Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.252
Cevap
792
Favori
1.705.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yıllar önce izlediğim bir uzay filmi vardı nekadar aradıysam birtürlü bulamadım bakmadıgım film sitesi neredeyse kalmadı

FİLMİN KONUSU:yaklaşık 10 sene önce izledim hatırladığım kadarıyla büyük bir uzay gemisi vardı kaptanı sarışın bikadındı gemide terminatöre benzeyen insansı robot bütün

mürettebatı öldürüyordu robotu yoketmeye çalışıyorlar fakat robot tekrar canlanıyordu mürettebattan ana kumandada tekerlekli sandalyeli biri vardı mürettebat ana

kumanda odasına sıkışmış oradan çıkamıyordu gemiyle konuşarak komut veriliyordu

en sonunda gemi 20 dk dan geri sayarak inflak ediyordu gemiden sadece fırlatma roketiyle sarışın kadın kurtuluyordu.

son derece sürükleyici bir filmdi ama malesef tekrarını izleme imkanım olmadı ve şuan filmin tekrarını hayal meyal hatırlayarak zihnimde izliyorum

bu filmi bilen ve yahut bulan arkadaşa son derece minnettar kalacağım

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Şu filmi arıyorum, filmin çok popüler olduğunu düşünüyorum, kesin bilirsiniz.

Dikkat bozguncu bilgi içerir.

Uzayda geçiyor, büyük bir uzay gemisindeler. Bir robot ya da android insanları öldürmeye çalışıyor.
    Filmin sonunda robotun belden aşağısı kopuktu, o halde bile kalan son iki kişiyi, adam ve kadını öldürmeye çalışıyor. Kalan iki kişi ufak bir mekiğe biniyor tam gidecekler, robot elleriyle gelip motoru tutuyor gitmesinler diye, sonracığıma adamımız düğmeye basıp motoru çalıştırıyor, ateşleme ile robot biraz pişiyo, robota acı çektiriyor sözde. Robot "yandım anam" diyor, şaka. Neyse; filmin sonunda adam ve kadın mekikle kaçıp kurtuluyor. (Hep öyle olur zaten) Sonra büyük uzay gemisi patlıyor.

Kız sanırım sarışındı, adamda kahverengi saçlıydı gibi hatırlıyorum.

Film çok eski bir yapımdı, belki 80lere ait.

Robotu çok etkili olarak hatırlıyorum, bayağı geriyordu. Sırf robotu merak ediyorum hala kaliteli gelecek mi diye.
    Robot tuhaftı, karanlıkta mı ne yanındaki insanlar kıpırdamazsa mı ne fark edemiyordu(Mega basitlik bu); ama robot farkederse kurtuluş yok, robota hiçbirşey olmuyordu.

Robot Terminatördeki robotlara benziyordu.

Bu filmin adını hatırlayan var mı? Teşekkür..

forumda sayfa sayfa gezerken buldum.

bu arkadaşda benim aradıgım filmi arıyor, sanırım oda bulamadı
  • arkadaşlar bir film vardı uzaylılar dünyayı istila ediyordu herkezi kaçırıp gemiye alıyorlar onların saçtığı ışığı gören büyüleniyordu işte asıl kişilerde evin pencerelerini kapatıp bir süre evde saklanıp kaçmaya çalışıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

quote:

Orijinalden alıntı: yazux

quote:

Orijinalden alıntı: mylifewar

Arşivimi tekrardan toplamaya çalışıyorum, aklıma 2-3 film birden geldikce toplayıp soruyorum, yardımlarınız için teşekkür ederim

1. film (yakın zamanda yapılmış bir film) Filmde kısa bilgi geçeceğim, eğer çıkartamayan olursa ayrıntılı anlatırım

oğlan ve kız bir partide ilkkez tanışırlar, orada girdiği ilişkide çocukları olur, erkeğin grubunda solistir kadın ise viyolonsel çalıyordu sanırım, kadının babası, doğum sırasında kızına çocuğunun öldüğünü söyler, aslında onu yetiştirme yurduna bırakır. Çocuk oradan bir şekilde çıkar dilencilik yapar gitar çalarak. bla bla bla, filmin sonunda da bir konserde buluşurlar. (inanın filmin hepsi gözümün önünde ama ismine bakmayı unutmuşum sanırım)

2. film Bu filmi izlemedim fakat bu filmi biri arıyordu bende anlattıklarını görünce o filmi aramya başladım.

