Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (552. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.253
Cevap
792
Favori
1.700.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nurem

Merhabalar; benim söylediğim filmi bilen yok mu?:(

Alıntıları Göster
    MERHABALAR.

90LARDA İZLEMİŞTİM KORKU FİLMİ TARZINDA. KRAL GİBİ LORD GİBİ BİR ADAM VAR AİLESİ FALAN ŞATODA YAŞIYOR.KARISI KIZI VARDI. ADAM AVA GİDİYOR ADAMALRIYLA ORMANDA KURTLARIN ARASINDA BİR KIZ BEBEK BULUYOR, EVE GETİRİYOR KIZI. KENDİ KIZIYLA BERABER KIZINDAN AYIRMADAN KIZI GİŞBİ BÜYÜTÜYOR. KENDİ KIZI GAYET İYİ AMA BU KIZ BÜYÜCÜ GİBİ BİRŞEYDİ. KİMSE BİLMİYOR TABİ BU DURUMU KRALIN YÜZÜĞÜNÜ BÜYÜ İLE OARMAĞINDAN ÇEKEREK ALIYORDU FALAN. ARA ARA BAKARIM FİLMİ BULMAYA ÇALIŞIRIM. AMA BULAMIYORUM.YARDIM OLURSNAIZ SEVİNİRİM
  • Küçük yaşta bir korku filmine denk gelmiştim,meraktan biraz bakmıştım tabi,filmden aklımda kalan tek şey yaratık benzeri tırnakları jilet gibi olan iki kız bir adamın göğsündeki derinin altına ellerini sokup gezdiriyorlardı.Sanırım kızların yüzleri yok gibiydi Penumbra oyunundaki yaratıklara benziyorlardı.Baya garipti açıkçası cinsel tahrik amaçlı bir eylem gibi görünüyordu ve derilerde dikişler hatırlıyorum,ağızda olabilir emin değilim ve ortam karanlıktı hatırlayabildiklerim bunlar.Korku filmleriyle aram yoktur fakat birden aklıma geldi bir merak kapladı içimi,belki de çok bilindik bir filmdir.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirhanerol E kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bende bir film soracağım fakat nerden yazabilirim foruma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

quote:

Orijinalden alıntı: 1389mo

Bizim arkadaşlar clash of titans'ın başında bir fragman görmüşler. Melekler cinayet falan işliyormuş. Nedir ismi bilen var mı ?

Legion büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Çocukken televizyonda izlediğim bir filmdi ama adını bırakın olayları bile doğru düzgün hatırlamıyorum :) aklımda kalanlar şunlar:
    -dünyayı istila eden antik bir ordu var
    -mağara gibi bir yerden çıkıyor olması lazım
    -sırtlarında roketatar taşıyan dinozora benzeyen yaratıklar mevcut filmde
    YArdımcı olabilirseniz sevinirim :D
  • quote:

quote:

Bizim arkadaşlar clash of titans'ın başında bir fragman görmüşler. Melekler cinayet falan işliyormuş. Nedir ismi bilen var mı ?

Legion büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar. eskiden izlediğim bir filmi uzun zamandır arıyorum. filmin içeriği şu:
    Köpeği olan kel bir adam bir çocuğu korumaya çalışıyor. bu sıra da teknolojik bir tasarım olan bir yapbozun parçalarını arıyorlar. bu parçaları bir araya getirince özel bir güç sahibi oluyorsun. O parçaların kilit noktası da o çocuk. Köpeğinde özel bir gücü var. Aslan ve ejder karışımı bir yaratığa dönüşebiliyor. bu kel adam da sanırım geçmişten gelen bir savaşçıydı. fantastik bir film. anime de olabilir. o kısmını tam hatırlayamadım. izleyen ve filmi bilen biri varsa lütfen benimle paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asuman16

