Şimdi Ara

ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ------------------- SEBASTİAN LETO -------------------

GENEL BİLGİLER
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

AKTÜEL SEZON BİLGİLERİ
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

GENEL PERFORMANS BİLGİLERİ
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

OYNADIĞI KULÜPLERDE YAPTIKLARI
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------- TİM MATAVZ -------------------

GENEL BİLGİLER
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

AKTÜEL SEZON BİLGİLERİ
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

----------------------------------------------------------------------------------

------------------- GEORGİNİO WİJNALDUM -------------------

GENEL BİLGİLER
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

AKTÜEL SEZON BİLGİLERİ
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

-------------------------------------------------------------------------------------

------------------- DARİJO SRNA -------------------

GENEL BİLGİLER
     ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER

Kendi görüşüme gelirsek..
    Bugün ciddi yerlerden gelen bilgilere göre Shaqiri transferi pekte para mevzusu yüzünden olmamışa benzemiyor.Bu işin altında başka bir şey var gibi.
    Ben bugün bu konu hakkında Terim'den bir açıklama bekliyorum ve oldukça sert olabilir.Özellikle aldığım şu bilgi çok can alıcı :
    Podolski için görüşmeleri yapan ve anlaşan Adnan Öztürk,bu transferi isteyemeyen Terim ve Ali Dürüsttü.
    Shaqiri'yi çok isteyen Terim ve Ali Dürüst'tü, Öztürk'ün bende bunu istemiyorum diyerek engellemeye çalışmış olması.

Tabi bu ne kadar doğru ne kadar yanlış göreceğiz.Ama değişik oyunlar var gibi.
    Bu konuyu açmamdaki sebep adı geçen isimleri biraz da olsa tanımak.
    Ha bana sorarsanız eğer Shaqiri işi para değilde başka bir konudan dolayı olmadıysa o zaman Terim'de bu transferleri bir bir veto edecektir.
    Zaten Wijnaldum ve Matavz'ı PSV'nin bırakacağını sanmıyorum,alınırsa Leto alınabilir,Leto denincede aklıma Liverpool geliyor.Solda Riera sağda Leto.Gerisini siz düşünün :)

Srna ise tecrübeli ve iyi isimdir bana göre.Sözleşmesinin 5 ay sonra bitecek olması istersek alabilirz anlamına gelir bence.Tabi ne olur bilemiyorum.

• Srna harici kaybolup gider.Srna'da Türkiye'ye gelmez.
  • Srna sağ bek oynuyor ama orda Ebou yeterli bize. Ondan sağ açık yaratmaya kalkarsak çakma bişey olur ve tutmama ihtimali yüksek bence. Ama şu hayatta en sevdiğim oyunculardandır Srna...
  • Matavz,Wijnaldum,Srna...
  • bunlar için Baros'u kesmeye değmez. Bence böyle günü kurtarmak yerine(bkz.Riera) zaten en büyük rakibimiz olan Fener'in büyük ihtimalle puanı silinecek. O zaman şampiyonluk neredeyse garanti olacak şu anda bence oyuncu kiralamak daha mantıklı şuanda Riera gibi oyuncu almak varken sezon sonu Krasic gibi adamlar alabiliriz.
  • Hicbiri gelmez.
  • Leto fena değil gibi aslında alınırsa başarılı olabilir.Malum Yunanistan da krizde paraya ihtiyaçları olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alabiliyorsak letoyu alalım.. shaqiriden eksiği fizik gücü ve hızı. teknik olarak shaqiriden hiç bi eksiği yok. 3-4 sene önce pana bizim rakibimizken büyük zevkle ve hayranlıkla izlemiştim kaldıki son zamanlardada buyuk keyif alarak izliyorum... 2. adamda olabiliyorsa srna derim. sol bekte oynuyor kendisi baltayı keser atar
  • Hicbiri gelmesin Mertanla Emre bize yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

Hicbiri gelmesin Mertanla Emre bize yeter

bu mertan denen adamı bende izledim ve potansiyel göremedim neden mertan diye diretiyoki herkes?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAbursa

quote:

bu mertan denen adamı bende izledim ve potansiyel göremedim neden mertan diye diretiyoki herkes?

oda semih gibi olabilme ihtimali olduğundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaylmz

quote:

quote:

Bu ne lan bi gün ultra bigün mega

süper boy ne zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alb@tros

quote:

Orijinalden alıntı: Megaylmz

quote:

quote:

Bu ne lan bi gün ultra bigün mega

süper boy ne zaman?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.