Şimdi Ara

Adı Duyulmamış Güzel Filmler (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
30
Favori
96.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • komedi izlemek isteyenler buyursun..masa temisi temalı güzel bir film... konusu ilginç.. kötü bir adam dünyanın en iyi masa tenişcilerni toplayı turnuva ayapıyor..kaybeden öldürülüyo..cia yada fbi artık hangisi ise bu kötü sahsı yakalaamk için hayatı alt üst olmuş ama geçmişi basarılı bir tenisçi olan tombik basrol oyuncumuzu tutuyor... vesaire... izleyin..ve
    balls of fury
    http://www.imdb.com/title/tt0424823/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 9 Şubat 2009; 20:07:09 >
  • @popeye85

10 Things I Hate About You+Big Nothing aldım listeye saol
  •  Adı Duyulmamış Güzel Filmler

TAKEN (2008)

http://www.imdb.com/title/tt0936501/

*************************************************************************************

Adı Duyulmamış Güzel Filmler

ADMIRAL (2008)

http://www.imdb.com/title/tt1101026/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 10 Şubat 2009; 23:14:32 >
  • arkadaşlar film ismi verirken youtube videsunu ve imbd linkinide ekleyelim lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

Secret Window - Johnny Depp

süper bir film ama adı sanı duyulmamış kategorisinde çok sırıtıyor bence..:D ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...
  • gözden kacırdıgımız kaliteli yapımlar
    1-Hayatımın maçı
    2-Duvar (yılmaz güney Filmcilik)
    3-Onüçüncü kat ( zekice yazılmıs bir senaryo ve beklenmedik bir son mütiş )
    4-Devlet düşmanı ( başrolde 'will smith' var. sanırım baska söze gerek yok.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

Secret Window - Johnny Depp

süper bir film ama adı sanı duyulmamış kategorisinde çok sırıtıyor bence..:D ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...

aynen, biraz eskidi diye adı sanı duyulmamış film oluyor...zamanında çok ses getirmiş bir film...zaten filmde stephen king'in romanından uyarlanmıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuzey_16

gözden kacırdıgımız kaliteli yapımlar
    1-Hayatımın maçı
    2-Duvar (yılmaz güney Filmcilik)
    3-Onüçüncü kat ( zekice yazılmıs bir senaryo ve beklenmedik bir son mütiş )
    4-Devlet düşmanı ( başrolde 'will smith' var. sanırım baska söze gerek yok.)

hayatımın maçı ile DEvlet Düşmanı muhteşem ötesi(bana göre) filmlerdir. kesinlikle izleyin arkadaşlar ..tek kelime ile "MUHTEŞEM"..

NoT:Ve bu filmlerin adı sanı duyulmamış olması beni üzüyor...
  • devlet düşmanı güzldi.. bu arada 13,kat ve hayatımın macını ekledim...
    secret wimdowu bi daha indircem..indirip beğenmem diye silmiştm sanırım hata etmişim. :)

Nixon ve JFK filmleriyle çoğu amerikan başkanını elinden geçiren Oliver Stone George Walker Bush uda unutmadı. güzel 1 film tavsiye ederim

http://www.imdb.com/title/tt1175491/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymanyak -- 13 Şubat 2009; 10:44:40 >
  • valla bushun filmini falan izlemem ben..baktımca sinirleniyom.... bu arada rapid üyeliği olayı nedir..inglizce pek iyi değil de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: popeye85

valla bushun filmini falan izlemem ben..baktımca sinirleniyom.... bu arada rapid üyeliği olayı nedir..inglizce pek iyi değil de..

oliver stone bushu çok güzel eleştiriyor. kondolise rise, tommy franks, dick channey, donald rumsfeld, colin powell hepsine sıradan dokunduruyor. izlerken için bile ferahlayabilir

cep telefonumla üye olmadığım için profilimde değişiklik yapamıyorum. adminlere mail attım imzamı silin diye, cevap bekliyorum. umarım silerler. taa geçen seneden kalma saçma sapan bişey. faso fiso yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymanyak -- 15 Şubat 2009; 23:56:29 >
  • ok filmi izlicem ..bakalım nasılmış..
    bu arada bol bol ünlüsü olan iki güzel film bilmeyen vardır belki
    fracture

scoop
  • @popeye85

fracture güzelmiş. aklında başka film varsa söyle kardeş izleyelim. imdb linki koysan yeter aslında youtube videosu şart değil
  • shutter(2004)
    abd yapımıda var ama bu film orjinali bu.aslı her zaman daha iyidir.güzel konusu olan ve cok güzel bir sonu olan tayland yapımı cok güzel bir korku filmi..zaten filmin başarısı and tarafında tekrar çekilmesinden belli

• pleasantville yi alıyorum..bizim böcük adam basrolde ,baya ünlüde var onun dışında..ayrıca konusu acayip ilginç
  • Turetskiy gambit -türk gambiti
    http://www.imdb.com/title/tt0374298/
    tarih konulu cok güzel bir rus filmi..
    gambit,santrançta yem olarak verilan taş gibi bişiymiş....aşk ,casusluk falanda var...
    şiddetle tavsiye..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.