mrb arkadaşlar. eskiden izlediğim bir filmi uzun zamandır arıyorum. filmin içeriği şu:
    Köpeği olan kel bir adam bir çocuğu korumaya çalışıyor. bu sıra da teknolojik bir tasarım olan bir yapbozun parçalarını arıyorlar. bu parçaları bir araya getirince özel bir güç sahibi oluyorsun. O parçaların kilit noktası da o çocuk. Köpeğinde özel bir gücü var. Aslan ve ejder karışımı bir yaratığa dönüşebiliyor. bu kel adam da sanırım geçmişten gelen bir savaşçıydı. fantastik bir film. anime de olabilir. o kısmını tam hatırlayamadım. izleyen ve filmi bilen biri varsa lütfen benimle paylaşırsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    Beyler bir film vardı uzaydan heykel gibi birşey düşüyordu sonra o heykel heryeri yok etmeye başlıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametabi55

Beyler bir film vardı uzaydan heykel gibi birşey düşüyordu sonra o heykel heryeri yok etmeye başlıyordu.

Alıntıları Göster
    3d animasyon bir film şimdi bir herif var gözlüklü onu yakalamaya çalışan adamlar bunun için 4 kişiye astronot kıyafeti giydiriyor bu gözlüklü ise tünelde araba sürüyor sonra

astronotlar bunun karşısına çıkıp ellerini kaldırıyor portal gibi birşey oluyor sonra o gözlüklü o kıyafeti giyerek gaz bombası atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NG Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: forrest55

quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Birbirleriyle görüşmeyen iki kardeş vardı. İkisinin de elleriyle ateş topu yapma gücü var. Bunlardan biri itfaiyeciydi galiba. İkiside farklı yerlerde karavanlarda yaşıyorlardı.

Bir adam yolda baygın uyanınca telekinezi güçleri oluyordu. Bir sene sonra beyninde bir tümör olduğu ortaya çıkıyordu.

http://m.youtube.com/watch?v=QL81qiFVs4E

İlk film bu teşekkürler. Diğerinin adını hatırlamasamda yer imlerinde vardı.

Şimdi fragmanını izleyince çok saçma geldi. Halbuki çocukken güzel gelmişti diye.

Alıntıları Göster
    Bir film vardı 2000 lerden eski değil , bir genç yarı ölü şekildeydi ve bedeni kayalıklardaydı su yükselmeden bedeninin bulunması gerekiyodu bi kızla iletişime geçiyordu ve sokaklarda yürürken kimse göremiyordu , bi karlı havada kuş onu görüyordu camın önünde bi kuş vardı sonra ölüyordu kuş felan derken çocuk kıza yerini bulmasını söylüyordu en sonunda kayalıklarda buluyorlardı ambulans ve polisler geliyordu su yükselmeden onu tekrardan canlandırıyolardı ama kız bir şekilde ölüyodu , bu erkek olanlada ölen kızın erkek kardeşi film sonunda model uçak uçuruyolardı , 2007-2010 arasında tv de yayınlandığına eminim
  • Dönemsel kıyafetleri olan kadınlar vardı bu kadınlar fahişeydi para biriktiriyorlardı, o bölgeden beraber kaçmak için. Film yabancı. Aklımda nedense "kanunsuzlar " diye kalmış. Baktım ama alakası bile yok .. Film eski.

Bu kadınların kaçma planlarını konuştukları sahneye rastlamıştım sonra ne oldu da izlemedim hatırlamıyorum.

