Şimdi Ara

addon ile ilgili ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna başladığım günden beri klasik bar ları kullanıyordum ilk kez şimdi değiştirmek istedim indirdim birşeyler ama olmadı yardımcı olurmusunuz tam olarak neyi indirip ne yapmam gerekiyor.

addon ile ilgili ?

Buda benden görüntü map oldu,üstteki bar da oldu fakat map yukarda kaldı,büyüler felan eskisi gibi klasik görünümde
     addon ile ilgili ?

• Barlar için bartender4 veya Dominos kullan. Mapı ortaya almak içinde sexy mapi kullanıyorsan aayarlarında unlock window seçeneği bul. Aşağı alırsın böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Barlar için bartender4 veya Dominos kullan. Mapı ortaya almak içinde sexy mapi kullanıyorsan aayarlarında unlock window seçeneği bul. Aşağı alırsın böylece.

Şimdiye kadar bu işlerle hiç ilgilenmediğim için baya cahilim.Sağol dostum son bir problem kaldı chat ekranını resimdeki gibi küçültüp sağ aşağı köşeye almak . Bunu nasıl yapıyoruz bilgin varmı?
  • Çok basit.Chat penceresine sağ tıklayıp "unlock" deyin.Sonra istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.Aynı Windows pencerelerinde olduğu gibi.Sağ alt köşesinden yapıcaksınız boyut olayını.

Action Barları için "dominos" öneririm.Hem çok rahat dizayn edebilirsiniz(6x2,4x3 gibi) hemde kolayca Key binding yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Çok basit.Chat penceresine sağ tıklayıp "unlock" deyin.Sonra istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.Aynı Windows pencerelerinde olduğu gibi.Sağ alt köşesinden yapıcaksınız boyut olayını.

Action Barları için "dominos" öneririm.Hem çok rahat dizayn edebilirsiniz(6x2,4x3 gibi) hemde kolayca Key binding yapabilirsiniz.

Çok sağol dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.