Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
20.255
Cevap
792
Favori
1.707.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hekubaeren

Arkadaslar Bi film vardi bi turlu hatirlayamadim konu soyleydi. Gol basinda mustakil evler var hepsinde aileler kaliyo 2 yada 3 tane adam geliyo bir tanesi eve gelip yumurta istiyo evdeki bayandan orda sohbet felan oluyo hatirlayamiyorum sonra aksam bu adamlar eve gelip kandin esi ve cocuguyla kotu bisekilde oyun oynuyolar yine hatirlayamiyorum ve eve gelen adamlardan bi tanesi zamani geri alabiliyo en sonunda 3 ünü de öldürüp golde ki bi kayiga binip gidiyolar ( bu filmin hem amerikan hemde alman versiyonu var tum senaryo felan hersey ayni sadece oyuncular ve dil farkli) bu kadar hatirlayabildim umarim bilen vardir bu filmin adini tesekkurler :)

funny games
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Arkadaslar Bi film vardi bi turlu hatirlayamadim konu soyleydi. Gol basinda mustakil evler var hepsinde aileler kaliyo 2 yada 3 tane adam geliyo bir tanesi eve gelip yumurta istiyo evdeki bayandan orda sohbet felan oluyo hatirlayamiyorum sonra aksam bu adamlar eve gelip kandin esi ve cocuguyla kotu bisekilde oyun oynuyolar yine hatirlayamiyorum ve eve gelen adamlardan bi tanesi zamani geri alabiliyo en sonunda 3 ünü de öldürüp golde ki bi kayiga binip gidiyolar ( bu filmin hem amerikan hemde alman versiyonu var tum senaryo felan hersey ayni sadece oyuncular ve dil farkli) bu kadar hatirlayabildim umarim bilen vardir bu filmin adini tesekkurler :)

funny games

Alıntıları Göster
    Bir film vardı televizyonda izlemiştim. Adam kızın motoruna çarpıyor kız okula giderken sonra kız adama aşık oluyor tanışıyorlar filan kız 17 adam 30 yaşında idi galiba. Sonra reklam için kızın uyurken resimlerini çekiyordu reklam yapıyordu bu filmin adı neydi acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

iyi forumlar arkadaşlar ya benim aklıma çok önce seyrettiğim bi film geldi ama adını bi türlü hatırlayamadım bilen varsa yazsın lütfen
    film bi uçağın bir ışığın içinden geçiğ başka boyuta geçmesi gibi bi olayla başlıyor ve herşey bütün insanlık ortadan kayboluyor uçağın içindekiler hariç hatta bi havaalanına filan iniyolar garip yaratıklar gelip yiyo filan heryeri bileniniz varmı acaba ?? 7 sene önce filan tvde izlemiştim

The Langoliers (1995) ??

evt bu çok sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fukasaku

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [_HadeS_]

iyi forumlar arkadaşlar ya benim aklıma çok önce seyrettiğim bi film geldi ama adını bi türlü hatırlayamadım bilen varsa yazsın lütfen
    film bi uçağın bir ışığın içinden geçiğ başka boyuta geçmesi gibi bi olayla başlıyor ve herşey bütün insanlık ortadan kayboluyor uçağın içindekiler hariç hatta bi havaalanına filan iniyolar garip yaratıklar gelip yiyo filan heryeri bileniniz varmı acaba ?? 7 sene önce filan tvde izlemiştim

The Langoliers (1995) ??

evt bu çok sağol :)

Alıntıları Göster
    quote:

Bir film vardı televizyonda izlemiştim. Adam kızın motoruna çarpıyor kız okula giderken sonra kız adama aşık oluyor tanışıyorlar filan kız 17 adam 30 yaşında idi galiba. Sonra reklam için kızın uyurken resimlerini çekiyordu reklam yapıyordu bu filmin adı neydi acaba?

Pardon!Seni Seviyorum/Sorry If I Love You / Scusa Ma Ti Chiamo Amore
  • quote:

quote:

funny games

Cok teşekkür ederim =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Baylar bi film vardi adamlar bi ormanda cukura inip bir seyler arastiriyordu. Dalgic falan vardi. Iste cocuk ve babasi vardi. Cocuk sonradan katiliyordu asagidaki ekibe. Bir tane teknisyen gibi bi adam vardi ekibin icinde. Sonra bu ekip yukariyla olan baglantisini kaybediyordu. Farkli bir yere gitmeye calisiyorlardi. Hatta cocugun babasini oldurmek istyen bir adam vardi. Yapiyordu da bunu sanirim sonlara dogru.

