Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.253
Cevap
792
Favori
1.700.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2fılm daha geldı aklıma 4 ude korku tarzında

bırıncısı bır aile var yolda gıderlerken bırsey oluyor hatta hayal meyal hatırlıyorlar uzaylılar var sanırım sonra tekrar arabalarında oluyorlar evlerıne gelıyorlar ama sıyah takım elbıselı sıyah gozluklu adamlar sureklı etraflarında her yerde hatta bırınının gözluklerını cıkarıyorlar hatırlamıyorum şımdı nasıl cıkardıklarını ama gozlerı sımsıyah kocaman uzaylı gozu adam karısı bırde cocuk vardı

ıkıncı fılmse oyuncak bır ev var oturdukları evın aynısı bır kız cocugu var o oyuncak evde kötu ruhlar var fılmın sonunda evı yakıyorlar oyuncak evde yanıyordu

buda show da ızledım fakulte fılmı gıbı bır fılmdı solucana benzer bırsey ler vardı ınsanların ıcıne gırıp beyınlerını kontrol edıyorlar fılmın ortasında yada sonunda açtım bılmıyorum ızledığım yerde kucuk kız çocuğu nu ele geçirmıslerdı ve o konusuyordu onların ağzıyla ele geçmemış 1 2 kışıyle fakulte değil showda ızledığım bır fılmdı solucana benzıyorlardı değişik tı

buda çok eski ben kucuktum çok farklı fılmdı hatırladığım bır sahnede kadın cocuğa para yutturuyorduve fareye donuşuyordu aklımda bu kalmıs ama garıp bır fılmdı eskı olduğuna emınım ben 9 10 yaşında falandım 90 lı bır fılm

BU FILMLERI BULURSANIZ ÇOK MINNETTAR KALIRIM ÇOK ARADIM AA YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilknursares

2fılm daha geldı aklıma 4 ude korku tarzında

bırıncısı bır aile var yolda gıderlerken bırsey oluyor hatta hayal meyal hatırlıyorlar uzaylılar var sanırım sonra tekrar arabalarında oluyorlar evlerıne gelıyorlar ama sıyah takım elbıselı sıyah gozluklu adamlar sureklı etraflarında her yerde hatta bırınının gözluklerını cıkarıyorlar hatırlamıyorum şımdı nasıl cıkardıklarını ama gozlerı sımsıyah kocaman uzaylı gozu adam karısı bırde cocuk vardı

ıkıncı fılmse oyuncak bır ev var oturdukları evın aynısı bır kız cocugu var o oyuncak evde kötu ruhlar var fılmın sonunda evı yakıyorlar oyuncak evde yanıyordu

buda show da ızledım fakulte fılmı gıbı bır fılmdı solucana benzer bırsey ler vardı ınsanların ıcıne gırıp beyınlerını kontrol edıyorlar fılmın ortasında yada sonunda açtım bılmıyorum ızledığım yerde kucuk kız çocuğu nu ele geçirmıslerdı ve o konusuyordu onların ağzıyla ele geçmemış 1 2 kışıyle fakulte değil showda ızledığım bır fılmdı solucana benzıyorlardı değişik tı

buda çok eski ben kucuktum çok farklı fılmdı hatırladığım bır sahnede kadın cocuğa para yutturuyorduve fareye donuşuyordu aklımda bu kalmıs ama garıp bır fılmdı eskı olduğuna emınım ben 9 10 yaşında falandım 90 lı bır fılm

BU FILMLERI BULURSANIZ ÇOK MINNETTAR KALIRIM ÇOK ARADIM AA YOK

2. film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilknursares İ kullanıcısına yanıt
    ilk 3 ünü izlemiştim.ama eski filmlerdi.ilkini hatırladım
    http://www.imdb.com/title/tt0127276/
    bu da ikincisi lanetli bebek evi
    http://www.imdb.com/title/tt0115535/
    3.süde bu olabilir belki
    http://www.imdb.com/title/tt0439815/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

3.süde bu olabilir belki
    http://www.imdb.com/title/tt0439815/

3 FILMDE DOĞRU TEBRIK EDERIM SONUNCUSUNUDA BULURSANIZ BIRDE USTTE 2 FILM DAHA PAYLASMISTIM ONLARA DA BAKARSANIZ ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM GERÇEKTEN UMUDUM YOKTU ... TEŞŞEKKURLER
  • quote:

benımde ısmını unuttuğum bır fılm vardı fılm soyle babası olen bır cocuk vardı ve ona bır hayvan seklınde bırsey gelıyordu ve cocuk bır sey ıstedıgınde sıhırlı kelımeyı soyle deyıp onun dılegını söyluyordu mesel abır böolumunde evlerını satmak zorundalardı ve çocuk o hayvandan para ıstıyordu ertesı gun evlerıne para yağıyordu aklımda bu kalmıs bu fılmı çok aradım ama ısmı gelmıyor aklıma gelıba o dıleklerı gerçeklestıren seyın ısmıydı hatta o sey fılmın sonunda yukarı gıdıyordu ve cocuğun babası onu gözluyordu böyle bırsey .....

