Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.273
Cevap
794
Favori
1.722.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 5 Mayıs 2013; 13:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starboyjr

Arkadaşlar bir film arıyorum.Filmde bir öğretmen vardı hikaye mi ne yazıyodu.Sonra bunun kızıl saçlı bir öğrencisiyle arası iyi oluyodu.Ama meğer kızın hikayesini çalmış kızda bundan intikam alcakmış.İlk başlarda falan arkadaşından şüpheleniyodu filmin en sonunda katilin kızıl saçlı kız olduğunu anlıyoduk. :)

http://www.imdb.com/title/tt0363988/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: gkas001

adam hurdalıkta kendine zırh ve bir balyoz benzeri silah yapıyor aynı zamanda mıknatıs olma özelliği var

http://www.imdb.com/title/tt0371746/

hayır benim dediğim eski bir film ve zırhı iron man deki gibi değil
    ayrıca filmde sakat bir kızda var kız bilgisayardan adama trafik ışıkları ve benzeri sorunlarda yardımcı oluyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

adam hurdalıkta kendine zırh ve bir balyoz benzeri silah yapıyor aynı zamanda mıknatıs olma özelliği var

http://www.imdb.com/title/tt0371746/

hayır benim dediğim eski bir film ve zırhı iron man deki gibi değil
    ayrıca filmde sakat bir kızda var kız bilgisayardan adama trafik ışıkları ve benzeri sorunlarda yardımcı oluyordu.

http://www.imdb.com/title/tt0120207/
  • teşşekürler
  • merhaba arkadaşlar

film hakkında hatırladıklarım. 28 hafta gece gibi birşeydi. sayıyı hatırlamıyorum ama ama, .. hafta gece ya da, ... gün gece.

korku gerilim tarzında birşey. hatta ikincisi çıktı onda da .... hafta gündüz gibi birşeydi

filmde insanımsı yaratıklar vardı vampirimsi gibi. kahramanımızın elinde el feneri gibi birşey vardı onunla boyut değiştiriyodu sanki ya da kapı açıyordu. yaratıkların gerçek yüzlerini falan görüyordu.

Çok saçma açıkladım farkındayım ama bilen duyan gören varsa :)
  • Eskilerden bir film vardı. Film muhtemelen çok eski. Aklımda kalanlar ise nadir olaylar. 10 yıl önce TRT de türkçe dublajlı izlemiştim. Muhtemelen 13 veya 20 yıllık bir film.

Konu muhtemelen ingiltere'de geçiyordu. 2 adet çocuk vardı. Tek yumurta ikizi. Birisi yetimhanede idi. Diğeri bir adamın evladı olarak düzgün bir hayat sürüyordu. Çocukların birbirlerinde hiçbir şeklide haberleri yoktu taaki karşılaşıncaya kadar.

Yetim hanedeki çocuk kaçmıştı ve diğer çocukla karşılaşmıştı ve o çocuğun evinde saklanmaya başlamıştı. Yetimhanede çok işgence yapılıyordu. Sonra bu çocuklar dönüşümlü olarak okula gidiyorlardı tek bir öğrenciymiş gibi. Adamı ve diğer herkesi kandırıyorlardı.

Yetimhane müdürü çocukları satıyordu sanırım. Yetimhanede çok fena işkence dönüyordu.. Sonra yetimhanedeki işkenceler ortalığa çıkıyordu filmde.

Hatta ikizlerden bir tanesi yetimhanede tekrar yakalanıyordu ve uçağa bir kutu içinde atılıp satılacağı aileye yollanıyordu ama çocuk kurtuluyordu felan. Yetimhanedeki pislikler böyle ortaya çıkıyordu.

Hatırladıkça yzacağım.

Buldum: Tom & Thomas mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 6 Mayıs 2013; 4:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreaavci

merhaba arkadaşlar

film hakkında hatırladıklarım. 28 hafta gece gibi birşeydi. sayıyı hatırlamıyorum ama ama, .. hafta gece ya da, ... gün gece.

korku gerilim tarzında birşey. hatta ikincisi çıktı onda da .... hafta gündüz gibi birşeydi

filmde insanımsı yaratıklar vardı vampirimsi gibi. kahramanımızın elinde el feneri gibi birşey vardı onunla boyut değiştiriyodu sanki ya da kapı açıyordu. yaratıkların gerçek yüzlerini falan görüyordu.

• Bir çete baronu kalbi için peşine takılmış 4 başka gruba karşı hayatta kalma mücadelesi vereiyordu otelin en üst katındaki süit odasında.2005-2009 arası bir film olması lazımdı...
    güzel bir emek ve hizmet vermişsiniz teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuos

Bir çete baronu kalbi için peşine takılmış 4 başka gruba karşı hayatta kalma mücadelesi vereiyordu otelin en üst katındaki süit odasında.2005-2009 arası bir film olması lazımdı...
    güzel bir emek ve hizmet vermişsiniz teşekkürler şimdiden.