ıssız bir ada da insanlar var(bir şekilde farklı zamanlarla bu adaya geliyorlar) bunların özelliği ise, hepsi farklı zamandan gelmiş. Mesela biri savaş sırasında bu adaya geliyor, o ada da başka biride savaş sonrasında yaşayan biri, adam buna diyor ki, savaşı siz kazanıyorsunuz, sonra asker seviniyor filen.

3. Film sadece bir sahnesini hatırlıyorum. Filmde esas adam, birinden gözünü değiştirmesini istiyor (filmde bu kimlik değiştirme gibi birşey oluyor) doktor adamın gözünü değiştiriyor ve diyor ki 2 gün açmayacaksın bandajı. Sonra bu adamı arayan, kötü adamlar geliyor. Esas adam bunu anlıyor ve küvete su dolduruyor içine giriyor. Örümcek gibi robotlar dolaşıyor tüm oteli, esas adam o sıra nefesini tutamıyor küvettden baloncuk çıkınca bu örümcek gibi ropotlar adamın gözünü açıp lazerle tarıyor filen.

4. Filmin sadece bir sahnesini hatırlıyorum, Bir çete gibi bir grup, bir otelde çatışmaya giriyorlar, adamın biri iskambil kağıdı ile admaın boğazını kesiyor (Asya filmi olabilir)

ulan nihayet buldum 2. filmi. enter nowhere tavsiye ederim güzel bir film

vay be, bu film bayağı uğraştırmıştı bravo

4. film
    http://www.imdb.com/title/tt0103950/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

quote:

Orijinalden alıntı: badnick2

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: badnick2

arkadaşlar hatrlayamadığım bi film var yardımcı olabilirseniz sevinirim filmin başında lisenin müze gezisinde bi kızla bi erkek bi heykele dokunuyorlar sonra erkek kızın bedenine kız erkeğin bedenine geçiyor boyle başlıyordu yardmcı olrsanz cok sevinirimm :D

http://www.imdb.com/title/tt0302640/

bu film değil ne yazıkki dediğim olay 2 liseli oğrenci arasında gerçekleşiyor biri kız diğeri erkek. saol yinede

bu mu?

aynen cok saol ya kafayı yiyecektim :D .D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuuuL78

quote:

quote:

filmin sadece şu kısmını hatırlalıyorum . Şişman bir kadın uçakta normal yolcuların bulunduğu bölümde oturuyor.Fakat koltuğa sığmıyor bundan şikayet ediyor hosteslere falan bağırıyor ne biçim koltuk gibilerinden. Önden çok güzel yemekler geçiyor soruyor bu yemekler nereye diye onlarda ceva pveriyor vip bölümüne gidiyor orada iş adamları bulunuyor diyorlar bu başrol de oynayan kadınımız soruyor vip bölümü ne kadar diye çıkarıyor parayı hemen veriyor ve vip e geçiyor.Orada keyfi bir hayli yerien geliyor koltuğa rahatça oturuyor yayılıyor güzelce yemeklerini yiyor.Yemeklerde hind vardı herhalde.

İşte sadece bu kadarını hatırlıyorum.Filmi izleyen yada adını bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?

güncel

güncel

up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Beyler bir film vardı, böyle Otoparkta geçiyordu Saw kıvamında bir filmdi. Bir kaç kişi otoparkta tıkılı kalıyordu, sonra onları - nasıl anlatsam - Katil uzaktan kumandalı arabalar öldürüyordu. Ama çocuk filmi değil bildiğin kanlı filmdi. Çok uzun zaman önce izlemiştim şimdi aklıma geldi bir bakayım dedim.

Reyizler bunu bulan yok mu :(

upupupupupupuppuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Merhaba arkadaşlar adını hatırlayamadığımız bir film var eşimle yardımcı olursanız sevinirim..
    Hatırlayabildiklerimiz şöyle:
    Film Amerika'da geçmiyor olabilir ama oyuncular Amerikalı..çeşitli bölgelerden ülkelerden kaçırılan küçük kız çocuklarının yetişkin erkeklere satılmasını ve ticaretinin yapılmasını konu alıyordu..Ve yaşanmış olaylardan filme çevrilmiş..2000li yıllarda çekilen bir film..Ve film bir adamın kızını aramasıyla başlıyor..

Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: starboyjr

arkadaşlar bir film vardı uzaylılar dünyayı istila ediyordu herkezi kaçırıp gemiye alıyorlar onların saçtığı ışığı gören büyüleniyordu işte asıl kişilerde evin pencerelerini kapatıp bir süre evde saklanıp kaçmaya çalışıyorlardı

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...mehmet....

quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Şu filmi arıyorum, filmin çok popüler olduğunu düşünüyorum, kesin bilirsiniz.

Dikkat bozguncu bilgi içerir.

Uzayda geçiyor, büyük bir uzay gemisindeler. Bir robot ya da android insanları öldürmeye çalışıyor.
    Filmin sonunda robotun belden aşağısı kopuktu, o halde bile kalan son iki kişiyi, adam ve kadını öldürmeye çalışıyor. Kalan iki kişi ufak bir mekiğe biniyor tam gidecekler, robot elleriyle gelip motoru tutuyor gitmesinler diye, sonracığıma adamımız düğmeye basıp motoru çalıştırıyor, ateşleme ile robot biraz pişiyo, robota acı çektiriyor sözde. Robot "yandım anam" diyor, şaka. Neyse; filmin sonunda adam ve kadın mekikle kaçıp kurtuluyor. (Hep öyle olur zaten) Sonra büyük uzay gemisi patlıyor.

Kız sanırım sarışındı, adamda kahverengi saçlıydı gibi hatırlıyorum.

Film çok eski bir yapımdı, belki 80lere ait.

Robotu çok etkili olarak hatırlıyorum, bayağı geriyordu. Sırf robotu merak ediyorum hala kaliteli gelecek mi diye.
    Robot tuhaftı, karanlıkta mı ne yanındaki insanlar kıpırdamazsa mı ne fark edemiyordu(Mega basitlik bu); ama robot farkederse kurtuluş yok, robota hiçbirşey olmuyordu.

Robot Terminatördeki robotlara benziyordu.

Bu filmin adını hatırlayan var mı? Teşekkür..

forumda sayfa sayfa gezerken buldum.

bu arkadaşda benim aradıgım filmi arıyor, sanırım oda bulamadı

arkadaşlar filmi bileniniz yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...mehmet....

merhaba arkadaşlar yıllar önce izlediğim bir uzay filmi vardı nekadar aradıysam birtürlü bulamadım bakmadıgım film sitesi neredeyse kalmadı

FİLMİN KONUSU:yaklaşık 10 sene önce izledim hatırladığım kadarıyla büyük bir uzay gemisi vardı kaptanı sarışın bikadındı gemide terminatöre benzeyen insansı robot bütün

mürettebatı öldürüyordu robotu yoketmeye çalışıyorlar fakat robot tekrar canlanıyordu mürettebattan ana kumandada tekerlekli sandalyeli biri vardı mürettebat ana

kumanda odasına sıkışmış oradan çıkamıyordu gemiyle konuşarak komut veriliyordu

en sonunda gemi 20 dk dan geri sayarak inflak ediyordu gemiden sadece fırlatma roketiyle sarışın kadın kurtuluyordu.

son derece sürükleyici bir filmdi ama malesef tekrarını izleme imkanım olmadı ve şuan filmin tekrarını hayal meyal hatırlayarak zihnimde izliyorum

bu filmi bilen ve yahut bulan arkadaşa son derece minnettar kalacağım

şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar selam. Aradığım filmin konusunu yarım yamalak hatırlıyorum :

Genç bir erkek var, komşusunun evinde garip olaylar oluyodu sanırım. Geceleri kız arkadaşıyla birlikte dürbün vb şeylerle izliyorlardı. En sonda katili ikisi yakalıyorlardı. Hatırlayabileyen varsa ne güzel olur. Benim aklımda değil ismi, konusu bile tam olarak kalmamış.

Okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.Maxim -- 5 Eylül 2012; 23:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berks.7

Arkadaşlar selam. Aradığım filmin konusunu yarım yamalak hatırlıyorum :

Genç bir erkek var, komşusunun evinde garip olaylar oluyodu sanırım. Geceleri kız arkadaşıyla birlikte dürbün vb şeylerle izliyorlardı. En sonda katili ikisi yakalıyorlardı. Hatırlayabileyen varsa ne güzel olur. Benim aklımda değil ismi, konusu bile tam olarak kalmamış.

bu m?

• bir yönetmen, sevdiği kıza açılamıyor sevdiği kıza açılmak için bir senaryo yazıyor. o kıza başrol teklif ediyor. kıza söylemek istediklerini film sahnelerine çeviriyor. aklıma bir türlü gelmedi
  • değerli arkadaşlarım herkese iyi geceler..