bır tane daha var buda söyle bır soyguncu var banka gıbı bır yerı soyuyor bankacı kız paranın bellı kısmını alıyor hatta hayaletlerde var ve ıddıaya gırıyorlar bu kıza soyguncu cocuk bırbırıne asık olacak dıye ve soyguncu kızın yanına gelıp hesap soruyor parasını ıstıyor sonra aşık oluyorlar devamını hatırlamıyorum bu

BU 2 FILMI BULURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM TESEKKURLER

BU FILMLEREDE BAKARSANIZ BIRI ÇOCUK FILMI ISTE COCUK DILEK DILIYOR O ŞEYDE YAPIYOR

İKİNCİSİDE AŞK FILMI OLABLIR
    rica ederim.bulabilirsem artyk onlary.o di?erlerini ne zaman izlediniz.onlarda eski film mi? ve biraz daha ayrynty olsa daha iyi olur.
  • quote:

benımde ısmını unuttuğum bır fılm vardı fılm soyle babası olen bır cocuk vardı ve ona bır hayvan seklınde bırsey gelıyordu ve cocuk bır sey ıstedıgınde sıhırlı kelımeyı soyle deyıp onun dılegını söyluyordu mesel abır böolumunde evlerını satmak zorundalardı ve çocuk o hayvandan para ıstıyordu ertesı gun evlerıne para yağıyordu aklımda bu kalmıs bu fılmı çok aradım ama ısmı gelmıyor aklıma gelıba o dıleklerı gerçeklestıren seyın ısmıydı hatta o sey fılmın sonunda yukarı gıdıyordu ve cocuğun babası onu gözluyordu böyle bırsey .....

bır tane daha var buda söyle bır soyguncu var banka gıbı bır yerı soyuyor bankacı kız paranın bellı kısmını alıyor hatta hayaletlerde var ve ıddıaya gırıyorlar bu kıza soyguncu cocuk bırbırıne asık olacak dıye ve soyguncu kızın yanına gelıp hesap soruyor parasını ıstıyor sonra aşık oluyorlar devamını hatırlamıyorum bu

1.The Flying Sneaker olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 26 Mayıs 2014; 2:53:32 >
  • ya arkadslar bana yardımcı olun lütfen zenci bi adam başrolde oynuyor işinde oluyor çok sağlıklı ve zeki eski sevgilisi işinden ayrıldığını öğrenince ona şöyle bi teklifte bulunuyor zengin ve çocugug olmayan kadınlardan çocuk yapmasını istiyor ve bir çok kadından zenci cocukları oluyor adını bi türlü hatırlayamıyorum izleyen varsa söylerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

1.The Flying Sneaker olması lazım

malesef bu değıl ılk fılm hakkında aynı seylerı yazacam ama soyle bır cocuk var babası olmus annesı ıle yaşıyor annesı nın başında bır adam var evı ya almak ıstıyor yada evlenmek ıstıyor kadınla tam hatırlamadım cocuga bır sey gelıyor ve cocugun ıstedıgı her seyı yapıyor ve yaparken sunu dıyor sıhırlı kelımeyı soyle gıbı sonra aklımda kalan en buyuk sahne cocuk o seyden para ıstıyor ve evın ustune yağmur gıbı para yagıyordu ... ve fılmın sonunda o sey gıdıyor ve geçtımmı dıye soruyordu bırıne ve o kısı dondugunde cocuğun ölmus babası oluyordu ve gulumsuyordu ... fılmın sonu bu

eskı bır fılm zaten aradıklarım hep 90 lı yıllarda ızledıklerım fılmler..

ıkıncı fılm de soyguncu bankayı soyuyor kıza parayı ver dıyor kız parayı verıyor ama paranın buyuk bölumunu kendı alıyor tanı kımse bunu anlamıyor sadece soyduncu cakıyor ve kıza gıdıp parasını ıstıyor ve hatıradığım hayaletler vardı ve bunlar ıddıa ya gırıyorlardı kıza asıl olacak dıye galıba adamı takıp edıyorlardı tam hatırlamıyorum harıka bır fılmdı gozumun onune gelıyor sahne hatta bır sahnesınde kızla koltukta sevısırken bu hayaletler dısardan ızlıyordu ... bu kadar hatırlıyorum
  • bırde ust uste olacak ama bır fılm daha var ve bu fılm cok ılgınc bır fılmdı sadece sonunu hatırlıyorum bır yer var aynı yasadıkları dunya gıbı ama farklı ve sonunda bunlar ucaga bınıp o yerden cıkmazlarsa o yerle bırlıkte yok olacaklarını anlıyorlar ve ucaga bınıyorlar ucak gıderken arkadalarındakı yerde yok oluyor ama kurtuluyorlar çok farklı bır fılmdı BUDA 90 LARDAN ızledığım zaten yenı ızlesem hemen bulurum ınt net olmadan öncekı fılmler