He birde sonunda magaranin icindeki suda yuzerken tavandaki kucuk hava bosluklarindan nefes aliyorlardi. Aklima gelenler bunlar.

Hatirlayan varsa yardimci olsun. Cok eski bir filmde degil.

Sanctum

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudiciaires

Alıntıları Göster
    Beyler çok küçükken izlemiştim. Şimdi 2 tane adam var bunlar ortaçağdan geliyorlar günümüze (nasıl geldiklerini hatırlamıyorum ama işte ortaçağdan) 1 de kız var; bu kızı bunlar bir şekilde tanıyor; ve kıza aşık oluyordu galiba teki. , hah şimdi hatırladım br de bir mekan var galiba işte bu adamlar ortaçağdan günümüze o mekanda geliyorlar; günümüz yaşamına falan alışmalrı uzun sürüyor; şimdi hatırlamyıroum ama bi 7-8 sene önce izlemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

Beyler çok küçükken izlemiştim. Şimdi 2 tane adam var bunlar ortaçağdan geliyorlar günümüze (nasıl geldiklerini hatırlamıyorum ama işte ortaçağdan) 1 de kız var; bu kızı bunlar bir şekilde tanıyor; ve kıza aşık oluyordu galiba teki. , hah şimdi hatırladım br de bir mekan var galiba işte bu adamlar ortaçağdan günümüze o mekanda geliyorlar; günümüz yaşamına falan alışmalrı uzun sürüyor; şimdi hatırlamyıroum ama bi 7-8 sene önce izlemiştim.

Bu film olmalıhttp://www.imdb.com/title/tt0189192/
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIMYM

ya en az 3 kere izlediğim bi film ama adını unuttum bi yardımcı olursanız sevinirim gerçekten :)

bi kadınla bi adam var bi araştırma yapmak için mi bilmiyorum ama bi sebepten dolayı bi yere gidiyolar. Orda bi kız çocuğu var. Böyle kanlı bi göl var. Annesi, abisi filan hepsi bu kızı öldürmek istiyolar. Annesi bi tarikata üye sanırsam kadın gizlice evlerine girdiği zaman üzerinde bi işaret olan bi kapı görüyo ordan girdiği zaman böyle sedye gibi bişey görüyo. kızı onun üstünde öldürceklermiş. Kız özel birisi. O kasaba gibi yerde eski kehanetler gerçekleşmeye başlıyo. herkes bitleniyo. Çekirgeler basıyo falan heryeri. Hayvanlar hastalıktan ölüyolar. En son kadın kızı ve dünyayı kurtarıyo. Çok güzel bi filmdi çok karışık yazdım ama izleyen varsa lütfen yardımcı olsun.

Hiç bilen yok mu ya lütfen :(
  • quote:

quote:

ya en az 3 kere izlediğim bi film ama adını unuttum bi yardımcı olursanız sevinirim gerçekten :)

bi kadınla bi adam var bi araştırma yapmak için mi bilmiyorum ama bi sebepten dolayı bi yere gidiyolar. Orda bi kız çocuğu var. Böyle kanlı bi göl var. Annesi, abisi filan hepsi bu kızı öldürmek istiyolar. Annesi bi tarikata üye sanırsam kadın gizlice evlerine girdiği zaman üzerinde bi işaret olan bi kapı görüyo ordan girdiği zaman böyle sedye gibi bişey görüyo. kızı onun üstünde öldürceklermiş. Kız özel birisi. O kasaba gibi yerde eski kehanetler gerçekleşmeye başlıyo. herkes bitleniyo. Çekirgeler basıyo falan heryeri. Hayvanlar hastalıktan ölüyolar. En son kadın kızı ve dünyayı kurtarıyo. Çok güzel bi filmdi çok karışık yazdım ama izleyen varsa lütfen yardımcı olsun.

valla izlemedim ama ta ne zaman izlediğim fragmanı geldi gözümün önüne bi bak:http://www.imdb.com/title/tt0444682/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

quote:

quote:

valla izlemedim ama ta ne zaman izlediğim fragmanı geldi gözümün önüne bi bak:http://www.imdb.com/title/tt0444682/

Alıntıları Göster
    Bir adam vardı iş yerinde terfi alamayınca ve karısının aldattığını öğrenince bara içmeye gidiyordu. Barda tanıştığı bir adama olanları falan anlatıyordu adamda ölmesini istediği kişilerin listesini çıkarmasını istiyordu.Tabi adam sarhoş şaka maksatlı bir liste hazırlıyordu. Sanırım katil öldürmeye son yazdığı kişiden başlıyordu. Ertesi gün iş yerine gittiğinde patronunun (listenin sonundaki kişinin) öldüğünü öğrenince işin şaka olmadığı anlıyordu ve katili durdurmaya çalışıyordu.