Birkaç yıl önce
    TRT 1 de ya da Kanal türk te izledim (galiba)

• sametabi55 S kullanıcısına yanıt
    Dünyalar savaşı

• quote:

Orijinalden alıntı: kizfilmkolik

Dünyalar savaşı
    Siyah beyaz bir filmdi. Filmin kahramanları iki yada üç taneydi. Bu adamlar bir kasabada işsizler ve iş arıyorlar. Biri gelip bunlara şoförlük işi olduğunu ama bu yolculugun tehlikeli olduğunu yüklerinin patlayıcı olduğunu yolunda çok uzun olduğunu söylüyordu. Bunlar işi alıyorlardı birsürü tehlikeli yoldan geçiyorlardı uçurumlardan falan. En son sanırım tır patlıyordu. Bu filmin adını hatırlayamıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • kizfilmkolik K kullanıcısına yanıt
    bu olabilir mi?
    Sinemalar.com
    Affedilmeyen (1992) - Unforgiven
    http://www.sinemalar.com/film/726/affedilmeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

bu olabilir mi?
    Sinemalar.com
    Affedilmeyen (1992) - Unforgiven
    http://www.sinemalar.com/film/726/affedilmeyen
    arkadaşlar,bir tanıdığım 90 ların sonunda film izlemiş.filmde yaşlı bir adamla küçük çocuk enkaz da mahsur kalmışlar,deprem veya kasırga filmi olabilir.arkadaşım bu kadarını hatırlıyormuş,bulabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaerman -- 1 Eylül 2015; 0:10:39 >
  • Selam arkadaşlar. Bi çocuk vardı dışarda dolaşırken herhalde biyere meteor düşüyodu çocuk merak edip yanına gidiyo ve içinden robot çıkıyo zaman sınra robotun içine girebiliyodu. Hatta hamburger yiyecek robot öğütüp veriyodu çocuğa. Sonlarına doğru düşman robot gelip savaşıyolardı. Adı neydi ya.

• Eski kız arkadaşlarını tek tek gezerek helallik isteyen bir manyak vardı. Kimi kızlar evlenmiş kimisi silahla karşılıyordu adamı hatta kimisi hala adama aşıktı. Hatırlayamadım adını
    Hayalet sevgililer değil ama bu bahsettiğim film

• gigaerman kullanıcısına yanıt
    Earthquake ( deprem) olması lazım filmin @gigaerman @gigaerman @gigaerman @gigaerman

• quote:

Orijinalden alıntı: burhansan

Earthquake ( deprem) olması lazım filmin @gigaerman @gigaerman @gigaerman @gigaerman
    genç bi çocuk üni ya da lise çağındaydı bi olay yüzünden yarı ölü durumundaydı bi kıza cesedinin yerini göstermeye uğraşıyordu, adam sokakta geziyordu falan insanlar görmüyordu, filmin sonunda kız polislerle beraber adamı buluyolardı hayata dönüyordu ama kız ölüyordu, en son sahnede çocukla kızın kardeşi maket uçak uçuruyolardı
    beyler bi arkadaş yazdı bilen varsa cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhansan

Eski kız arkadaşlarını tek tek gezerek helallik isteyen bir manyak vardı. Kimi kızlar evlenmiş kimisi silahla karşılıyordu adamı hatta kimisi hala adama aşıktı. Hatırlayamadım adını
    Hayalet sevgililer değil ama bu bahsettiğim film

Dawg(2002)

• burhansan B kullanıcısına yanıt
    yok bu çok eski film 1974 yapımı.
  • quote:

quote:

Legion büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    selam
    bir film vardı yamyam işkencesini izliyicektim film yasaklanmıs bulamadım ama yınede sansımı denıyeım dedım buldum sandım fılmı bı sıtede izliyorduk film o kadar sardı ki hiç yamyam goremedım :) bıe de baktım baska fılmı ızlıyormusum neyse fılmde 2 arkadas var bırı zencı degerı sarısın bı cocuk unıversıte ogrencısı kızıl saclı kadınlardan hıc hoslanmaz ama kızıl saclı bı hatunla tanısıp yatarla ve onu sevmeye baslar devamını hatırlamıyorum bu kadar bılgı yeter mı o fılmın adını bulmaya bır de kız kanserdı sanırım bı de soyle bı sahne vardı zencı cocuk sex yaparken saldırıya ugramıstı bu kadar hatırlayabılıyorum :) fılmı gercekten merak edıyorum ılgınırsenız sevınırım :)
  • 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.