ŞU DA VAR BIR FILM DAHA VARDI BIR OLMUS DIM BIR ADAM ALNININ ORTASINA KAGIT YAPISMIS KAGIT CIKINCA YA ZIPLIYORDU YA SALDIRIYOR KOMIK FILMDI TANRILAR CILDIRMIS OLMALI MI ACABA FILM BUNUDA ESKIDEN IZLEDIM CINLILERE BENZIYOR AKNINDA BIR KAĞIT YAPISMIS ISTE BU KADAR BILIYORUM

TEŞEKKURLER...
    evet tanrılar çıldırmış olmalı filmi
    xJUSTFORMExyoutube
    Tanrılar Çıldırmış Olmalı
    http://www.youtube.com/watch?v=qNK0FKyLbrQ
  • Bir adam vardı bir kaza sonucu (galiba) vücudunun heryeri yanıyordu. Sonra hastaneden kaçıyordu.Yüzü falan bandajlıydı.Kendisine maske falan yapmaya çalışıyodu.İntikam almak için sanırım. Tek hatırladığım bunlar 90lı yıllardan bir film olması lazım. Hatırlayan varsa şimdiden teşekkürler
  • caner1993 C kullanıcısına yanıt
    karanlık adam filmi olabilir mi
    http://www.imdb.com/title/tt0099365/
  • Seri cineyetler ile ilgili.

90'li yillarin baslari zannedersem starda izlemsitim konusu seri cinayet isliyen biri oldurdugu kisileri,
    Demir bidonlarin icine koyup kapagina lehim yaparak bodrumunda veya bahcesine gomerdi.
    Filmde kaybolan ksileri ariyan bir dedektif veya bir polis de var diye hayel meyal hatirliyorum
    Seri katilin bodrumunda bir kac tane demir bidon vardir birnin kapagini acip bakiyorlar curumus ceset
    Ve o seri katilin calistigi zaman zarfinda ona ait olan bir ambari kontrol ediyorlar ambarda galiba 12
    Veya 14 tane bidon var kapaklari lehimle kapatilmis bir kac tanesini aciyorlar iclerinde cesetler cikiyor

Bu sekilde hatirliyorum bu filmide cok aradim bulamadim
  • İnsanların yapay insanlar kullandığı bir film vardı. Herkes evinde oturuyordu işe filan bilgisayarla zihinsel olarak yönettikleri kukla insanları filan gönderiyorlardı. Polis vardı bir tane soruşturma yönetiyordu. Var mı bilen.
  • Beyler benim hatırlayamadığım film şöyle başlıyor
    Eski bi fbi cia ajani gibi bişey evine 2 hırsız giriyor.Karısına tecavuz edip sonra karsını ve kızını öldürüyorlar falan.Sonra bu adamları yakalayıp mahkemeye cıkartıyorlar.Bu eski ajan 2sininde ceza almasını istiyor.Ama savcı( avukatta olabilir eminde değilim tam biz savcı diyelim) elimizdeki en iyi anlaşma bu diyip suçlulardan birine ceza aldırıyor zehirli iğne ile ölüm diğeride cıkıyordu galiba tam hatırlayamıyorum.Adamda sonra bunun adelet olmadığını soyleyip avukatla takışıp çekip gidiyor.sonrada intikam almaya başlıyor.Önce bu zehirli iğneyle ölüm cezasına çarptırılanın acılı bi şekilde ölmesi için enjektörlerin içine bişey katıyor.Ardında bu salınan soyguncuyu buluyor boş bir depoya götürüp kolu bacağını kesiyor işkence ediyor.Bunları kameraya cekiyor.Sonra bir şekilde bu davayı o eski savcı alıyor.Adamın soyguncuyu öldürme amacı aslında bu savcıyla ilgiliymiş sonradan öğreniyoruz.Savcıdan intikam almak istiyor.Ama bu eski ajan cok akıllı biri tabi herşeyi yıllar öncede planlılyor falan (filmin başlarında bu eski ajan hakkında daha önce onunla calışmın birinde bilgi alıyorlar yok iste rusyada bi adam vardı CBI FBA herşeyi denedi adamı olduremediler bu adam teknolojik bi gravat sayesinde onu boğarak öldürdü falan FBI Beyin takımındaydı diyordu) .Savcıya hapiste olmasına rağmen istediklerini yaptıyor ve sanki dışarda bi adamı var gibi sağı solu bombalıyor falan.Tabi filmin sonuna doğru adamın gönderileceğini hapisaneye kadar herşeyi hesapladığını hepiste kendini teçrit odasına attırıp o odanında altına zamanında tünel kazmış ordan dışarı cıktığını öğreniyoruz.Neyse filmin sonunda bu odanın altındanki tüneli buluyor tabi savcı.Bu eski ajanda bi yeri bomba yerleştiriyor.O bombayıda adamın teçritteki odasına koyup tüneli kapatıyor.Bomba patlıyor film bitiyor.

Filmin adı hakkında yardımcı olursanız cok güzel olur
  • MrDeage M kullanıcısına yanıt
    adalet peşinde
    http://www.imdb.com/title/tt1197624/
  • Merhaba , israil-filistin savaşını konu alan bir film arıyorum filmde savaştan gerçek kesitler yer alıyor .Aradığım film Saldırı (The Attack) değil.
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.