Filmi izleyeli fazla olmadı ama ismini bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Izaya -- 22 Nisan 2012; 21:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben bilmem.

Bir adam vardı iş yerinde terfi alamayınca ve karısının aldattığını öğrenince bara içmeye gidiyordu. Barda tanıştığı bir adama olanları falan anlatıyordu adamda ölmesini istediği kişilerin listesini çıkarmasını istiyordu.Tabi adam sarhoş şaka maksatlı bir liste hazırlıyordu. Sanırım katil öldürmeye son yazdığı kişiden başlıyordu. Ertesi gün iş yerine gittiğinde patronunun (listenin sonundaki kişinin) öldüğünü öğrenince işin şaka olmadığı anlıyordu ve katili durdurmaya çalışıyordu.

Filmin adı ölüm listesi (the hit list)
    http://www.imdb.com/title/tt1575694/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrknt

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben tv de 91-92 de seyrettiğim bir filmi sormak istiyorum; gençleri öldüren seri katil temalı ama komedi şeklindeydi hatta 3-4 kızı aynı mızrakla öldürmüş gazetede de olay Şiş kebap cinayeti( sısh ke bop) olarak yazmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrknt

quote:

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

benim hatırlayamadığım bi kaç film var.
    1.Bir grup genç küçük bi uçakla dolaşmaya çıkıyolar. Uçağı kız kullanıyo. Bi karikatür dergisi var. Korkak bi çocuğa gösteriyolar bunu. Sonra bi fırtına bulutunun içine giriyolar.dışarda bişey var. içlerinden bi kaç tanesi ölüyo falan. Bu korkak çocuk küçüklüğünde de bi uçak kazası geçirmiş falan. En son dışarda ahtapot gibi bi yaratık var. Hepsi o korkak çocuk karikatür dergisinde o canavarı gördü diye olmuş falan. Aslında her şey çocuğun elindeymiş. Böyle bi film.
    2. 2 tane kız kardeş var bu ikisi de cadı. teyzeleri mi halaları mı ne onların yanında kalıyolar böyle onlar da cadı. Kasaba bunlarla dalga geçiyo cadılar diye. sonra bunlar büyüyo. Kızıl saçlı olan kız bi gece sevgilisiyle beraber evden kaçıyo. Sonra bi gün kızıl saçlı kız öbür kardeşini buluyo. Erkek arkadaşı çok pislik biri olmuş. beraber adamı öldürüyolar. sonra bu adamı teyzelerine getiriyolar. adamı masaya yatırıp büyü filan yapıyolar. çok eğlenceli komik bi filmdi.
    3. Ashton Kutcher'in bi filmiydi bu. Ashton Kutcherın canlandırdığı oğlan patronunun evine gidiyo (sanırım patronuydu.) patronunun bi işi var baykuş yada papağanına bakmasını istiyo. oğlan da patronun kızı varevde ona aşık oluyo. eve birsürü yabancı insan geliyo falan her taraf darmadağın oluyo. böyle bi filmdi buda.

3.film
    http://www.imdb.com/title/tt0270980/

teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Hadi ben de sorayım iki tane;

1. Tanık koruma programına alınan bir aile konu ediniyordu. Ailedeki bireylerin kimlikleri tek tek değiştirilmişti, dış dünyaya kapalı bir yerde yaşıyorlardı. Filmin sonlarına doğru aile üyeleri arasında müthiş gerilimler yaşanmıştı.

2. Bu sanırım epey eski bir filmdi. Korku-gerilim tarzındaydı. Şeytan mı canavar mı artık her neyse baş rol oyuncusu kadın ondan kaçıyordu fakat kadın bitmeyen sürekli tekrarlanan bir yerde boşu boşuna koşturuyordu. Bir evin içerisinde geçmiş olabilir tüm film. Tam hatırlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loriant

Arkadaşlar 10 yıla yakın zaman oldu sanırım en az izliyeli ve o zaman veya daha uzun zamandır izlemek istiyorum :(((

