Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (480. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.253
Cevap
792
Favori
1.699.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karry

Merhaba arkadaşlar,
    Ben de önceden bir film izlemiştim ama adını bilmiyorum hatta bazı detayları unuttum. Bir adam başka bir adamın karısını kaçırıyordu ve bi yere götürüyordu sonra bu adam kadını taciz etmeye falan çalışıyordu. Kaçırılan kadın da adamı şeyinden yaralıyordu. Bi de bu kadını kaçıran adamın tanıdığı bi kadın da o Kaçırılan kadının eşini kaçırıyordu ve onunla cinsel ilişkiye girmek istiyordu, hatta duştan çıktığında bornozunu falan atmıştı. Hatırlayan var mı acaba ?

Bilen yok mu arkadaşlar lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pori

1. film Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran (2003) olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=YvTVtzTGCp4

2. film The Skeleton Key (2005) olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=4RlCq1Ash-4
    https://www.youtube.com/watch?v=QB-bNpzKi_o

Çok teşekkür ederim doğru filmler. :)
  • 25gokhan41 2 kullanıcısına yanıt
    http://www.imdb.com/title/tt0825239/

UniFranceyoutube
    Contre-enquête (2007) - Trailer English Subs
    https://www.youtube.com/watch?v=Nx77l0ip6t0
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapsLockTR

Benim ismini bulamadığım film şu:
    Bir film ekibi film çekmek için bir adaya giderler. O adada büyükçe yılan gibi bir şey bunlara falan saldırır. O film ekibinden bir adam bu yılan yumurtasını çalmaya çalışır. Ayrıca bu film Kanal D dede yayınlanmıştı.

Bilen yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 1 Şubat 2015; 15:17:16 >
  • degisss kullanıcısına yanıt
    "Masters of Horror" The Fair Haired Child
    Anchor Bayyoutube
    Masters of Horror - Fair-Haired Child - trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=QLS1bcNSr8s
  • Karry K kullanıcısına yanıt
    Parçala Behçet olmasın
  • Merhaba arkadaşlar
    Trt1'de haftasonu sabah kuşağında izlediğim bir çocuk sineması vardı. Konusu şöyle: Sevimli küçük bir kız çocuğu babası ile Avrupa yada Amerika'da yatılı bir okula geliyor. Küçük kızı babası okula yazdırıp Afrika'ya elmas madenine işinin başına dönüyor. Kıza okulda çok iyi muamele yapılıyor ta ki babasının ölüm haberi gelene kadar. Okulun paragöz müdüresi kıza çatı katında kötü bir oda veriyor, yurdun bütün işlerini kıza yaptırıyor. Küçük kız orada çalışan kendi yaşındaki yoksul kızla çok güzel anlaşarak her türlü sıkıntıya katlanıyor. Odasında soba yok, çok soğuk. Mevsim ise kış. Bir gün kalkıyor ki odasında çok güzel eşyalar var. Sanki gizli bir el her şeyi düzeltiyor. Olaylar böylece devam ederken bir şekilde babasının yaşadığını da öğreniyor ve böylece film mutlu sonla bitiyor.

Not: Bu film yabancı sinemadan 1960-1975 yıllarında siyah beyaz çekilmiş.
  • merhaba bende bir film sormak istiyorum, eski bir kovboy filmi filmde kötü şöhretli ölmüş kovboylar var bunlar cehennemden kurtulmak bir kasabada hiç suç işlemeden yaşamak zorundalar kendi isimlerini kullanmıyolar halktan biriymiş gibi takma isimler yaşıyolardı kasabaya genç bir çocuk geliyodu elinde çizgi roman gibi kitaplar vardı bu kötü şöhretli kovboylar hakkında hepsi için ayrı kitapları vardı çocuk anlıyodu sen bu sun falan diyordu onlara, sonra kasabaya katiller dadanıyodu şerifte mebur kalıp savaşıyodu bunlarla falan filmdeki hatırladığım tek replik "tanrı gaddardır ama kör değildir" di. bu filmi bilen lütfen benimle paylaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coralframe99

Merhaba arkadaşlar
    Trt1'de haftasonu sabah kuşağında izlediğim bir çocuk sineması vardı. Konusu şöyle: Sevimli küçük bir kız çocuğu babası ile Avrupa yada Amerika'da yatılı bir okula geliyor. Küçük kızı babası okula yazdırıp Afrika'ya elmas madenine işinin başına dönüyor. Kıza okulda çok iyi muamele yapılıyor ta ki babasının ölüm haberi gelene kadar. Okulun paragöz müdüresi kıza çatı katında kötü bir oda veriyor, yurdun bütün işlerini kıza yaptırıyor. Küçük kız orada çalışan kendi yaşındaki yoksul kızla çok güzel anlaşarak her türlü sıkıntıya katlanıyor. Odasında soba yok, çok soğuk. Mevsim ise kış. Bir gün kalkıyor ki odasında çok güzel eşyalar var. Sanki gizli bir el her şeyi düzeltiyor. Olaylar böylece devam ederken bir şekilde babasının yaşadığını da öğreniyor ve böylece film mutlu sonla bitiyor.

Not: Bu film yabancı sinemadan 1960-1975 yıllarında siyah beyaz çekilmiş.

http://www.imdb.com/title/tt0113670/

A Little Princess (1995)

Bi bak bakalım...
  • Merhabalar,

Sadece fragmanına denk geldiğim ve aradığım filme ait bildiklerim şunlar:

1- Film romantik komedi tarzındadır.
    2- Adam oldukça sakar ve bundan dolayı çok sık terkedilmektedir.
    3- Bir sevgilisini öperken açık ocağın üzerine oturtunca ablamızın poposu yanmıştı.
    4- Bir diğer sahnede ise başka bir sevgiliyi öperken sandaldan suya düşürüyordu.

Bilginize, teşekkürler :)
  • arkadaşlar baskahraman iskambil kağıtlarıyla olduruyordu dusmanlarini.eski bir filmdi hatirlayan olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityPayne

arkadaşlar baskahraman iskambil kağıtlarıyla olduruyordu dusmanlarini.eski bir filmdi hatirlayan olursa sevinirim.

ana karakter degil ama jackie chanin city hunter filmini hatirlatti 10. dakikadan sonra bahsettiginiz gibi bir sahne var

• Arkadaşlar, bu film benim için iyice gizemli olmaya başladı.

Bir polis memuru, komiser tayini çıktığı için küçük bir kasabaya gidiyor. Orada amirin yerine geçiyor. Yakında bir kilolu polis memuru var, birde zenci memur var bayan. Yanındaki şişko adamı öldürüyorlar, şehrin zengin bir iş adamının oğlu adamın arabasını uçurumdan aşağıda sürüklüyor. Daha sonra onu araştırmaya başlıyorlar. Bu komiserin bir de köpeği var. Bir de kamyoneti var, köpeğiyle sürekli kamyonetle geziyor. Köpeğini veterinere götürüyor. Sonra diğer memuru öldüren adam gidip komiserin köpeğini evinde öldürüyor. Bide komiser evindeyken sürekli bir kadınla konuşuyor telefonda.

Bilen var mı bu filmi lütfen yardımcı olun?
  • Bi film izlemiştim orda ki adam uzi silahı eline alıyor ve bi arabanın üzerine çıkıp herkesi tarıyor sonra arkadaşı soruyor böyle silah kullanmayı nereden öğrendim diye o da grand theft autodan (gtadan) tabi ki de diyordu bu filmi aradım aradım bulamadım yardim edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Frost

Arkadaşlar, bu film benim için iyice gizemli olmaya başladı.

Bir polis memuru, komiser tayini çıktığı için küçük bir kasabaya gidiyor. Orada amirin yerine geçiyor. Yakında bir kilolu polis memuru var, birde zenci memur var bayan. Yanındaki şişko adamı öldürüyorlar, şehrin zengin bir iş adamının oğlu adamın arabasını uçurumdan aşağıda sürüklüyor. Daha sonra onu araştırmaya başlıyorlar. Bu komiserin bir de köpeği var. Bir de kamyoneti var, köpeğiyle sürekli kamyonetle geziyor. Köpeğini veterinere götürüyor. Sonra diğer memuru öldüren adam gidip komiserin köpeğini evinde öldürüyor. Bide komiser evindeyken sürekli bir kadınla konuşuyor telefonda.

Bu olabilrmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundonumu -- 3 Şubat 2015; 12:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundonumu

quote:

http://www.imdb.com/title/tt0119123/?ref_=nm_flmg_prd_32
    Bu olabilrmi?

Yok dostum bu degil
    Biraz yasli, kariznatik bir adamdi komser.
    Ayrica bu tarz eski bir yapim
    Yardimci oyuncu, katil olan adam john travoltayi andiriyordu yanlis hatirlamiyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.imdb.com/title/tt0800095/
    Jesse Stone: Death in Paradise (2006)

Buna bi bak bakalım...
  • Arkadaşlar bundan 1-2 yıl önce sanırım MGM idi kanalın ismi burada bir film izlemiştim. Film de bir kadın vardı sarışın JF Kennedy hayranıydı ve evliydi. Kocası içiyordu sanırım sürekli. Bir de siyahi bir adam vardı yanında bir kızla. Bu sarışın kadın, adamın kızı kaçırdığını falan sanıyordu ama sonradan adamın kızı olduğu anlaşılıyordu falan. Hatta bu adam bir şeyden kaçıyordu ve siyahi olduğu için dayak yemişti diye hatırlıyorum. Bu adamla kadın arasında bir yakınlaşma oluyordu. Böyle bir şeydi uykuluydum, uyuklaya uyuklaya baktım hatırladıklarım bu kadar. Tekrar izleyeceğimden değil ama durup dururken aklıma geldi. Kafaya takıldımıda deli ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 17 Nisan 2015; 13:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

http://www.imdb.com/title/tt0800095/
    Jesse Stone: Death in Paradise (2006)

Buna bi bak bakalım...

Hocam 4 aydir aradigim film sendeymis.
    Gercekten cok ama cok tesekkur ediyorum, yuregine saglik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde bir adet adı bilinmeyen film var. Film şöyle; 90 larda ada veya orman gibi bir yer, burada bi grup genç var onlar orada büyümüş sonra adaya yeni bir çocuk geliyor ve bu gençler 2 gruba ayrılıyorlar kavga gürültü gırla. Bu kavagalarda mıydı veya başka bir şekilde miydi aralaraından en silik tip ölüyor. Varsa bilen bilgilendirsin
  • 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.