Şimdi Ara

Adidas ayakkabı ile ilgili bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.Beyler geçen gün aldığım adidas gakido deri ayakkabı ufak ayak parmağımı acıtıyor biraz diğer ayakta sorun yok.2 gün giydim ayakkabıyı ilk gün böle bişi yoktu 2. gün çıktı.Yalıspordan aldım şimdi gitsem değiştirmezler.Zaten numarada fln bi sorun yok tam ayağıma göre.Sizce bu ayakkabı açılır mı bi süre sonra deri olduğu için sorun çözülür mü kendiliğimden.İçine geceleri bişi koysam çorap vb. sıkıştırsam açılmasını hızlandırırmıyım acaba?Ne yapmalıyım sizce.Ayakkabı da bu;
    http://www.barcin.com/adidas-gakido-erkek-ayakkabisi-362226.html-,,,,,,1180,0
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 19 Şubat 2009; 14:42:04 >

• Bence esner ayağına uyar merak etme benimde ayakkabım ayağımın arkasını kanatmıştı yara yapmıştu ama artık yapmıyo zamanla ayağına uyum sağlar.
  • saol kardeşim inş.İçine öle şeyler koysam bi faydası olur mu çokta bastırırsam yanlardan açılır diye korkuyorum.Bide bunlar içten dikişli oluyor demi sadece yapıştırma değil.
  • Ayağın taraklı biraz sanırım benim gibi. Her ayakkabı esner fakat ayağımız taraklı ise ayakkabının güzel duruşu da biraz bozulabilir. Bunları geçtim eğer ayağımız palet gibi taraklı ise bahsettiğin yanlardan açılma olayı bile olabilir. Bu boyumla nasıl yüzme takımına girebilmiştim ben acaba?
    Tavsiyeye gelince, içine pek bişey koyma bence, en fazla 5 bilemedin 10 gün çekersin o acıyı, sonra geçeceğinden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 19 Şubat 2009; 14:50:22 >
  • eet kardeş dediğin gibi biraz ayak 43 ama biraz enine geniş ama o kadar da deil normal sayılır yani İnş dediğin gibi düzelir.
  • sol ayakta birşey yok sağ ayakta problem onu anlamadım 2 side yapsa aynı şeyi tamam dicem de ayaklar mı farklı ayakkabılar mı farklı nası iş anlamadım bide giydiğim ilk gün olmadı 2. gün oldu onlara anlam veremedim.
  • Arkadaşlar acil sinemaya gidicem seans başıyacam konu açamıyorum bana gencturkcel şifresi verirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok maalesef
  • yok mu başka yorum yapıcak yada bu ayakkabıyı kullanan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.