arkadaslar bana acele addons lazım aldıgımız q ların gerını goseren mesela sw den bı gorev alıyorsun sana bunu wes e gotur dıyor su kısıye map ta wes de o kısıyı gosteren bı program varmı eger varsa lutfen download lınk ını atarmısınız sıteyı degıl orda karısıyor bulamıyorum dırek download lınk ı ıstıyorum tesekkurler
wallaha bu oyunu 1 yildan fazladir oynuyorum bole add-on gormedim kardes
ya var dedılerde sorayım dedım yannıs bılgı almısım ozaman kusura bakmayın :D
Öyle addon yok da windowed mode'da oyna alttan gir allakhazama ne arıyosan bak yerini bul...
puahahaaa abi öle bi addon olsa herkes de olurdu de mi ama herhalde olsa harika olurdu q ları hemen bitirirdik rahat rahat hızlıca kasardık
quote:
Orjinalden alıntı: Sylvanas
puahahaaa abi öle bi addon olsa herkes de olurdu de mi ama herhalde olsa harika olurdu q ları hemen bitirirdik rahat rahat hızlıca kasardık
+1 bence de zaten o tür mesaj taşıma görevlerinde yada bi görevi tamamladığında küçük haritada o adamın yeri gözüküyor sarı nokta ile ama tabi bide onu bulması var.Alakhazam yada tootbooh ta haritalardaki yerleri gösteriliyor du ama görevi tamamladıktan sonraki gitmemiz gereken kişilerin yerimiydi bilemiyorum.
ya cok zor gorevler tek basına yapmak zor lv 20 sen en az bı lv 30 adam olması gerekıyor yanında yaratıklar tek gelse sorun olmuyorda adam bı kacıyor 10 gelıyor :d mesela west de gorev lerım vardı bı lv 34 arkadastan yardım ıstedım ıskeletlere dalıcaktık gemıdekı ıkımızde olduk lv 34 bıle oluyorsa ben lv 24 de ne yapabılırımkı asırı zor olmsu bence :D
arkadaşlar en iyi addon hangisi şöyle kaliteli birşey arıyoruz ama bi türlü bulamadık bi yardımcı olursanız sevinirim
eger üşenmezsen thottbotu acarsın, questlerin koordinatlarını bi yere not edersin sonra oyundan hızlı hızlı yaparsın.
evet punisher'a katılıyorum quest log'a 7-8 quest alıp thottbot a giriyorum koordinatları yazıp oyuna giriyorum
ya bulunuyor q ne yapacanı anlıyorsun onemlı olan tek yapamıyor olman herzaman yanında senden 10 lv yuksek bırının bulunması mesela lv 20 sen 30lv bı yardımcı bulmanlazım 30 san 40 lv bulcan bu cok zor ıste :D o yuzden asırı zorlanıyorum
görevi 2 yada 3 kişi yapın niye senden 10 level yüksek adamla yapıyorsunki hem daha az xp almış olursun kendi levelindekilerle yapıcaksın questleri
ya bulamıyorsun kardes mıllete dıyorum q yapalım bana qne dıyor quest dıyorum ben yaptım dıyor arıyorum arıyorum herkez ben yaptım dıyor en sonunda tek kalıyorum 10 dk lık gorevı 1 saatte anca bıtırıyorum soz de gorev yapıyoruz gıder 3 lv altımdakı yaratıgı keserım daha cabuk lv atlarım :D kafayı yeme noktasına geldım yanı
Valla thottbot u kullan derim TnnT rahatça kasarsın hemde çok rahat yaz q ismini al kordinatlarını dewam et oyununa
NERDEN İNDİRECEZ BU THOTTBOT U LİN WERİRİMİSİNİZ
www.thottbot.com questin adını yazdın mı herseyi yazıyor titan addon kullanırsan cok rahat edersin kordinatlarını bu siteden bakıp oyunda rahatlıkla bulabilirsin.
arkadaşler wow da daha yeniyim adamin leweli 29 thottbottan addonsu indirdim sitede görewi yaziom ama koordinatlari bi türlü bulamiommm acaba nerdeler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme