Bildirim
Adım adım Wake On Lan (Garantili Çalışan Metod) (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Power On by PCI seçeneği sanırım o enabled kalsın sonra bi den bakalım bilgisayar açılacak mı -
akşam bi denerim olacak mı bu işi yapabilirsem evde ki pc her zaman ulaşabilecem :D -
aslında benim merak ettiğim pc yi açtıktan sonra neler yapabileceğimiz. eğer pc yi istediğimiz gibi yönetebiliyorsak modem arayüzüne erişebileceğimiz ve wol destekleyen(manuel olarak etkin varsayıyorum çünkü benim pc de öyleydi) ağlarda güvenlik açığı olabilir ve kötüye kullanılabilir -
win 7 landan uyardırma başardım win8 de deneyecem birde driver yüzünden win8de landan uyanmıyor sanırım onuda bi kurcalayacam :D -
Tebrikler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynı modeme bağlı yan yana iki PC var. Anakartlar biri B85M-G diğeri B85M-PLUS. Windowstan yapılacak ayarları ikisine de uyguladım. BIOS'ta menüleri biraz farklı da olsa aynı ayarları uyguladım. İkisine modemden farklı IP yönlendirme yaptım. Biri problemsiz çalışıyor diğeri çalışmıyor. Nedeni ne olabilir?
NOT : Birde kasanın fişini çekip ani güç kaybı yaparsam WOL çalışıyor. Ancak kasa güç butonuna basılı tutup kapatırsam WOL çalışmıyor. Belki BIOS'ta bunun için de bir ayar vardır. Bilginize. -
Arkadaşlar; bir haftadır bu wake on lan üzerinde çalşıyorum..Denemediğim sey kalmadı ama bir sonuç alamadım..Bu logmein konusunda veya bu konu hakkında uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var...Bana çok elzem bu özellik..Mutlaka aktif etmem lazım..
Note book ta win 7 kurulu sony vaio
Masaüstü xp kurulu.. Modem tp-link -
ayni sekilde 1 aydir bende ugrasiyorum ip static router linksys wrt54gl modem fakat host olayini birturlu yapamadim dyndns satin alipmi yapmam gerekiyor yoksa ip uzerinden nasil yapiyorum tcp 4 ten sadece ip atamam yeterlimi hostname kismna bu is icin bir suru android ve ios app var lan icin direk goruyor fakar internet icin birturlu host olayini cozemedim lutfen yardim edin -
Arkadaşlar bu işlemi kullanarak cep telefonumdan bilgisayarımı açmak istiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı -
İlk sayfadaki işlemleri sırasıyla uyguladınmı? Kullandığın pc desktop'mı laptop'mı? Ben masaüstü bilgisayarımda yapabilirken laptop'ta bi türlü yapamadım bu işi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Technical_Support
İlk sayfadaki işlemleri sırasıyla uyguladınmı? Kullandığın pc desktop'mı laptop'mı? Ben masaüstü bilgisayarımda yapabilirken laptop'ta bi türlü yapamadım bu işi.
Masaüstü. Telefona hangi wake on lan programını yüklemem gerekiyor, bir sürü wake on lan var aralarında bir fark varmı? -
Uygulama olarak depicus kullanabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Uygulama olarak depicus kullanabilirsin.
hocam ağ özelliklerinde wol var ama wake on lan yok bende -
Aynı şey. -
quote:
Aynı şey.
hocam uzun zamandan beri tekrardan denemek için anca fırsatım oldu fakat ip adresini kendim atadığımda bir türlü internete girmiyor -
dns kısmına ne giriyorsun? -
quote:
dns kısmına ne giriyorsun?
8.8.8.8 / 8.8.4.4 bu şekilde -
Dns e modemin ip' sini dene.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X