Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
20.255
Cevap
792
Favori
1.706.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabaarkadaslar bende bir filim soracaktim birtane zenci adam vardi bitanede beyaz tenli adam ve birde kadin bunlar polisti diye hatirliyorum ve bir sahnesinde kadin yatmak icin odaya gidiyor beyaz tenli adamda yanina gidecek zencide ona git onun kalcasini isor diyo bu filimim adin nedir arkadaslar acil cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zafer551 kullanıcısına yanıt
    13 sins
    japon ve amerikan versiyonları var.japon versiyonu çok iğrenç.amerikan versiyonu daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Buraya yazmak zihnini açtı demekki 5 dk yetmiş...

Ha bi de nikini sevdim
    Merhaba uzun zamandır aradığım bir film için yardım istiyorum.
    7-8 yaşlarında bir kız çocuğu (şeytanmış kendileri) hiç uyumadığını ve uyutabilmek ve öldürüp kurtulmak için anne babası kıza uyku ilacı veriyorlardı ve kızı fırında pişirerek öldürmeye çalışıyorlardı. Bu sırada devlet görevlisi bir genç kadın ailenin kıza işkence ettiği ile ilgili bir dosyadan ötürü evi kontrole geldiğinde bu manzarayla karşılaşıyordu. Anne-babanın yatak odasında kapı arkasında kızdan korunmak için sayısız sürgü ve kilit vardı.
    Kız insanların korkularını kullanarak halüsinasyon görmelerini sağlayıp korkudan kaçarken ölmelerini sağlıyordu, aklımda kalan; bir adam banyoda kulak çubuğuyla kulağını kurularken kulağından arılar çıkıyor sırtında yüzlerce arı oluyor ve adam çırpınırken başını küvete çarpıp ölüyordu tabi arılar hayal.
    Devlet görevlisi bayan kızı alıp kendi evine götürüyordu orada da olaylar oluyordu birlikte yatağın altına saklanıyorlardı. En son genç kız ailenin doğru söylediğini fark edip kızı öldürebilmek için arabayla denize uçuyordu kız orada gerçek şekline dönüp (çirkin uzun kollu bir yaratık) genç kızı öldürmeye çalışıyordu. Genç kız kurtuluyor film bitiyordu.
    Bunca bilgiye rağmen bulamadığım film bu. Umarım bilen biri çıkar. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betty35

Merhaba uzun zamandır aradığım bir film için yardım istiyorum.
    7-8 yaşlarında bir kız çocuğu (şeytanmış kendileri) hiç uyumadığını ve uyutabilmek ve öldürüp kurtulmak için anne babası kıza uyku ilacı veriyorlardı ve kızı fırında pişirerek öldürmeye çalışıyorlardı. Bu sırada devlet görevlisi bir genç kadın ailenin kıza işkence ettiği ile ilgili bir dosyadan ötürü evi kontrole geldiğinde bu manzarayla karşılaşıyordu. Anne-babanın yatak odasında kapı arkasında kızdan korunmak için sayısız sürgü ve kilit vardı.
    Kız insanların korkularını kullanarak halüsinasyon görmelerini sağlayıp korkudan kaçarken ölmelerini sağlıyordu, aklımda kalan; bir adam banyoda kulak çubuğuyla kulağını kurularken kulağından arılar çıkıyor sırtında yüzlerce arı oluyor ve adam çırpınırken başını küvete çarpıp ölüyordu tabi arılar hayal.
    Devlet görevlisi bayan kızı alıp kendi evine götürüyordu orada da olaylar oluyordu birlikte yatağın altına saklanıyorlardı. En son genç kız ailenin doğru söylediğini fark edip kızı öldürebilmek için arabayla denize uçuyordu kız orada gerçek şekline dönüp (çirkin uzun kollu bir yaratık) genç kızı öldürmeye çalışıyordu. Genç kız kurtuluyor film bitiyordu.
    Bunca bilgiye rağmen bulamadığım film bu. Umarım bilen biri çıkar. Şimdiden teşekkürler.

• Beyler cevap alamadim lutfen acil

• quote:

Orijinalden alıntı: coldness

quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

Beyler bir de cnbc-e de yayınlanan bir korku dizisi vardı geceleri,mystro horror muydu neydi,bilen var mı?

