Şimdi Ara

add-on damage display

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bayağıdır araştırıyorum fakat epilogue clienti için on screen damage display patchi ,add-on yada edit file aramaktayım çalışan birtane bulamadım henüz..l2utils ile yapılabildiğini söylüyorlar fakat programlama bilgim yok çıkamadım işin içinden..rpg-club ta oynamaktayım.. örnek olarak şu videoda ki gibi

http://www.youtube.com/watch?v=4k7Mwl1t-kY

şimdiden teşekkürler...

• Eğer videonun altındaki yorumları okuduysan, oradaki damage ammount'ların sonradan videoya eklendiğini söylüyorlar.. Yani videodaki sayıların yüklenecek bir program ile yapılması sözkonusu değil, benzeri bir kaç display gördüm ama genelde insanlar bunu kendileri yazıyor ve dağıtmıyor ya da serverların patchlerinde var, o serverda oynarken görüyorsun...
  • eğer system klasörünün içindeki SystemMsg-e.dat dosyasını fileedit gibi bir programla düzgünce editlerseniz isteğinizi yapmış olursunuz. Burada damage verilen yerdeki $s1 gibi değerler değişkenleri belirtmektedir.

Devamındaki 00 0C gibi 16lık sayı sistemindeki değerler renk ve konum kodlarıdır.

Satır içindeki kelimeleri silip sadece $s1'i bırakın ardından konumu karakter kafasının üstüne (ki bunun kodunu bilmiyorum araştırın) ayarlayın...

tat taa bu kadar.
  • L2fileedit ile uğraşıyorum forumlarda 35. satırda ki komutları değiştirdiğimizde bunun olduğu söyleniyor fakat serverdan servera değişiyormuş bu durum sanırım..rpg club 2261. satırdan komutlanmış..

http://www.rpg-club.com/en/f/index.php/topic,5599.0.html(bu patch bende çalışıyor)

system mesajlarını debuffları pot basımlarını herşeyi screen üzerinde görebiliyorum...fakat benim vurduğum yada aldığım dmgleri screen üzerinde göremiyorum..kodu yazayım

id UNK_0 message group rgba[0] rgba[1] rgba[2] rgba[3] item_sound sys_msg_ref UNK_1[0] UNK_1[1] UNK_1[2] UNK_1[3] UNK_1[4] _msgtype

2261 1 a,YOU HIT FOR -----------------> $s3 \0 3 80 FF 80 FF a, a, 2 1 3 1 1 a,$s3\0 a,damage\0
    2262 1 a, $c2 HIT YOU - $s3 \0 3 0 0 FF FF a, a, 8 0 1 1 0 a,$c2 $s3 x_x\0 a,damage\0
    2263 1 a,$c1 has received damage of $s3 through $c2.\0 3 79 9B B0 FF a, a, 0 0 0 0 0 a,$c2\0 a,damage\0
    2264 1 a,$c1 has evaded $c2's attack.\0 3 40 80 FF FF a, a, 8 0 1 1 0 a,Attack Evaded\0 a,damage\0
    2265 1 a,You have missed.\0 1 0 0 FF FF a, a, 7 0 1 1 0 a,You have missed.\0 a,battle\0
    2266 1 a, CRITICAL HIT!\0 1 0 FF FF FF a, a, 7 0 1 1 0 a, CRITICAL HIT!\0 a,battle\0

2262. satırda; yaratık bana vurduğunda hangi yaratığın bana saldırdığını belirten yazıyı sağ alt tarafta screende görebiliyorum fakat vurduğu dmg göstermek yerine "x_x" yazıyor.ayrıyetten kendi vurduğumu da göremiyorum.mesaj kutusunda görüyorum ama ekran üzerinde göstermiyor..($s3=damage ; $c1 = player ; $c2= attack yapan mop,player) olması lazm değil mi..?o kadar uğraştım bulamadım:((..yani asıl yapmak istediğim dmg i screende göremiyorum:(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bachelor45 -- 22 Ocak 2011; 18:46:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

Eğer videonun altındaki yorumları okuduysan, oradaki damage ammount'ların sonradan videoya eklendiğini söylüyorlar.. Yani videodaki sayıların yüklenecek bir program ile yapılması sözkonusu değil, benzeri bir kaç display gördüm ama genelde insanlar bunu kendileri yazıyor ve dağıtmıyor ya da serverların patchlerinde var, o serverda oynarken görüyorsun...

http://www.youtube.com/watch?v=Iy1wK0M7ogg

yapan yapıyor vallahi de ben acemi kalıyorum sanırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bachelor45 -- 22 Ocak 2011; 19:37:45 >

• bu arada client editlemek lisans sözleşmesine aykırıdır, yani suçtur.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guncebektas

bu arada client editlemek lisans sözleşmesine aykırıdır, yani suçtur.

hangi lisans ? alayımız kaçak oynuyoruz :)

guldum
    http://www.own3d.tv/redflag
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

hangi lisans ? alayımız kaçak oynuyoruz :)

daha ne yaptığımızı nasıl oynadığımızı bilmiyoruz, biride güldüm demiş

Java serverlar legaldir. off serverlar ise kaçaktır ve lisans sözleşmesine aykırıdır. İki gün sonra ncsoft höt derse tüm off serverlar kapanır.

java server GPL lisansıyla korunur ve clienti editlemeden kullanıldığında ncsoft hiçbir şey yapamaz.

