Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (388. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.273
Cevap
794
Favori
1.722.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar,bu filmi yıllardır arıyorum,umarım yardımcı olabilirsiniz...Annesinin mesleği olmasından dolayı anne baskısıyla aşçı olmaya zorlanan bir kız,filmin ana karakteridir.Kızımız bu yüzden bir aşçılık okuluna gider fakat zoraki gittiği için her anlamda berbat bir iş çıkarır.Hatta hazır yiyecekler alarak hocaları kandırmaya bile çalışır.Sonunda yakalanır,hırs yapar.Bayağı sağlam bir aşçı olarak bitirir okulu.Aşçı okulunda döndükten sonra 1 yıl için büyük bir şehre veya ülkeye( tam hatırlamıyorum )gitmek ve döndüğünde ailesiyle çalışmak üzere ailesi ile anlaşma yapar.Zengin bir iş adamının evine aşçı olarak girer.Adam kızı aracı kullanarak almıştır.Hiç karşı karşıya gelmezler. Kız sadece yemekleri pişirir ve gider.Ne patronu aşçısını,ne de aşçısı patronunu hiç görmez.Aşçı kız ve patron sivil hayatta tanışır.Bir sürü macera ve yaşanan şeyden sonra birbirlerine aşık olurlar. Elbette hala ikisi de birbirlerinin kimliklerinden habersizdirler. Çok merak ediyorum, yarım kalmıştı bu film. umarım bilen çıkar....
  • mrb arkdaşlar , 9 ,10 yıl önce tv de izlediğim bir flim var dı

bir aile şehir den kasabaya yerleşiyorlar ve o aile deki çocuklar evlerinin arkasın da bir maden ocağı yada mağra buluyorlar ve içerisinden periler filan çıkıyo onlara yardım ediyorlar ve çocukların babası hastaydı ve son sahnede perilerin biri onunu tedavi ediyor ve iyleştiriyordu . Hatırlayanız varmı arkadaşlar .
  • Selam. Benim soracağım film 1990' larda show ya da cine 5' te yayınlanan gece kuşağı filmlerinden. Yanılmıyorsam kör bir sanatçı ya da prodüktör ve evine gelen gazeteci bir kadın ile ilgiliydi. Filmin sonunda başka birisi kadını taciz ettiği için kör adam bıçak atarak onu öldürüyor ve kör olmadığı anlaşılıyordu. Takıntı yaptığım için soruyorum.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebull23 -- 13 Nisan 2014; 21:42:04 >
  • yıl 2008 di galiba tam hatırlamıyorum. show tv de izlemiştim bir film. yıllardır arıyorum bulamıyorum. iki sevgili var. evlerinin büyüklüğünden rahatsızlar. iki tane ev arkadaşı almaya karar veriyorlar. biri kadın iki ev arkadaşı alıyorlar. günün birinde sevgililerden erkek olanın şehir dışına çıkması gerekiyor. aradan bir hafta falan geçiyor. geri geldiğinde evde parti verilirken buluyor. onlarca kişi evin farklı yerlerinde her yer pislik içinde derken bir fotoğraf buluyor yerde. sonra fotoğrafları takip ediyor. yatak odasına gidiyor. fotoğraflarda sevgilisi ve kadın ev arkadaşını eve aldıkları diğer adamla beraber çıplak halde yatakta buluyor. bu sırada sevgilisi uyanıyor. adam evden çıkıyor bir taksiye binip gidiyor. sevgilisi ayaklarına falan kapanıyor. yıllar geçiyor. adam iş adamı olmuş tv de bir programa çıkmış. kadın ise bir bar köşesinde bira içiyor tv de eski sevgilisini izliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaturel

