Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (616. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.255
Cevap
792
Favori
1.706.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael Myers 1978

Filmde kızın 2 babası vardı birisi doktordu birisi de yarışçı(?) gibi bir şeydi. Başta babası kızı kabul etmiyordu sonradan alışıyordu yavaş yavaş biraz karışık anlattım ama bulana çok teşekkür ederim.

Kızım ve Ben (2011)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba bir film var dsmart da izlemiştim başından hiçizleyemedim adınada bakmak aklıma gelmedi baya oldu afrika ülkesinde geçiyor çünkü zencilerle ilgili beyaz bir komutan hatta tahta köprünün altında zenci vicutları geçiyordu sanırım beyaz komutan bıyıklıydı sanırım isyanı bastırmak için ordaydı umarım bu anlatım işe yaramıştır şimdiden teşekkürler
  • R3hab kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu teşekkür ederim.

• Benim de hatirlayamayip kafayı yediğim bir kore ask filmi var
    Liseli kız ve oğlan .oğlan gitar çalıyor çok kusursuz ve saf bir aşk var.kıza gitar calıyor. Bir sahnesinde de günümüzde bilinen bir şarkıyı çok güzel söylüyor. Unuttum adını. Kızın okul bahçesinde Serenat yaparken söylüyor. 2013 2012 2011 Senelerinde izlemiş olabilirim.daha eskide olabilur ama daha yeni değil. Ne olur bir yardım.

• Bir kaç arkadaş bir yere kampa geliyolardı galiba orda tahta bi heykel buluyolar sonra onu kırıyolar içinde ki ruh serbest kalıyo ve sonra hepsininin ruhunu alıyo daha da güçleniyo en sonunda patlatıyolardı yanılmıyosam bu filmin ismini hatırlayan varmı
  • Bir film vardı.Kızın ailesinin yumurta çiftliği vardı.Karşı evlerinde de sarışın bir çocuk oturuyordu.Kız hergün çocuğa yumurta veriyordu.Çocuğun ailesi de o yumurtaları istemediği için çocuk onları çöpe atıyordu.Neydi adı yahu !!!
  • Devilfree D kullanıcısına yanıt
    filmin içinde geçen şarkı Stand By me idi. ne olur bilen birisi cevaplasın :( :(
  • Survival Island (2002)
  • Dayı halen daha hatırlamadım filmi film konusu bilim kurgu gibi dünyada erkek nesli tükeniyo gibi iki tane adam var köyleri geziyolar işte adamın biri şarkıcı diğeride cambaz gibi bişey

• BULANIN ELLERİNDEN ÖPERİM ALLAH İÇİN BULUN ŞU FİLMİ

Merhaba arkadaşlar filmi hatırladığım kadar anlatıcam . Filmi bulursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Filmdeki karekterleri ölümsüzdü bunu hatırlıyorum fakat bir adam onları öldürüyordu

----------------------------------------------------------------------------------

FİLMDEN HATIRLADIĞIM KARELER

* 1- Çöl gibi bir yere gidiyor bazı insanlar birşey veya birini aramaya orda birisi karşılarına çıkıyor hatırladığıma göre kel veya maske takan birşeydi hızlı koşuyordu galiba özelliği buydu onların hepsini öldürüyor . Ve ölümsüzler bunu öğreniyor ve hepsi bu adamdan korkuyor yani önceden bu adamı biliyorlar tanıyorlar veya duymuşlar .

* 2- Ölümsüzlerden birisi bir binaya giriyor birşey bulmaya binanın en alt katında güvenlik var güvenlikten gizlice geçip derken asansörde güvenlik bunu görüyor ateş ediyor 3-4 tane göğüsüne yapma diyor asansör kapanıyor adam üst kata çıkıyor lanet olsun nefret ediyorum bundan diyor adam ölümsüz yani sonra telefondan bu adama diyorlar ki kaç ordan çabuk ordan çık geliyor diyorlar hemen kılıçla asansörün düğmesini bozuyor yavaşlatmak için o maskeli adamı sonra kaç çabuk diyorlar o kılıçlı adamda ondan korkmuyorum diyor ve kılıcını çekiyor o maskeli adamda merdivenden hızlıca çıkıyor ve gölgesi görünüyor adama o an elektirikler felan gidiyor savaşıyorlar maskeli adam bu kılıçlı adamın kafasını koparıyor felan

