belkide ona benziyordu) ama onun internetten filmlerine baktığımda kurt adamlarla ilgili bir filmini bulamadım .bu şirkette çalışsan adam tabii diğer şirket çalışanları kurtadamdı (ya da vampir emin değilim :) )bunu ısırıyorlardı ve buda kurt adam oluyordu gece dolunayda dönüşüyordu bir gece bir partiye katılıyorlardı ve güya bir adam bu adamın yanında kadına sarkıntılık ediyordu sonra tartışma çıkıyordu sarkıntılık eden adam oradan gidiyordu ve sonra bu başrol oyuncusu dışarıya çıkıyordu(yavaş yavaş dönüşüyordu o gece dolunay olduğu için) derken o tartıştığı adam geliyordu yanında bir kaç kişiyle birlikte tabii dövmek için ama o kurt adama dönüştüğü için hepsini öldürüyordu derken sevgilisini de ısırıyordu sevgilisi kurt kadın olduktan sonra birlikte kurtulmak için kurt adamların liderini yani şirketin sahibini öldürmeye çalışıyorlardı hatta filmin sonunda gümüş kurşun bulup hepsini öldürüyorlardı lider hiç beklenmedik biri çıkıyordu onuda öldürecekken film tam da orda bitiyordu..
  • iyi günler bir soru daha soracağım :)bir adam vardı bir arazi gibi bir yerde kayıptı hatta vücudunu sıcaktan korumak için araba lastiklerini vücuduna geçiriyordu... yemek bulamadığı için çiğ hayvan eti yiyordu tabi bunun karısı vardı ve karısının sevgilisi vardı ...bunlar(benim hatırladığım adam çok zenginde ve karısıyla onun sevgilisi bir olup adamı ortadan kaldırmaya çalışıyordu)adamın peşine düşmüşlerdi bir sahnede arabayla kadın ve sevgilisi dolaşırken adam görünmemek için toprağın altına saklanıyordu ama karıncalar filan adamın burnuna ağzına girmeye kalkınca adam topraktan çıkmak zorunda kalıyordu ve yakalanıyordu adama silah doğrultuyor ve sevgilisi adamı öldürecekken güya adamın karısı azıyordu:) ve hemen o an sevgilisiyle sevişiyordu...filmin sonunda kadının sevgilisi ölüyordu kadında elindeki tüfeğe mermi doldurmak için tüfeği yere eğiyordu ucunu yere dayıyordu o sırada tüfeğin içene toprak sıkışıyordu(tabi kadın bunu fark etmiyordu)sonra kadın silahı doğrultup gülegüle .........(burda adamın adına söylüyor) diyordu tabi kurşuna geri patlayıp kadının öleceğini anlayan adam ( çünkü silah kendisine doğrultulduğu için içendeği toprağı görüyordu) adamda sana güle güle....(karısının adını söylüyor)diyordu tabi kadın tetiğe basınca kadın kendini vuruyordu ve adam kurtulup yüremeye devam ediyordu ve film bitiyordu :)
  • günler buda 3. sorum yıllar önce bir film izlemiştim bir aile vardı filmde anne baba 1 kız ve 1 erkek çocuk vardı çocuk kanser oluyordu(ya da ben öyle hatırlıyorum) hastane hastane dolaşıp çocuk için çare arıyorlardı ve hastaneler çocuk için kurtuluş şansının %1-%2 filan olduğunu söylüyorlardı en sonunda baba çocuğun ancak teknolojiden ve radyasyondan uzakta iyileşeceğine vücudunun toparlanacağına karar veriyordu ama anne hastanede tedavi görmesinden yanaydı.En sonunda baba çocuğunu alıp gizlice kaçırıyordu hatta kaçırmadan önce çocuğun boğazına bir şey kaçıyordu kadında çocuğu ayaklarında ters tutp sallıyordu adamda kadın panik yaptığı için kadına tokat atıyordu ve çocuğu düzeltip sıkarak çocuğun boğazına kaçan şeyin çıkmasını sağlıyordu(tabii sonra kadın alınganlık yapıp adamla konuşmuyordu)adam çocuğu alıp kaçtıktan sonra doğayla başbaşa kalabileceği teknolojiden uzak bir yere yerleşip orada bir kulbe yapıyordu çocukjları ormanları filan dolaşoyordu(tabii bunları yaparken çocuğa ilaçlarınıda vermeyi ihmal etmiyordu sadece kemoterapi filan yaptırmıyordu) derken anne bunları buluyordu hatta sanırım kaçırıp hastaneye götürmeye çalışıyordu ama başaramıyordu derken annede yanlarına yerleşiyrdu hatta bir sahene hani kadın kocasına küs ya ondan dolayı 2. çocuk yani kız çocuğuda babasına küsüyordu :)) hatta son bir sahnede bunlar atla dolaşırken onları ayı filan kovalıyordu hatta filmn bir sahnesinde biri gelip elektrikli testereyle(hani adam teknolojiye karşıya)gelip kulübeyi yapması için adama yardım edip ağacı kesiyordu filan....hatta biri bana filmin adı max filan dedi ama sadece max mıydı yanında bir şey varmıydı bilmiyorum...bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallowwalker -- 26 Temmuz 2016; 22:49:58 >
  • 10-15 yıl önce tv'de izlediğim bir filmi hatırlamaya çalışıyorum.
    Gece karanlığında çığlık atan sarışın bir kadın ve kocaman bir ahtapot olan filmdi.
    Hatırlayan mangal yürekli varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Liseliabdu

10-15 yıl önce tv'de izlediğim bir filmi hatırlamaya çalışıyorum.
    Gece karanlığında çığlık atan sarışın bir kadın ve kocaman bir ahtapot olan filmdi.

The Beast(1996) olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: Liseliabdu

10-15 yıl önce tv'de izlediğim bir filmi hatırlamaya çalışıyorum.

The Beast(1996) olabilir

Araştırayım hocam teşekkürler

• Kısaca:
    Film fantastik tarzında bilr film 10-15 sene oldu izleyeli(filmin yapım yılı eski olabilir).
    Film genç bir grup bunlar bir kitap buluyor ne oldugunu bilmiyorlar sonra kitapın degerli oldugunu anlıyorlar kitap için kavga ederlerken kanalizasyondan aşagı düşüyorlar
    ondan sonra yeni bir dünyada kendilerini buluyorlar orada canavarlar savaşıyor oradaki savaşıda bu kitapın bitirdigini hatırlıyorum.
    Kendine güvenen varsa bu filmi bulacak ayakta alkışlıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.