Yanlış hatırlamıyorsam Urban Legend olması gerekir.

Alıntıları Göster
    Herkese öncelikle merhaba. Size sormak istediğim filmin konusunu 100 lerce kez değiştirerek googla yazdım fakat bir sonuç elde edemedim ne yazıkki :( bu filmi moviemax te izledim fakat yarısına kadar daha sonra çıkmak zorunda kaldım acilen isminede bakamadım eğer bilen varsa ve yazarsa gerçekten çok ama çok mutlu eder beni.
    filmin konusu şöyle :
    Bir amerikan futbol oyuncusu var rugby ci çok başarılı ve kasabada tek. Lisede okul takımında falan kasabanın en güzel kızı ile çıkıyor. Daha sonra takımın çok önemli bir müsabakasında ayağını kırıyor ve takım kaybediyor. Adamımız bunalıma giriyor ve tabiki sporculuk hayatınada bir son veriyor. Kasabada kendi halinde bir çiftçi yaşantısı sürerken aynı zamanda borç ve kredilerle boğuşuyor. Diğer arkadaşları ise çok farklı yerlerde hepsi zengin üst düzey oyuncular olmuşlar. Bir arkadaşı lisede çıktığı güzel kızla evlenmiş altında spor bir otomobil ve gelip nispet yapıyor falan... Gelelim filmi bıraktığım yere son hatırladığım şey bu arkadaşlar her sene sanırım toplanıp ya eski takımın kuruluşu yada birşeyi kutlamak amacı ile kasabada kendi aralarında maç yapıyorlar. yine bir maç zamanı adamımız kente hakim bir tepede arabasını çekiyor ve arabanın egzos dumanını içeriye vermek sureti ile hayatına son veriyor intahar ediyor aşşağıda arkadaşları maç yaparken... sonra bam bam bam ! birisi arabanın kaportasına vuruyor ve adamı uyandırıyor. adam kalktığında lisedeki o başarılı döneminde ve ayağını kırdığı maça daha 1-2 hafta var ... çok güzel bir filmdi ama en güzel yerinde bıraktım ve adınıda bilmiyorum lütfen yardım aklımdaki herşeyi ama herşeyi yazdım umarım bir izleyen çıkar... bu arada film eski bir film değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliff

Filmi 4-5 sene önce Kanal D de izlemiştim. Yabancı filmdi. Bir adam ve kadın evliydi. İkisi de öğretmendi. Evlerinin tam karşısında kilise vardı kilisenin rahibi de hep bunları takip ediyordu diye hatırlıyorum. Sonra bir gece arabayla eve dönerken kadın kaza yapıyor ve kocasının bildiğine göre kadın ölüyordu ama aslında kadın kazayı bir kaç sıyrıkla atlatmıştı onlara takıntılı rahip kadını alıp kiliseye götürüyordu. Kilisede gizli bir oda gibi birşey vardı. Kadını oraya kilitliyordu iğne yapıyordu. İğne sayesinde kadın rahip ne derse ona inanıyordu birde iğne uyutuyordu sanırım tam hatırlamıyorum ne işe yaradığını. Kadının kilitli olduğu odada ayna vardı kadın aynaya bakınca kendisini ölmüş birisi olarak görüyordu soluk tenli gözleri çökmüş falan ama aslında aynada gördüğü gibi değildi. Rahip kadına bir elbise veriyordu kırmızı bir elbise ama o elbiseyi kocası almıştı kadına kadın elbiseyi giyiyordu sonra kilitli olduğu odanın camında dışarıya bakarken kocası kadını görüyordu. Zaten ölmediğinden şüpheleniyordu. Öğrencilerinden biri gelip adama hep söylüyordu öğretmenimiz ölmedi onu gördüm diye. Adam inanmıyordu. Sonra rahiple konuşmaya giderken gördü kadını camda ama hayal gördüğünü sandı. Daha sonra adamın da başına aynı kaza geldi. Rahip adama da iğneyi yapıyordu ve adam da yarı ölü gibi birşey oluyordu karısı gibi ölü değil ama öldüklerini zannediyorlardı. Filmin sonunda da adamın öğrencilerinden biri rahibe gelip öğretmenimiz bizimle gurur duyuyor gibi birşey söylüyordu. Karışık bir filmdi ya da ben öyle hatırlıyorum
    Bir de filmde bir yüzükle ve zamanla ilgili birşey vardı sanki.
    Çok karışık anlattım ama hatırlayan var mı

Diriliş

http://www.beyazperde.com/filmler/film-125591/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradanbirisi

Otopsi yapan bi grup vardı ve bunlar daha sonra birbirleriyle yarışmak için insan öldürmeye başlıyorlardı; iz bırakmamaya çalışıp diğerlerinin izlerini bulmaya çalışıyorlardı, var mıdır bilen eden?