Bir film vardı. Başta adamı bir yere getiriyorlar. Herkes çok olumlu ve her şey yolunda gidiyor orada. Ana karaktere güzel iş veriyorlar falan. Herneyse adamın her istediğini yapıyorlar falan. Ama orada herşey o kadar kolay elde ediliyor ki adam çok sıkılıyor. Bilerek elini kesici alete kaptırıyor falan. Hemen terfi falan ettirmek istiyorlar adamı falan filan. Sonunu söylemeyeceğim belki hoşuna giden biri olursa izler filmi. Adını hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Den Brysomme Mannen olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir film vardı hapishane gibi bir yer oranın müdürü karısından kurtulmak istiyordu adam bir mahkum seçti onu tehtid ettigi sırada adam ses kayıt cihazı çaldı ve konuşmaları kaydetti adam kadınla beraber kaçtılar adam suçsuz yere iftira sonucu hapishane düşmüş kendini aklamaya çalışıyordu sonunda kendini akladı kadın kamera önünde arkadsına ses kayıt cihazı verdi kocasının foyasını ortaya çıkardı

• quote:

Orijinalden alıntı: luna29

Bir film vardı hapishane gibi bir yer oranın müdürü karısından kurtulmak istiyordu adam bir mahkum seçti onu tehtid ettigi sırada adam ses kayıt cihazı çaldı ve konuşmaları kaydetti adam kadınla beraber kaçtılar adam suçsuz yere iftira sonucu hapishane düşmüş kendini aklamaya çalışıyordu sonunda kendini akladı kadın kamera önünde arkadsına ses kayıt cihazı verdi kocasının foyasını ortaya çıkardı

Bu muydu?
    http://www.imdb.com/title/tt0119709/
  • Hayır daha ayrıntılı anlatmaya calısıyım adam sevgilisi ve arkadaşı bir plan kurup adam öldürmek suçundan hapishane gibi bir yere düşmüş sosyal hizmet falan veriyor oranın müdürü karısından kurtulmak istiyor ve bu adamı odasına çagırıp tehtid ediyor müdürün ses kayıt cihazı alıp sesini kaydediyor ve müdür karısını zorla kaçırıyor hatta arabanın bagajına falanda koymuştu sonra olan biteni anlatıyor adam ve kendisini aklamaya çalısıyor polisler yakaladıgında olup biteni anlatıyorlar kadın ses kayıt cihazı arkadsına veriyor kameralar önünde dinletiyor tsk şimdiden

• 5 yıl öncesinde televizyonda izlediğim ve bulmak için uğraştığım bir film.Filmde bir erkek çocuk eski bir harabe gibi olan çiftliğe geliyor ve geçmişe dönüyordu. orda arkadaş ediniyo bir kızla.filmin sonunda o çocuk şimdiki zamana geri dönüyo ve bu zamanda o kızı görüyo ama babannesi yaşında ve yanında kocası varken ama çocukta bir değişme olmamıştı.Hatta annesi bu kim demişti o çocukta arkadaşım deyip gülmüştü ve film bitmişti.İnşallah izlemişsinizdir çünkü gerçekten çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

quote:

Arkadaşlar anlatacağım filmi çok hatırlamıyorum ama tekrar izlemek istiyorum,benim için çok önemli bir anısı var,yıllar önce komşu kızıyla izlemiştik artık komşu kızıyla çok uzaklardayız onunla yaşadığım her şeyi tekrar anmak istiyorum...anladınız siz filme geçiyorum...

Bir at filmiydi...atlar vardı adamallar atları falan yakalıyordu...hatırladığım sahne son sahnesiydi...adam atlatrı serbesr bıralıyordu.sonra yazı çıkıyordu.bu film gerçektir diye yok şu kadar at vardı,şukadarı geri sallındı diye...arkadaşlar ancak bu kadar hatırlaya bildim... Benim için çok önemli

.

Sadece sonu olarak HIDALGO. Bİ bak derim.

harbiden film bu çok teşekkür ederim.bana nostalji yaşattın... :)

The noah olabilir mi bu film?
  • Yillar once izledigim bir film vardi.cocuk 2 mideli doguyor ve cocuk dogdugunda aglamiyor herkes olu dogdu sanarken osuruyor. Buyumeye basladikca osurma sorunu daha da buyuyor.Nasanin astronotlari uzayda kalmislar geri donemiyorlar ve nasa bu cocugu çağırıyor cocuga ozel bi roket yapiliyor cocuk osurarak roketi ucuruyor ve astronotlari kurtarıyor. Lutfen yardim edin ve dalga gecmiyorum gerçekten boylr bir film var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan15826

Bir film vardı her yıl çıkardı Kanal D'de. Bir tane uçak vardı o uçağı yılanlar basıyordu. Bilen çıkacağına eminim.

