Bildirim
Adidas Predatör aldım sizce nasıl ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok gibi -
Son vuruşlarda, hız ve süratde baya yardımcı oluyor.Ben çok beğendim ayakkabıyı Aynısı var.Yalnız alt kısmı beyaz değil
Memnun kalacaksın hocam.Ben 120'ye almıştım galiba.
-
görüntüsü çok güzel. rahatlığı da iyiyse alınır. -
ya şimdi fiyat konusunda mesela adidas mağazasına gittim cevahir de 190 lira filandı ayakkabılar yeni sezonlar 150 liranın altında ayakkabı yok hatta bu ayakkabı da arkadas bakmıs önce bunu sordum iyi dedi fiyatlarıda 170-200 lira civarı filan dedi ben 130 a aldım deyince şaşırdı filan zaten yani kramponlar adidas ve nike filan en eski sezonları dahi 100 lira gördüm bi tane eski bi tip 100 lira nakit dedi herif -
Alien alsaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayakkabıyı nerde kullanıcağına bağlı -
zaten fiyatlar indirimli fiyatları olduğu için tüm modeller yok :) mesela bunun maviside var renk olarak o daha hosuma gitti ama mavisinin numarası yoktu -
halı sahada kullanıcam tabi dışarıda kullanılır mı topuklu ayakkabı gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman Beyond
Son vuruşlarda, hız ve süratde baya yardımcı oluyor.Ben çok beğendim ayakkabıyıAynısı var.Yalnız alt kısmı beyaz değil
Memnun kalacaksın hocam.Ben 120'ye almıştım galiba.
eğer dediğin gibiyse bu kadarı işimi görür zaten vuruşlarda sıkıntı olmasın yeter -
nerden aldin bende almak istiyorum bi krampon indirimli falan
orta saha oyuncular için değilmi xabi alonso bunu giyiyordu galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: CMKNTR
Sportive den aldım Mstore yazıyor bazılarında sizin oralarda varsa buraya bak indireme giriyor burada -
Mercury forever bendeki mor müthiş öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: snowZi*
orta saha oyuncular için değilmi xabi alonso bunu giyiyordu galiba
şimdi xavi de giyiyordu ama bunlar giyiyor diye sadece orta saha oyuncusu diyemeyiz dimi bide profesiyonel oynamadığımız için np -
quote:
Orijinalden alıntı: Skync
quote:
Sportive den aldım Mstore yazıyor bazılarında sizin oralarda varsa buraya bak indireme giriyor burada
nerde orasi cevahire yakinim
quote:
quote:
quote:
Sportive den aldım Mstore yazıyor bazılarında sizin oralarda varsa buraya bak indireme giriyor burada
Sportive tek bi yerde değil yani senin nerde olduğunu bilmediğim için yer söylemedim sizin oralarda varsa dedim benim bildiğim bi bereç te var biliyosan eğer rami topçular filan varya oralarda bi tanede sirkecide var normalde de zaten hep indirimli fiyatlara koyuyolar
-
quote:
quote:
quote:
merter ve bahçelievlerde var metrobüs her 2 durağa gidiyor ayrıca haramidere sportiv var orasıda outlet mağazası merterde inerseniz arkasında adidas outlet var orayada bakarsınız -
Ben kullanışını bilmem ama görüntüsü bir mercury değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Ben kullanışını bilmem ama görüntüsü bir mercury değil.
şimdi görüntüsü bi halısaha da oynicağım için çokta önemli değil ama çokta önemli değil derken de abartmamak lazım benim için kafidir :) bu arada mercury görünüşü iyi olabilir ama çivileri kötü ve daha az çivisi var çimde oynamıyoruz ki halısaha da oynuyoruz eğer bakanlar varsa bilirler çivilerini halısaha da olmaz onlarla bu yüzden zaten nike ın tam prof ları iyi
Benzer içerikler
- ıdm crack
- domuz etinin faydaları
- mysoline 250 mg kullanıcı yorumları
- tommy hilfiger orjinallik kodu sorgulama
- aerius 5 mg kullananlar yorumları
- çay bardağı emojisi
- huawei boykot mu
- penis nakli
- dc açıldı mı
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X