şuradaki teyzeye ne demeli ? herkes lüks içindeymiş. Teyzenin üstündeki hırka kaç yıllık ? yahu bu kadar mı burunun önünü göremeyen insan olur ki bunlar birler , onlar değil. yüzbinlerle ölçülür !
ulan onu geçtim. eskişehir istanbul hattı için çinden 5 milyar dolar kredi alınmıştı ve tren yolunu yapacak ihaleyi çinli şirket almıştı. yani çin verdiği 5 milyar doları kasasına geri koydu lakin bizden alacağı 10 milyar dolar daha var.
görücez bakalım dolar yüksek seyrettikçe katar ve suudilerin giren kanlı petrol paraları sizi ne kadar idare edecek geri ödemelerde... bu kadar akıldan yoksun olurlar yahu.
biz 3 katlı evimizi yaparken başta Tansu Çiller vardı. Tayyip geldi çok şükür ev gördük değil mi teyze ? Ecevit zamanında arabamız oldu. tayyip olmasa taş arabaları ile seyahat ediyorduk değil mi?
siyasete kaydı biraz ama orada mitinge gelenlerin %70 i bu kafadadır. geri kalan %30 ise para ile getirilen fakir fukara. %30 a lafım yok ama bu oradaki %70'e diyecek laf bulamıyorum... amaç şehit değil 400 vekil !
bu bahçeli de ne yapıyorsa. cidden şüphelenmeye başladım. Tayyibe mi çalışıyor ! Sinan oğanı listeye almamak nedir ulan ? engin alanı almamak nedir bahçeli ! defol git ulan defol git. mecburiyetten sana oy atıcam !!!