Şimdi Ara

Adeks İnternet Cafe nerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adres2: Barbaros Bulvarı No:49/A Beşiktaş/İSTANBUL diyor yarın gitcezde üsküdar motorlarindan bincez beşiktaşda incaz napmamiz lazim barbaros bulvari cok uzun bir yer diyorlar tam olarak nerdedir sokak adi yerine şunun karşısında filan diye tarif ederseniz sevinirim

Şimdiden teşekkürler

• ^
  • Aslında o kadar tukarda değil beşiktaş meydana çok yakın aslında orda iki tane var ama tam olarak adresi bilmiyorum bir tanesi minibüs duraklarının sağ tarafında kalıyor final dershanesi falan var o hizada yani meydana çok yakın diğeride minibüs duraklarının karşısındaki caddeye geçip dümdüz ileri gitmen gerekiyor zaten karşına çıkacak zaten orda hangi gence sorarsan sana gösterirler
  • 2 tane adeks var biri eski tansaşın orada apartman olarak

diğeri yolun sol tarafında yapı kredi bankası var onun 500 metre ilersinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 18 Nisan 2008; 19:57:34 >
  • Yıkılan Tansaş'ın yerini sor, otobüs durakları falan var, onun arkasında tabelasını görürsün.
    Diğeri için de , Sabancı Anadolu Lisesi'ni sor, oraya doğru yürürken yolda görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

2 tane adeks var biri tansaşın orada apartman olarak

diğeri yolun sol tarafında yapı kredi bankası var onun 500 metre ilersinde

hocam orda artık tansaş yok
  • Bak beşiktaşta kvk servis var onun yolunun üstü işte sırayla apartman dükkat fln var orada hatta az yukarıda beşiktaş ilk öğretim okulu var bizim okul istersen gel ben sana gösteririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Kafeler hala var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben tansaşın ordakini soruyorum bina olarak adeks kac oluyor orasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Nisan 2008; 20:07:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Ben tansaşın ordakini soruyorum bina olarak adeks kac oluyor orasi

adeks 1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.