:::Konu şu:::

bi adam sürekli kızlarla eğlenip yatıp kalkıp sonrada onları terk ediyor.bi gün 3 kızla jakuzide takılırken kızlar bundan intikam almak için onu öldürüyor.sonra öbür tarafdamı ne bi yerde sanırım şöleydi şeytan buna cennete gitmek istermisin diye soruyor ve oda cenneti istiyo tabi ki tabi bunun için şartıda kadın olarak yaşaması ve karşı cinsden birinin onu sevmesi.daha sonra onun kadın olduğunu bilmiyen en yakın arkadaşı buna aşık oluyor ve filmin soralarına doğru bi gece onlan ilişkiye giriyor
    daha sonra bir kız çocuğu oluyor mezarın başında babasıyla çiçek koyuyolar mezara...

her filmi bilmişsiniz maşallah bunuda bilirsiniz çok güzel anlattım gerçi filmi bilmiyenler okursa yada bi yerde denk gelirlerse spoiler'a küfretcekler bana :)

Alıntıları Göster
    bir kadın kasabada biri tarafından kaçırılıyo ve beraberinde bir kişiyle beraber bir odada tutuluyo kaçıran kişi içlerinden birinin diğerini öldürmesini söylemesini sağlamaya çalışıyor ve içlerinden biri ölüyor bu kadın bu adamın elinden kurtuluyo ve aradan belirli bir zaman geçiyor ve bu tarz cinayetler yeniden başlıyor kadında sanırsam kızını kurtarmaya çalışıyor bu sefer odada 3 kişi oluyorlar ve kadın adamı öldürüyor hatta içlerinden brini eldiveni suratına yapıştırarak boğup öldürüyordu

bu filmi bulursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

Hasat Zamanı The Reaping olmaı lazım

http://www.imdb.com/title/tt0444682/
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihmertmert

Pardon Seni seviyorum

http://www.imdb.com/title/tt1074213/
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: salihmertmert

Pardon Seni seviyorum

http://www.imdb.com/title/tt1074213/

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi film izlemiştim ama adını bi türlü hatırlayamadım..bilenler varsa lütfen yazsın film şöyle..
    Bi tane adam var arabası bozuluyor en yakın kasabaya gidiyor bi tamirciye çekiyor arabasını (teksas filmlerindeki gibi bi kasaba) daha sonra bankamatiğe para geçmeye gittiğinde bankamatik çalışmıyr parasız ortada kalıyor tamir süreside çok uzun süreceğini söylüyorlar. yolda bi kızla tanışıyor 4x4 jip'i var kız bunu evine davet ediyor duş alıyo adam felan.. sonra beraber yatıyorlar.. kasabada bi şerif gözü hep bu adamın üzerinde tabi.. sonra bu kızla adam bi plan yapıyo bi yerde para var (hatırlamıyorum) bu paraları alıp(sanırım şerifin evindeki paralar) kasabadan gece kaçmaya çalışıyorlar yolda giderken şerif arkalarından geliyor ve bunarı yakalıyor..şerifte bu kızla yatıyormuş ve kızda şerifin kendi kızı çıkıyor.. oraya kadar izlemiştim filmi bilenler yazarsa çok sevinirim teşekkürler kerkeze...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rejoo -- 24 Nisan 2012; 14:40:55 >
  • Selam arkadaşlar benim de uzun yıllar önce izleyipte hatırlayamadığım bir film var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yanlış hatırlamıyorsam biri kız diğeri erkek iki üniversite öğrencisi kardeş sokakta çöp toplayan saçı sakalı birbirine karışmış evsiz yaşlıca bir adamı bulurlar (Bu adamı Robin Williams olarak hatırlasam da araştırdığımda bahsettiğim film gibi bir filmi yok ona çok benzeyen biri sanırım !) . Onu alıp ailelerine sormadan gizlice evlerinin bodrumuna ya ya da bahçelerinde bir bölüme felan (tam hatırlayamıyorum) saklıyorlar, ona yiyecek su vb. veriyorlar. Daha sonra bu evsiz adam bunların üniversite tez sorularını buluyor ve bunlardan habersiz hepsini çözüyor derslerinde bunlara yardımcı felan oluyor bu adam zamanında öğretmenmiymiş profesörmüymüş neymiş bunun gibi bir filmdi. Bazı yerleri yanlış hatırlıyor olabilirim umarım bir bilen çıkar. Kısacası Robin Williams ın Balıkçı Kral filmi tarzı bir filmdi. Başından kötü bir olay geçip sokaklarda yaşayan insanlarla alakalı... Çok uzun yıllar oldu seyredeli ama bir türlü hatırlayamıyorum adını. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.