Kadavra

http://www.beyazperde.com/filmler/film-127774/
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Film son yılların filmlerinden.
    Aileler vardı, kişiklerine göre ayrılmışlardı ya da çocuklar. cesur, dürüst erdemli gibi şeyler vardı. Has oglanla Has kız arasında aş oldu. Has oglan cesurlardan dı. kendilerine yeni katılanları eğiten baş kişiydi. filmde cesurluk kanıtlamak ıcın yuksekten bır cukura atlıyorladı. Sonu görünmüyordu ama sonunda ağ vardı. Neydi adı?

Kuralsız

http://www.beyazperde.com/filmler/film-221361/
  • quote:

Orijinalden alıntı: North Remembers

Arkadaşım bi film söyledi ama adını hatırlayamadığından ben de bulamadım yardım edeseniz sevinrim Öncelikle film bir okulda başlıyor ve öğretmenleri öğrencilerine bir ödev veriyor.Ödevde her öğrenci belli bir sayıda öğrenci seçip o öğrencileri ileride olacak bir felaketten kurtulmalarını sağlayıp insan ırkının devamlılığını sağlıyorlar.Ancak her kombinasyonun sonuçları farklı oluyor mesela öğretmeni almayınca anahtar öğretmende olduğu için sığınaktan çıkamıyorlar gibi.Bulabilirseniz çok minnettar olurum

Filozoflar

Sinemalar.com
    Karanlıktan Sonra (2013) - After the Dark
    http://www.sinemalar.com/film/173311/karanliktan-sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: hızlıvetrack

arkadaşlar izledigim film eskiydi ama nezmndı hatrlamıyorum 3 5 mahkum bi ormana geliyolardı ormanda komutan oolması lazım bide köpekleri vardı adam ıslık caldıgında baya bi köpek mahkumlara saldırıyolardı köpekli bi film lütfen yardım edin

Wilderness

Sinemalar.com
    Şeytanın Köleleri (2006) - Wilderness
    http://www.sinemalar.com/film/25631/wilderness
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrn43

Arkadaşlar bir film vardı bi sahnesini hatırlıyorum anlatıcam.

Bir eleman var bu adamın sevgilisi ölüyor ve zaman makinası icat ederek öldüğü noktaya geri gelip kurtarmaya çalışıyor
    fakat kız araba çarpmasınan ölmezse çatı düşmesinden ölüyor.
    Adamın daha sonra ki amacı da zamanı geriye alıp kaderi değiştirmek oluyor.
    3 senedir arıyorum help please

Zaman Tüneli

http://www.beyazperde.com/filmler/film-29207/
  • Herkese selam bu kadın oyuncunun ismi neydi bir türlü bulamadım...
    Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM...
    Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz

• forrest55 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Anastasia.

Aylardır arıyorum hala bulamadım en son çare buraya başvurmak oldu. Büyük ihtimal ingiliz yapımı film.
    Bir kadın ve bir adam var. Adam çocuk sahibi olmak istiyor belirli miktar para karşılığında bir kadınla ilişkiye giriyor. Kadından tek bir isteği var doğurduktan sonra gitmesi. Kadın doğuruyor ve gidiyor. Yıllar sonra geri geliyor ve kızına öğretmenlik yapıyor. Adam bu durumdan ilk başlarda hoşnut değil. Kızda oldukça huysuz baya uğraşıyor kadın. Birde filmden aklımda kalan, adamın evinin arka tarafındaki göl gibi yerde, buz gibi havada yüzüyor olması.

