Şimdi Ara

Adense'den Mail Geldi Ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mailde Uyelığınız Kaßul Edıldı Dıyor.. Fakat Adenseye Gırdığımde Kullanıcı Adımla

Başvurunuzu tamamlamadığınızdan bu henüz bu kullanıcı için bir AdSense hesabı mevcut değil.

ßu Uyarıyı Alıyorum Nedendır ?

• Bende siteme adsense reklamı almak için başvurdum 3 gün oldu daha bi mail gelmedi sana kaç günde cevap geldi.

Bu arada soruna cevap veremeyeceğim çünkü bende bekliyorum nasıl olacağını bilmiyorum ama adsese reklamı kullanan arkadaşların cevap vereceğine inanıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Gereksizlerr

Mailde Uyelığınız Kaßul Edıldı Dıyor.. Fakat Adenseye Gırdığımde Kullanıcı Adımla

Başvurunuzu tamamlamadığınızdan bu henüz bu kullanıcı için bir AdSense hesabı mevcut değil.

ßu Uyarıyı Alıyorum Nedendır ?
  • 1,5 ay oldu sanırım valla
  • amanın hadi ya way bea

arkadaşlar başka adsense reklamı koyan warmı sitesine size kaç günde cvp geldi. Adsesseye kayıt olurken 2 gün içinde cavap vereceğiz diyorlardı ama

Acaba benim siteyi mi beğenmediler Bu adsense den reklam almanın bir kriteri warmı yaw. Gerçi benim site yeni kuruldu ama günde 1000 - 3000 arası hite sahip sitelerde adsense istediğinde bu kadar uzun mu tutuyorlar süreyi bilmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technolog_ -- 10 Temmuz 2006; 18:13:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technolog_

amanın hadi ya way bea

arkadaşlar başka adsense reklamı koyan warmı sitesine size kaç günde cvp geldi. Adsesseye kayıt olurken 2 gün içinde cavap vereceğiz diyorlardı ama

Acaba benim siteyi mi beğenmediler Bu adsense den reklam almanın bir kriteri warmı yaw. Gerçi benim site yeni kuruldu ama günde 1000 - 3000 arası hite sahip sitelerde adsense istediğinde bu kadar uzun mu tutuyorlar süreyi bilmek isterim

valla herkese en erken 1-2 haftada geldı sanırım

• Adsense bu aralar hasta

Yaklaşık 3-4 gündür böyle

Bu kısmı alıntıdır

son aldığım bilgiye göre google webmasterlerin yaptığı spamlardan dolayı ishal olmuş yoğun bakıma alınmış. doktorların yaptığı son açaklamaya göre adsansede yapılan tıklamalar dan dolayı kısa süreli bir baygınlık google böbreklerinde yapılan aramalarda ise taş çıkması nedeni ile şuan yoğun bakıma alınmıştır

Kısacası site de bakım var..

Karşınıza

diye uyarı çıkacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris22

Adsense bu aralar hasta

Yaklaşık 3-4 gündür böyle

Bu kısmı alıntıdır

son aldığım bilgiye göre google webmasterlerin yaptığı spamlardan dolayı ishal olmuş yoğun bakıma alınmış. doktorların yaptığı son açaklamaya göre adsansede yapılan tıklamalar dan dolayı kısa süreli bir baygınlık google böbreklerinde yapılan aramalarda ise taş çıkması nedeni ile şuan yoğun bakıma alınmıştır

Kısacası site de bakım var..

Karşınıza

diye uyarı çıkacaktır.

ama Normalde Onaylanmıs Dımı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maıl geldıyse onaylanmıstır
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris22

Maıl geldıyse onaylanmıstır

maıl geldı onaylandı dıyor ama kodu nasıl alcam _?
  • ben bir yıldır kullanıyorum. bir şey sormak için 2 hafta önce mail atmıştım. bu gün cevap gelmiş, yoğunluktan dolayı geç cevap verdik kusura bakmayın diyordu Melis hanım

Yoğunluktan dolayı artık onaylamak baya zaman alıyor. öyle ki artık millet hesap satın almaya başladı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.