• merhaba guncebektas, l2 alemine yeni geldin kanımca?

neyse boyle bi olay oldu ztn, herkesin benden iyi bildigine eminim yazmakla vaktimi boşa harcamıcam :D ayrıca burdaki herkes javanın legal off dosyalarının illegal oldugunu sen l2yi bilmeden once biliyordu guldum diyen bile
    http://www.own3d.tv/redflag
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

hadi ya:(ben sadece dmgleri mesaj kutusunda görmek yerine screende görmek istemiştim ben masumuuum:)))

www.lineage2media.com download bolumunde olmasi lazim pc kotu oldugu icin gezinemiyorum tam okuyamadim ama konuyu anladim sanirim
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • bi yandanda kötü o olay hangi server hatırlamıyom mana potion da çıkıyodu yazı kocaman hareket etmek için etrafa tıklayamıyodun bende sadesi en iyisi

GünceBektas sanada bi sözüm var .Ben lineage2 in sahibiyim.Senin gibi arkadaslar saolsun benim piyasaya sürdügüm dsyaları gelistirip insanlara reklam yapıyor ve player cekiyor.Senin pvp ,mid rate veya low rate serverlarında oynayıp 3 ay 1 yıl veya daha fazla zamanda piştikten snra benim orginal server ıma gelip oyunu bilen ve parasıyla oynayan insanlar kazandırıyorsun.Neden bu yaptın hizmete tesekkür etmek yerine kostek olim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Benim ki biraz kmikti lgin girişinde beklerken ki resim cıplak elf resmiydi.Client'i yeniden yüklemek zorunda kalmıştım.

GünceBektas sanada bi sözüm var .Ben lineage2 in sahibiyim.Senin gibi arkadaslar saolsun benim piyasaya sürdügüm dsyaları gelistirip insanlara reklam yapıyor ve player cekiyor.Senin pvp ,mid rate veya low rate serverlarında oynayıp 3 ay 1 yıl veya daha fazla zamanda piştikten snra benim orginal server ıma gelip oyunu bilen ve parasıyla oynayan insanlar kazandırıyorsun.Neden bu yaptın hizmete tesekkür etmek yerine kostek olim :)

tabiki off serverlar için bu tip bir durum söz konusu bu sayede lineage2 daha bilinir hale geldi ancak off dosyalarda bildiğin üzere çeşitli buglara sahip zaten şuan ncsoft gerek java'lara gerekse off'lara bir şey demiyor, diyecek olsa zaten rpgclub'a zıplar ama benim burada kastettiğim lisans sözleşmelerinden bir haberiz. yasal mı değil mi konusunda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz.

örneğin türkçe bir foruma konu açtığınızda forum admini bu oyun yasal mı diyor? anlatana kadar akla karayı seçiyorsunuz. Burada bizim arkadaşlarımızda aynı şeyi yapıyor benim değinmek istediğim konu bu... açık kaynak olarak geliştirilen bir proje için denmeyen kalmıyor zaten l2j'nin inner circle'ında yer alan ekibinin büyük bir kısmı hali hazırda ncsoft'ta çalışıyor bu bir tesadüf değil sanırsam.

bu arada yanlış anlaşılma olmasın ramazan lineage2'nin sahibiyim derken meselayı kastediyor, sonra way Türkmüş olmasın

herkese iyi oyunlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

hadi ya:(ben sadece dmgleri mesaj kutusunda görmek yerine screende görmek istemiştim ben masumuuum:)))

www.lineage2media.com download bolumunde olmasi lazim pc kotu oldugu icin gezinemiyorum tam okuyamadim ama konuyu anladim sanirim

bu siteyi bulmuştum burdaki patchlerden kullandıklarım da oldu fakat mdg i ekranda göstermiyor yine.yorumlarda giracia clientinde bunun imkansız olduğu söyleniyor ama youtube de bazı videolarda gördüm.yabancı sitelerde forumlarda gezinirken okuduklarımdan bunu yapan insanların olduğunu biliyorlar ama paylaşım yapmıyorlar nedense..bayağı bir araştırdım kendimce sonuca ulaşamadım..bilgi için teşekkürler:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.