Hala bulamadım bir yardım edin. Lütfen :/
  • quote:

quote:

Aylardır arıyorum hala bulamadım en son çare buraya başvurmak oldu. Büyük ihtimal ingiliz yapımı film.
    Bir kadın ve bir adam var. Adam çocuk sahibi olmak istiyor belirli miktar para karşılığında bir kadınla ilişkiye giriyor. Kadından tek bir isteği var doğurduktan sonra gitmesi. Kadın doğuruyor ve gidiyor. Yıllar sonra geri geliyor ve kızına öğretmenlik yapıyor. Adam bu durumdan ilk başlarda hoşnut değil. Kızda oldukça huysuz baya uğraşıyor kadın. Birde filmden aklımda kalan, adamın evinin arka tarafındaki göl gibi yerde, buz gibi havada yüzüyor olması.

Hala bulamadım bir yardım edin. Lütfen :/

Alıntıları Göster
    Yıllar önce bir film izlemiştim.Bir aile büyük bir eve taşınıyordu.Burada garip korkutucu sesler, olaylar vs. yaşanıyordu.Bu ailenin bir bebeği var bunu çalmaya çalışıyorlardı.Adam evin içine komple kamera sistemi kuruyordu. Bu kameralardan evin eski dekorasyon yapılmamış yıllar önceki halini görüyordu. Evin eski halinde evin şimdiki halinde bulunmayan bir kapı vardı.Adam kamera elinde bu kapıyı açmaya çalışıyordu vs. film böyle giderken o zamanlar show tv' de izliyordum reklam girdi sonra birden film bitti filmin sonunu hala merak ederim. Filmin ismini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystique_Alice

2.
    Köpekbalığı filmi.Filmde bi aile var. Film gemide başlıyo. Filmin sonunda bunlar bu gemiden karaya bağlanan ipe tututunup ilerleyerek karaya çıkıyolar.

3.
    Filmde bi kız deniz üstünde paraşütteyken köpekbalığı denizden fırlayıp kızın yarısını yiyo.

quote:

Orijinalden alıntı: deadsnow32

Kızın paraşütteyken yenme sahnesi 2010 yapımı ''PİRANHA 3D'' filminde vardı sanki ama tam olarak emin değilim...

Benim aklımda köpek balığı diye kalmış. İki sahne de "Piranha 3D" filmindenmiş. Teşekkürler :)

Androidman5youtube
    Piranha 2010 parachute scene.mp4
    https://www.youtube.com/watch?v=X7RUl_zn4Ic

3:00 Paraşütle yenme sahnesi.
    STGWW5youtube
    Brooklynn Proulx: Piranha 3D
    https://www.youtube.com/watch?v=BaE28Gz9gmU

6:44 İple tekneden kıyıya çıkma sahnesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystique_Alice

Daha öncede sordum bilen olmadı.tekrar yazıyorum.
    İçinde aşk olan seri katil filmi biliyosanız o olabilir aradığım.Filmle ilgili neredeyse hiç bi şey hatırlamıyorum.2010-2011 de tvde izlemiştim.Suç-Gerilim filmiydi.Bi evde yanmış bi adam yada adamla kadın,başka bi evde küvette öldürülmüş bi kız var.Galiba bi adam bunları intikam almak için filan öldürüyo yada böyle değil ama öldürüyo işte. Sonra galiba kuaförde çalışan bi kızı iş çıkışında takip edip yakalayıp duvara yaslayıp bişeyler söylüyodu galiba.Ya kız katile yada katil kıza yada ikisi birbirine aşık oluyo olabilirler yada aşk olmayadabilir :D başka bi şey hatırlamıyorum.

Filmde resimdekine benzer binalar vardı. New York gibi yollar vardı. Bu binaların önünde polis arabaları..
    Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz

Edit: Resim 2 kez eklenmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystique_Alice -- 9 Temmuz 2015; 2:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Evet galiba aradigim film bu, sagol dostum!!

Alıntıları Göster
    şu baştaki konuşma hangi filme ait?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

quote:

Orijinalden alıntı: 1389mo

Bizim arkadaşlar clash of titans'ın başında bir fragman görmüşler. Melekler cinayet falan işliyormuş. Nedir ismi bilen var mı ?

Legion büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Beyler aklıma geldi 3 sene önce falan izlediğim bi filmdi hırsızlık filmiydi biyeri soyuyolardı soygunculardan birisi kameraya el sallıyodu dedektifler inceliyodu falan kar maskeleri var soyguncularda bu kadar hatırlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.