Şimdi Ara

Adidas Erkek Outdoor Ayakkabı TERREX SWIFT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ona bakarsak şu çok daha iyi bir seçenek değil mi? 269 tl'ye..

https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/adidas-b27271-daroga-plus-lea-2008b27271/
  • koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Ben konu acilmadan 2 saat once felan trendyolda gördüm ayni fiyata zaten tedarikcisi sariyildizdi ordan aldim.1-2 aydir felan bu modele bakiyordum benim gordugum en dusuk fiyat buydu acikcasi.(Ne yazik ki dusugune 500 kusur diyoruz artik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebob55 -- 7 Aralık 2018; 12:22:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse illaki adidas goretex.i ucuza bulacağız diye düşünüyorum. 400 tl.yi geçmemeli diye düşünüyorum. Tamam iyi ayakkabı olabilir ama Bir ayakkabı için gerçekten yüksek bir fiyat.

Adidas swift goretex için Maksimum 400 tl olan ilan gören paylaşırsa memnun olurum.

• En uygun bulduğum fiyat bu. World puanı da düşersek 550 TL'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyuncuh -- 7 Aralık 2018; 23:19:44 >
  • 500.ün altı fiyat var mı acaba?

Ya da gidip flo'dan lumberjack mi alsak? Mağazada 250 tl olsa, forumda 150/50 indirimli hesaplar var, 200 civarı gelir. Tabi adidas kalitesi ile kıyaslanmaz belki ama fiyat da malum

• Bir de goretex ayakkabılar hava aldığı için ayağı üşütebiliyor dediler

• Goretex vs biraz para tuzağı gibi geliyor artık bana. Fazla fiyat farkı yoksa tabii ki tercih edilir ama Goretex diye adidasa 700-800cok bence.

Goretex kumaştan ne kadar kullanmış, işçilik nasıl, detaylar nasıl, dikişler nasıl? Uzun vadeli performansı nasıl? Bende aku Goretex, helly Hansen Goretex olmayan bot var. İkisi de şu geçirmiyor. Bir fark göremedim. Daha önce lafuma vardı goretex olmayan. 5sene giydim. Onda da yoktu.

Su geçirmiyor diye helly hansen ceket aldım iki sene önce. Su gecirmiyordu ilk zamanlar ama yikandikca suyu bildiğin emer oldu. Havadaki h2o moleküllerini bile içine çekiyor gibi geliyor bana.

Özetle her Goretex yazana atlamamak, her Goretex olmayanı çöpe atmamak lazım.

Vibram taban kayıyor gerçekten. Özellik diye koymuşlar ama ben onu görünce kaçıyorum

• Araştırmaya devam. 500 altı bulacaz inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: bronze

Gore tex ayakkabılar fiyat sırasına göre:
    https://www.epey.com/ayakkabi/e/YToxOntpOjU1ODA7YToxOntpOjA7czo2OiI0NTIxODQiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/
    Eyvallah ama ortalama fiyat 550 TL gibi görünüyor. O da tam terrex swift r2 gtx modeli gibi çıkıyor. Ama hala yüksek malesef.

400 TL'yi geçmemeli bence.

• Uzun araştırmaların sonucu kışlık spor ayakkabı ihtiyacım olduğu için adidas terrex ax2r beta cw modelini mağzada deneyip boynerin internet sitesinden 365 liraya satın aldım. Terrex düşünenler gittigidiyorda indirim var. Buyrun:
    www.gittigidiyor.com
    Ayakkabı, Sandalet, Terlik GittiGidiyor'da
    https://www.gittigidiyor.com/erkek-ayakkabi?cmpg=2691&Spec=
    [Marka~Adidas]&sra=hpa

• Adidas %50 indirim yapmış. Gittigdiyorda ekstradan %10 indirim var. Düşünenler kaçırmasın. Benim aldığım ayakkabı 288'e geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.