* 3- Film mezarlık gibi bir sahnedede geçiyor

/ FİLMİ YAKLAŞIK 4-5 YIL ÖNCE İZLEDİM ÇOK HATIRLAYAMIYORUM KARELERİ VEYA SAHNELERİ FİLM 10 YILLIK DA OLABİLİR BİLEMEM AMA AKLIMDA EN ÇOK BU SAHNELER KALDI BU FİLMİ YAKLAŞIK 4-5 YILDIR ARIYORUM İNŞALLAH YARDIMCI OLURSUNUZ ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamn önce bir film izlemiştim dilmin konusu kısaca DANS.hikaye şöyle bi adam çalışıyor fakat dans tutkunudur(hastalık)eşinden(eşi dans etmesini istemez) giZli gider hep dans eder bir gün eşi onu yakalar adam evi terk eder.gider bi kulupte dans eder.bi oğlu vardır öğretmndir tüm bunları anlatanda bu çocuktur ve oda babası gibi dans hastasıdır dedeleride öyleymiş.Dans şu şekilde yapılıyor ayakkla yere vuruluyor(topuk ve parmak ucuyla)tak tak sesler çıkıyor.bi türlü bulmdım filmi.Pek ii anltmdım ama yardım lütfen:((

• Bİr film vardı aradım taradım ismini bulamadım. uzaylıların dünyada olduğunu hatta gezegeni ele geçirdiğini söylüyordu. uzaylılar insan kılığındaydı. ayakları ters felan dönüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omondoles

Bİr film vardı aradım taradım ismini bulamadım. uzaylıların dünyada olduğunu hatta gezegeni ele geçirdiğini söylüyordu. uzaylılar insan kılığındaydı. ayakları ters felan dönüyordu.

• memos1905 M kullanıcısına yanıt
    IMDb
    Highlander: The Source (TV Movie 2007) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0299981

Highlander: The Source (2007)
  • Merhaba arkadaşlar film uzak Doğu filmiydi filmde efsanevi bir komutanı taklit eden bir asker vardi kırmızı kıyafet ve çift başlı kılıç kullanıyor du sonra bir savaşı falan durduruyorr bilen var mi

• obili O kullanıcısına yanıt
    Allah ne muradın varsa versin sonunda bildi birisi be cansın kardeşim can
  • cok onceden bitane film izlemiştim adını hatılamıyorum bir tane barda içki iciyolar sonra adamı vuruyolar ama adam olmuyo yalandan olu numarası yapıyor sonra bara sahte polisler flan geliyo adam kacıyo filmin adını akıllı soyguncu diye hatırlıyorum ama bulamıyorum filmin sonrasında adaım balkonuna guvercin konuyor guvercin ugursuzluktur falan diyo oyle yanı filmi bilen varmı ?
  • Merhaba arkadaslar,

Benim aradigim fakat bir turlu bulamadigim filmi soyle hatirliyorum ,

Bir gece arabasiyla yolda giden kadinin arabasinin bozulmasiyla basliyor. Kadin yyardim bulmak icin oradan ayrilip fabrika gibi bir yere geliyor ve bir cinayete sahit oluyor. Ardindan farkedilince kadin oradan kaciyor fakat bir turlu kurtulamiyor bu kisilerden. Birgun gene bu kisilerden kacarken parkm i desem, festival mi hatirlamiyorum orefabrik evler kurulu ve onlardan birine saklaniyor ama orda bir ajan gizlenmis oldgundan o ajanin bu kadini vegenmesi nedeniyle esir dusuyor ve bir turlu birakmiyor. Zamanla bu ikilib urbirlerine karsi asik oluyorlar ve bu sekilde hem beraber yasamaya, hem de peslerinde olan grubtan kacmaya calisarak gidiyor film. Biliyorsaniz paylasmanizi rica ediyorum. Film 80-90 li yillara ait, adam ayni zamanda saxophone Caliyor. Tesekkurler.

• Benzin istasyonunda geçen bir film zombili gece nöbet tutuyolardı üst katta birsürü silahları vardı bi bebeği korumaya çalışıyolardı dünyayı mı kurtaracaktı ne gece biri nöbet tutarken dondurma arabasıyla bi zombi geliyodu kolları falan uzuyodu falan geçen sene atvde verildi galiba

• Kabaoglu61 K kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.