Şimdi Ara

Adım adım Wake On Lan (Garantili Çalışan Metod) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
12
Favori
64.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşta aynı modem kullanıyor anakartı gigabyte o biostan ayarları açtı başka bi ayar yapmadı modem den pc açıyor ben haladaha ugraşıyorum :D
    erp ready diye sekme var aktif olmuyor ne işe yarıyor da bilmiyorum
     Adım adım Wake On Lan (Garantili Çalışan Metod) Adım adım Wake On Lan (Garantili Çalışan Metod) Adım adım Wake On Lan (Garantili Çalışan Metod)

• Power On by PCI seçeneği sanırım o enabled kalsın sonra bi den bakalım bilgisayar açılacak mı
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    akşam bi denerim olacak mı bu işi yapabilirsem evde ki pc her zaman ulaşabilecem :D
  • aslında benim merak ettiğim pc yi açtıktan sonra neler yapabileceğimiz. eğer pc yi istediğimiz gibi yönetebiliyorsak modem arayüzüne erişebileceğimiz ve wol destekleyen(manuel olarak etkin varsayıyorum çünkü benim pc de öyleydi) ağlarda güvenlik açığı olabilir ve kötüye kullanılabilir
    win 7 landan uyardırma başardım win8 de deneyecem birde driver yüzünden win8de landan uyanmıyor sanırım onuda bi kurcalayacam :D
  • pezdum kullanıcısına yanıt
    Tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı modeme bağlı yan yana iki PC var. Anakartlar biri B85M-G diğeri B85M-PLUS. Windowstan yapılacak ayarları ikisine de uyguladım. BIOS'ta menüleri biraz farklı da olsa aynı ayarları uyguladım. İkisine modemden farklı IP yönlendirme yaptım. Biri problemsiz çalışıyor diğeri çalışmıyor. Nedeni ne olabilir?

NOT : Birde kasanın fişini çekip ani güç kaybı yaparsam WOL çalışıyor. Ancak kasa güç butonuna basılı tutup kapatırsam WOL çalışmıyor. Belki BIOS'ta bunun için de bir ayar vardır. Bilginize.
  • Arkadaşlar; bir haftadır bu wake on lan üzerinde çalşıyorum..Denemediğim sey kalmadı ama bir sonuç alamadım..Bu logmein konusunda veya bu konu hakkında uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var...Bana çok elzem bu özellik..Mutlaka aktif etmem lazım..

Note book ta win 7 kurulu sony vaio

Masaüstü xp kurulu.. Modem tp-link
  • ayni sekilde 1 aydir bende ugrasiyorum ip static router linksys wrt54gl modem fakat host olayini birturlu yapamadim dyndns satin alipmi yapmam gerekiyor yoksa ip uzerinden nasil yapiyorum tcp 4 ten sadece ip atamam yeterlimi hostname kismna bu is icin bir suru android ve ios app var lan icin direk goruyor fakar internet icin birturlu host olayini cozemedim lutfen yardim edin
  • Arkadaşlar bu işlemi kullanarak cep telefonumdan bilgisayarımı açmak istiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı
  • donanim1 D kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki işlemleri sırasıyla uyguladınmı? Kullandığın pc desktop'mı laptop'mı? Ben masaüstü bilgisayarımda yapabilirken laptop'ta bi türlü yapamadım bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

İlk sayfadaki işlemleri sırasıyla uyguladınmı? Kullandığın pc desktop'mı laptop'mı? Ben masaüstü bilgisayarımda yapabilirken laptop'ta bi türlü yapamadım bu işi.

Masaüstü. Telefona hangi wake on lan programını yüklemem gerekiyor, bir sürü wake on lan var aralarında bir fark varmı?
  • Uygulama olarak depicus kullanabilirsin.

• quote:

Uygulama olarak depicus kullanabilirsin.

hocam ağ özelliklerinde wol var ama wake on lan yok bende
    Aynı şey.
  • quote:

Aynı şey.

hocam uzun zamandan beri tekrardan denemek için anca fırsatım oldu fakat ip adresini kendim atadığımda bir türlü internete girmiyor
    dns kısmına ne giriyorsun?
  • quote:

dns kısmına ne giriyorsun?

8.8.8.8 / 8.8.4.4 bu şekilde
    Dns e modemin ip' sini dene.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.