Şimdi Ara

ADC Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ADC Rolünün hakkında bilgi verebilirmisiniz ne yapmalı ne yapmmamalı gibi

• ADC ( Attack Damage Carry ) oyundaki takımın en büyük hızlı ve yüksek damage kaynagıdır . oyunun taşıyıcı rolünü üstlenir . adc nin yapması gerekenlerin başında farm yapmak - tflere zamanında katılmak ve iyi bir pozisyonda bulunmak . kill almayıda unutmamamk gerek tabiki ve bu şekilde oyunu carrylemek yapmaması gerekenler . battal gazi gibi herkezin önünde girmicen bi kere . laneyi pushlamıcaksınki junglen gang gelebilsin , minyonlara tak tuk diye vurmıcaksın last hit beklicek sin tavsiye ettigim carryler : DRAVEN , vayne i caitlyn
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrosLok

Arkadaşlar ADC Rolünün hakkında bilgi verebilirmisiniz ne yapmalı ne yapmmamalı gibi

İyi pozisyon al tabi tuyolar var mesela lanei fazla pushlama , birde farm > kill unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • runeler nasıl olmalıdır?
  • Dostum farm ne kadar iyi olursa karşındaki carry oyuncusundan 1 tık öndesin demektir. Bu işin önemli 2. Olayı da pozisyon almadır. TF'lerde sen ne kadar uzun süre hayatta kalırsan takımının savası kazanma yüzdesi giderek artar. Çünkü takımın ana hasarını veren ADC ve APC'dir. APC anlık dmg atıp 1-2 kişiyi aradan alabilir ama ADC sürekli savaşta kalmalıdır. Ortalama profesyonel bir carry oyuncusun farmı dakikada ortalama 10 minnion olmalıdır. Yani önemli olanları özetlemek gerekirse;

1-Farm
    2-Pozisyon
    3- Kill

• quote:

Orijinalden alıntı: Can94

Dostum farm ne kadar iyi olursa karşındaki carry oyuncusundan 1 tık öndesin demektir. Bu işin önemli 2. Olayı da pozisyon almadır. TF'lerde sen ne kadar uzun süre hayatta kalırsan takımının savası kazanma yüzdesi giderek artar. Çünkü takımın ana hasarını veren ADC ve APC'dir. APC anlık dmg atıp 1-2 kişiyi aradan alabilir ama ADC sürekli savaşta kalmalıdır. Ortalama profesyonel bir carry oyuncusun farmı dakikada ortalama 10 minnion olmalıdır. Yani önemli olanları özetlemek gerekirse;

1-Farm
    2-Pozisyon
    3- Kill

Profesyoneller için dakika*10 normal oyuncular için dakika*8 yeterli
  • İyi pozisyon al, pro streamler izle geliştir kendini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

runeler nasıl olmalıdır?

Benim main'in adc ve karaktere göre rune dizmeyi tercih ediyorum. ADC'leri kendi içinde özelliklerine göre sınıflayıp onlara göre 3-4 adet rune sayfası yaparsan yüksek verim alırsın.

Örneğin Varus ve Vayne atk speed üzerine kurulmuş olduğu için onlara göre ayrı bir rune sayfası ayarlamak gibi

• Adc başlangıcı olarak caitlyn mf varus graves tercih edebilirsin kendini gerçekten hazır hissettiğinde Draven Vayne başla ama sakın başlarda vayne ile oynama üzerler

• Ben s1 den beri adc oynarım mainimdir ve öncelikle rune konusuna gelirsek ben karşı takıma göre ve heroya göre rune dizme taraftarıyım ama genel olarak büyüklere saldırı kırmızılara saldırı sarılara zırh ve mavilere mr per level tercihim mesela bu benim ezreal için kullandığım ve karşıdaki supportun ap olmadığı durum.

