Şimdi Ara

Adidas - Nike - Üretim Ülkesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adididas ve Nike marka ayakkabılarda üretim ülkesinin farklılığının (çin - endonezya - vietnam v.b) kalitelerinin de farklı olduğunu düşündüğünüz oldu mu hiç??

Mesela 14 ay önce Vietnam üretimi aldığım adidas marka ayakkabılar ilk günki gibi sapasağlam.. bağcıkları bile bozulmadı.. Gelgelelim 3 ay önce aldığım çin üretimi adidas capus tipi ayakkabı darma duman oldu... ben aldıgım zaman ile aynı zamanda aldıgımız vietnam üretimi nike larda taş gibi... sizce üretim ülkesi farklılık yaratır mı ???

Adidas ve Nike'ın Üretim Ülkeleri

Adidas ve Nike, dünya çapında tanınan iki büyük spor giyim markasıdır. Ürünlerinin çoğu, çeşitli ülkelerde bulunan fabrikalarda üretilmektedir.

Adidas Nerede Üretiliyor?

Adidas'ın üretim tesisleri birçok ülkeye yayılmıştır. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Çin
    • Vietnam
    • Endonezya
    • Tayland
    • Hindistan
    • Pakistan

Adidas ayakkabıları, özellikle Vietnam ve Endonezya gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde üretilmektedir.

Orijinal Adidas Nerede Üretiliyor?

"Orijinal Adidas" terimi, markanın Almanya'daki köklerine atıfta bulunur. Ancak günümüzde Adidas ürünleri, dünya çapındaki fabrikalarda üretilmektedir.

Adidas Hangi Ülkelerde Üretiliyor?

Adidas, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok ülkede üretim tesislerine sahiptir:

• Almanya
    • ABD
    • Birleşik Krallık
    • Fransa
    • Japonya

Nike Nerede Üretiliyor?

Nike da ürünlerini birçok ülkede üretmektedir. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Çin
    • Vietnam
    • Endonezya
    • Tayland
    • Meksika
    • Hindistan

Nike ayakkabılarının çoğu, Vietnam ve Endonezya gibi Asya ülkelerinde üretilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaş onlar çok büyük şirketler kalite kontrolcüleri var malzemeleri hasan hüseyinden almıyorlar avrupadan oraya yollayıp orada işçiliğini yaptırıyorlar eğer oradan malzeme alsalar dahi belli bir kalite kontrole tabi tutarlar aldıgın ayakkabı ya kullanım amacı dısında kullanmıssındır (Genelliyorum) mesela basket ayakkabısıyla dağ tepe tırmanmak gibi yada üretimde yada tasarımda olabilecek ufak dikkatsizliklerin sana bana patlaması sonucu olan şansızlıklardır. onuda geri alırlar mesela bende puma vardı modelıde guzeldı malzeme zayıflıgından kım aldıysa kuması yırtılmıs bende goturdugumde iade aldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 23 Ekim 2008; 20:01:17 >

Sonuçta Vietnamdakide aynı Adidas, Çindekide..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nike vs Adidas Forma Konusu
    14 yıl önce açıldı
    Adidas mı? Nike mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.