Bende yıllar önce bir film izlemiştim, tam hatırlamıyorum ama halka konuşma yapan abd başkanına bir binanın balkonundan sniper ile bir suikast yapılıyordu ve o an balkondan izleyen bir adam tüfeğe çarpıyor ve yere dusürüyordu falan ve o anda tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve cinayet o adamın üstüne kalmıştı, daha sonrasına kendini aklamak için polisten kaçıyordu ve hiç unutmadığım sahne sanki yakalanacak gibi oluyordu ve yağ kazanının içine falan girerek saklanıyordu polis kazanı kontrol ediyor bulamıyordu falan hatırladığım bu kadar..

LÜTFEN RİCA EDİYORUM BULAN ARKADAŞA İNANIN ÇOK DUA EDİCEM YARDIM EDİN kafama takıldı bir türlü atamıyorum günlerdir, çatlayacam artık saçlarım döküldü stresten
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: Berks.7

Arkadaşlar selam. Aradığım filmin konusunu yarım yamalak hatırlıyorum :

bu m?

Aynen budur. Hızlı cevap için çok çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarsem

Bu filmi ben izlemedim arkadaşım soruyordu o yüzden size onun anlatımını aktaracağım :)
    Bir ülke lideri varmış ve tüm dünyaya hükmetmeyi amaçlıyormuş.Ve bu adamın insan üstü yetenekleri varmış.Bu adam diğer liderlerle tokalaştığında elinden diğer liderler bir şeyler aktarıp öldürüyormuş.Diğer liderlere aktardığı şey her neyse artık kana karışıyormuş her seferinde bu kana karışma sahnesini gösteriyorlarmış.Bu lider halkına konuşma yaparken halkı taparcasına diz çöküyormuş.
    Bu lider uzun boylu iri sarı veya kızıl saçlıymış :)
    Hatırladıkları bu kadar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxl06

değerli arkadaşlarım herkese iyi geceler..

Bende yıllar önce bir film izlemiştim, tam hatırlamıyorum ama halka konuşma yapan abd başkanına bir binanın balkonundan sniper ile bir suikast yapılıyordu ve o an balkondan izleyen bir adam tüfeğe çarpıyor ve yere dusürüyordu falan ve o anda tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve cinayet o adamın üstüne kalmıştı, daha sonrasına kendini aklamak için polisten kaçıyordu ve hiç unutmadığım sahne sanki yakalanacak gibi oluyordu ve yağ kazanının içine falan girerek saklanıyordu polis kazanı kontrol ediyor bulamıyordu falan hatırladığım bu kadar..

LÜTFEN RİCA EDİYORUM BULAN ARKADAŞA İNANIN ÇOK DUA EDİCEM YARDIM EDİN kafama takıldı bir türlü atamıyorum günlerdir, çatlayacam artık saçlarım döküldü stresten

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayıpkedi

quote:

Orijinalden alıntı: aliihsan42

quote:

quote:

Bir Korku Filmi arıyorum.
    Sadece filmin başınız izledim. Kadının genç kızının cenazesiyle başlıyor. Kızın yüzü çarpılmışa dönmüş.
    Kadın kızını evde ölü bulduğu anı anlatıyor hatırlayarak. Cenaze töreninde kızın yüzü kapalı insanlar merak ediyor kızın tabutunun kapalı oluşunu filan dı. Filmin başı bu şekilde idi izleyen varsa yardım etsin lütfn

Güncel :D

yokmu bulan

Ben Halka 1 i ilk defa sinemada izlemiştim.Türkçe dublaj değildi, orijinaliydi. Bahsettiğiniz sahne beni çok etkilemişti o yüzden hiç tereddüt etmeden Halka dedim zaten. Fakat siz değilmiş baktım deyince sırf meraktan tekrar izledim. Bu sefer türkçe izledim. Evet gerçekten de öyle bir replik yok. Fakat ben hala o film olduğunda ısrarlıyım. Belki çeviri durumuyla ilgili bir durum sözkonusudur.

tm tekrardan bi inceliyim halkayı teşekkürler
  • quote:

quote:

değerli arkadaşlarım herkese iyi geceler..

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu?

vallaha bulan yok iyi mi? tüh ya başka nereye soracam şimdi ama ben yaa offf
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.