ADC Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImReady2Diee

Adc başlangıcı olarak caitlyn mf varus graves tercih edebilirsin kendini gerçekten hazır hissettiğinde Draven Vayne başla ama sakın başlarda vayne ile oynama üzerler

ilk satın aldığım adc vayne ilk oyunlarda fena ezildim fakat sonra doublelift izleye ve tekrar oynaya oynaya uzmanlaştım en zevkli adc bence

• quote:

Arkadaşlar ADC Rolünün hakkında bilgi verebilirmisiniz ne yapmalı ne yapmmamalı gibi

Oncelikli olarak last hit ve harrass yeteneklerini aynı anda konusturabiliyor olman lazım. Last hit icin sakın s ye basıp bekleme. surekli haraketli olki skill shotlardan vs. rahat kacabilesin. Her zaman oncelikli olarak farm dusun killzaten kendiliğinden gelir. Ancak bir onemli hususta supportla uyumlu olmanız. Bu cok onemli lane de basarı icin harmoni şart.

Adc nin temel şartları bunlar geri kalanını ordan burdan buluraun zaten.

• quote:

bazı herolar early herosudur draven gibi. onlarla oyunun başlarında agresif oynamanı tavsiye ederim. varus ve vayne için ise ilk 10 dk pasif oyna derim .varus ile oynuyorsan rakip dibine girmeye başladığında 3 düz vuruşla w stackle ve çak q yu. adam bir süre giremeyecektir yanına. vayne için ise 2 düz vuruş yapıp q atıp vur adama. yada e ile duvara zımbala.farm yaptıktan ve itemlerini aldıktan sonra tf lere gir. asla ama asla ön safta olma. gerekirse çalılarda bekle ortalık kızışınca ultini at ve önce rakip takımın adc sini indir. ondan sonra istediğin gibi kovalayabilirsin milleti.rün olarak 9 zırh delme, 9 zırh, 9 büyü direnci ve 3 ad alıyorum. büyülere gelirsek flash+cleanse ile flash+barrier işine yarayacaktır diye düşünüyorum. hadi iyi eğlenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

bazı herolar early herosudur draven gibi. onlarla oyunun başlarında agresif oynamanı tavsiye ederim. varus ve vayne için ise ilk 10 dk pasif oyna derim .varus ile oynuyorsan rakip dibine girmeye başladığında 3 düz vuruşla w stackle ve çak q yu. adam bir süre giremeyecektir yanına. vayne için ise 2 düz vuruş yapıp q atıp vur adama. yada e ile duvara zımbala.farm yaptıktan ve itemlerini aldıktan sonra tf lere gir. asla ama asla ön safta olma. gerekirse çalılarda bekle ortalık kızışınca ultini at ve önce rakip takımın adc sini indir. ondan sonra istediğin gibi kovalayabilirsin milleti.rün olarak 9 zırh delme, 9 zırh, 9 büyü direnci ve 3 ad alıyorum. büyülere gelirsek flash+cleanse ile flash+barrier işine yarayacaktır diye düşünüyorum. hadi iyi eğlenceler

önce rakip takımın adc sine dalınmaz sana en yakın olan kişiye dalınır ha karşı takımın adc si kabak gibi ortadadır ozaman onada dalabilirsin tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: jet-fadıl

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

önce rakip takımın adc sine dalınmaz sana en yakın olan kişiye dalınır ha karşı takımın adc si kabak gibi ortadadır ozaman onada dalabilirsin tabi

tabi o durumda yapılır yoksa adc yi almaya çalışırken direk mevta olursun

• Mesela Stramlerden kimi önerirsin
  • quote:

Mesela Stramlerden kimi önerirsin

doublelift in vayne videosu var onu izle hem vayne i öğrenirsin hem adc oynayışı hakkında bilgi sahibi olursun

• quote:

Mesela Stramlerden kimi önerirsin

Chaox,Aphromo,Yellowpete
  • Runelar genel olarak ad-armor ve magic resist kullanılır.

Karşındaki rakibe göre ya da yanındaki supporta göre değiştirebilirsin. Yanında sona-soraka-taric-alistar gibi canını iyileştiren supportlar yoksa büyüklerin 2 tanesine lifesteal kullanabilirsin sustain için. Graves için armor pen kullanabilirsin kırmızılara.
  • robertxlee
    fabbyyy
    apphromo

bulabilirsen doublelift en son streamerlara fu.. those kids demişti apphromonun streamının açık oldugunu unutup ogün bügündür göremiyorum kendisini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.