Kalbi hatırlayamadım ama Smokin' Aces olabilir.

• Budur kardeşim..
    Allah razı olsun...
    Eyvallah............
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzoman

Arkadaşlar yıllar önce bir film izlemiştim 2004-2009 arasıydı galiba.Film gençlik filmi gibiydi +16 olabilir.Filmde çocuğa bir tane pda tarzı bir cihaz alıyorlardı.Cihazda bir program yüklüydü ve bu programda bir kız vardı.Bu kız çocuk ne isterse onu yapıyordu.Hatta bir sahnede çocuğun abisinin kız arkadaşının zihnini kontrol ediyordu.Sonraları programdaki kız bu çocuğa aşık oluyordu.Ve gerçek hayata geçiyordu. Alattığım kadar dandik değildi ama bukadar hatırlıyorum lütfen bir yardım edin.

Hatta bir sahnede abisinin kız arkadaşını havuz başında tahrik ediyordu.lütfen yardım edin yada yıllara göre çıkan filmleri bulabileceğim bir site varsa onu söyleyin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalek çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: forrest55

quote:

Orijinalden alıntı: dalek çocuk

arkdaşlar benimde bir film'mim var şimdi sadece şu kısmı hatırlıyom askeriye bir yer yabancı bir film kız kouşu ayrı erkek kouşu ayrı yerlerde kız sevgilisinin yanına geliyo erkekler kouşuna herkes uyuyo bunlar sevişiyo felan kız baracak herkes uyudu için baramıyo :) sadece bu kısım aklımda kalmış vala

enemy at the gates filminin bir sahnesi var böylehttp://www.youtube.com/watch?v=SKeuoNNe5cw fragmanı bu

ilgilendiğin için saol kardeş

Alıntıları Göster
    Çok Sağol Buldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykablo -- 6 Mayıs 2013; 18:55:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbekar

2006 Yılında bir film vardı fakat ismini hatırlayamıyorum konusu ise müşteri ilişkileri ve ikna kabiliyeti , saha satış ile ilgiliydi konusu bu söylediğim konulara benzer film varsa paylaşabilirmisiniz?

The pursuit of happynessbu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir filmi ne zamandir dusunuyorum.
    Simdi bu film japon(asyali, japon olmayabilir.)
    ve amerikan askerleri arasindaki iliskiyi gosteriyordu.esir kampinda tutsak olan amerikan askerleriyle gecen gunler vardi.amerikalilarin komutanini hortum suyuyla boguyorlardi.amerikalilari raylarda calistiriyorlardi.Hatirladiklarim bu kadar. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoersin

Bir filmi ne zamandir dusunuyorum.
    Simdi bu film japon(asyali, japon olmayabilir.)
    ve amerikan askerleri arasindaki iliskiyi gosteriyordu.esir kampinda tutsak olan amerikan askerleriyle gecen gunler vardi.amerikalilarin komutanini hortum suyuyla boguyorlardi.amerikalilari raylarda calistiriyorlardi.Hatirladiklarim bu kadar. Tesekkurler.

http://www.youtube.com/watch?v=LwyqlM5dRVI
  • yakınlarda bir film izlemiştim. bir tane çocuk vardı bedenine kötü ruh gibi bir şeyler girmeye çalışıyordu sonra eve metafizikten anlayan bir kadın çağırıyorlardı kadın anlıyordu çocuğa neyin girmeye çalıştığını ve sonunda çocuğun bedenini ele geçiriyordu çocuğun ruhu başka bir yere gidiyordu sonunda da babası çocuğun ruhunu bulmak için oda gidiyordu ruhunu bulup geliyordu böyle bir film izleyen var mı ?
  • buldum ya ruhlar bölgesiymiş (insidious) :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbaybay -- 7 Mayıs 2013; 0:02:17 >
  • quote:

merhaba arkadaşlar

Benim aklıma bu filmler geldi yazdıklarından valla
    ama büyük ihtimalle 30 days of nighttır arkadaşın söylediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

quote:

merhaba arkadaşlar

Benim aklıma bu filmler geldi yazdıklarından vallahttp://www.imdb.com/media/rm1528861440/tt0403358?ref_=tt_pv_md_2
    ama büyük ihtimalle 30 days of nighttır arkadaşın söylediği gibi.

Yok hocam senin dediğin doğru.

Gece nöbeti, gündüz nöbeti 2 film evet teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.