Edit : Katil Yılanlar'mış. İngilizce adı da Snakes On A Plane.

IMDb
    Radio Rebel (TV Movie 2012) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt2008633/?ref_=fn_al_tt_1

Asi Ses - Radio Rebel
  • Jim Spencer J kullanıcısına yanıt
    http://m.imdb.com/title/tt0283054/ aradigim filmi buldum yinede Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hotty67

Merhaba, bir kere izledim fakat filmin adı hala aklıma gelmiyor bir kız öğrenci vardı çekingen bir kız fakat radyo yayını yapıyordu. kendi evinde rdyo yayını yapıyor. gerçek hayatta çekingen ama radyoda çok iyi iş yapıyordu. kendini gizliyordu yani radyocu olduğunu kimse bilmiyordu gittikçe fenomen oluyor babasıda radyo şirketinde çalışıyor ve kendi şirketinde yayın yaptırmasını sağlıyordu filmi izleyen varmı acaba?

Asi Ses - Radio Rebel
  • Arkadaşlar 1 yıl önce internette bulup izlemiştim psikolojik gerilim filmiydi şimdi tekrar izlemek istiyorum adını unuttum biraz filmden bahsedeyim :Bir tane taksici adam var şişmandı galiba.Bir anneyle çocugu kaçırıyor.sonra annesine tecavüz ediyor öldürüyor çocugu eve zincirliyordu.Bu adam sonra kızları kaçırıp tecavüz edip öldürüyordu pislikelrini bu çocuga temizletiyodu onu eğitiyodu sonunnda bahsetmicem belki izlemeyen arkadaşlar varsa spoiler olmasın işte film böyle zaten izlemişseniz anlarsınız bulana arkadaşa çok minnettar olurum
  • Yardımcı olursanız sevinirim filmi anlatıyım adamın sevgilisi ve arkadaşı bir plan kurup adam öldürmek suçundan adamı hapishane gibi bir yere düşmüş sosyal hizmet falan veriyor sosyal hizmet kastım kaldıgı yerde tamir falan yapıyor oranın müdürü karısından kurtulmak istiyor ve bu adamı odasına çagırıp tehtid ediyor müdürün ses kayıt cihazı alıp sesini kaydediyor ve müdür karısını zorla kaçırıyor hatta arabanın bagajına falanda koymuştu sonra olan biteni anlatıyor adam ve kendisini aklamaya çalısıyor polisler yakaladıgında olup biteni anlatıyorlar kadın ses kayıt cihazı arkadsına veriyor kameralar önünde dinletiyor tsk şimdiden

• mrb arkdaşlar , 9 ,10 yıl önce tv de izlediğim bir flim var dı

bir aile şehir den kasabaya yerleşiyorlar ve o aile deki çocuklar evlerinin arkasın da bir maden ocağı yada mağra buluyorlar ve içerisinden periler filan çıkıyo onlara yardım ediyorlar ve çocukların babası hastaydı ve son sahnede perilerin biri onunu tedavi ediyor ve iyleştiriyordu . Hatırlayanız varmı arkadaşlar .
  • arkadaşlar bir film vardı çocuk hastalıklı doğup yaşıtlarından 4 kat hızlı yaşlanıyordu 10 yaşındayken 40 yaşında görünüyordu mesala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unhill

arkadaşlar bir film vardı çocuk hastalıklı doğup yaşıtlarından 4 kat hızlı yaşlanıyordu 10 yaşındayken 40 yaşında görünüyordu mesala.

benjamin button'dan mı bahsediyorsunuz?
    IMDb
    The Curious Case of Benjamin Button (2008) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0421715/?ref_=nv_sr_1
  • quote:

Orijinalden alıntı: unhill

arkadaşlar bir film vardı çocuk hastalıklı doğup yaşıtlarından 4 kat hızlı yaşlanıyordu 10 yaşındayken 40 yaşında görünüyordu mesala.

http://m.imdb.com/title/tt0116669/

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.