Şimdi Ara

Adc seçimi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Adc seçiminde cidden kararsız kaldım. Tristana corki graves ezreal sivir ve asheye sahibim. 4800 olmak üzere. Adc den istediğim elo hellde uygun olması. Cait her bedava olduğunda oynarım ve alıştım. Draven da geçenlerde bedava oldu onu da beğeniyorum (Neredeyse bir çok adc counterı olduğu için.). Birde vayne var early kötü late iyi olan. Elo hellden şuan tristana ile yavaş yavaş çıkıyorum. Size de tavsiye ederim
    Fakat adc oranını yükseltmek ve daha efektif bir oyun geçirmek için 3 şampiyon arasından seçim yapacağım. Hangisini almam gerek ilk olarak ?
    Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kinqcastle

Merhaba arkadaşlar. Adc seçiminde cidden kararsız kaldım. Tristana corki graves ezreal sivir ve asheye sahibim. 4800 olmak üzere. Adc den istediğim elo hellde uygun olması. Cait her bedava olduğunda oynarım ve alıştım. Draven da geçenlerde bedava oldu onu da beğeniyorum (Neredeyse bir çok adc counterı olduğu için.). Birde vayne var early kötü late iyi olan. Elo hellden şuan tristana ile yavaş yavaş çıkıyorum. Size de tavsiye ederim
    Fakat adc oranını yükseltmek ve daha efektif bir oyun geçirmek için 3 şampiyon arasından seçim yapacağım. Hangisini almam gerek ilk olarak ?

Bnce varus almalisin alayina gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Draven , Vayne , Cait Tavsiyedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Merhaba arkadaşlar. Adc seçiminde cidden kararsız kaldım. Tristana corki graves ezreal sivir ve asheye sahibim. 4800 olmak üzere. Adc den istediğim elo hellde uygun olması. Cait her bedava olduğunda oynarım ve alıştım. Draven da geçenlerde bedava oldu onu da beğeniyorum (Neredeyse bir çok adc counterı olduğu için.). Birde vayne var early kötü late iyi olan. Elo hellden şuan tristana ile yavaş yavaş çıkıyorum. Size de tavsiye ederim

Bnce varus almalisin alayina gider

Evet birde varus var. Fakat varusda sevmediğim özellik kaçma skilli olmaması. Ben ez olsun tristana olsun graves olsun kaçma skilli olan champlara alışkın olduğum için zorlanacağımı düşünüyorum.

Not: Elohellde birkaç kill ve 20. dakika da 140 civarı farm iyimidir arkadaşlar?

• Lucian'ı bekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Lucian'ı bekle.

7800 ip biriktiremem
  • quote:

quote:

Lucian'ı bekle.

7800 ip biriktiremem

O zaman
    Draven
    Varus
    Caitlyn
    Miss Fortune
    Twitch
    Quinn
    Varsa Vayne
    Ama yinede sen geldiğinde Lucian al.

• ben gumusteyim malesef her zaman lanenimi eziyorum diger laneler feedleyince br ise yaramiyor oyunun kaderini degistirebilicek benim becerebildigim 3 hero var. Draven vayne varus

• quote:

quote:

quote:

Lucian'ı bekle.

7800 ip biriktiremem

O zaman
    Draven
    Varus
    Caitlyn
    Miss Fortune
    Twitch
    Quinn
    Varsa Vayne

Sence elo hellde olan biri hangisini almalı oyunu taşımak için ? (Quin hariç hepsini oynadım zamanında.)

• Bir şey sorucam graves neden tutulmuyor bence gayet güçlü graves de düşünebilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lucian'ı bekle.

7800 ip biriktiremem

O zaman
    Draven
    Varus
    Caitlyn
    Miss Fortune
    Twitch
    Quinn
    Varsa Vayne

Sence elo hellde olan biri hangisini almalı oyunu taşımak için ? (Quin hariç hepsini oynadım zamanında.)

Draven
    Caitlyn
    Vayne
    Varus

Karşına MF gelirse Caitlyn veya Draven olmadı Vayne yi çıkarsın.Karsida Vayne varsa Draven çıkarsın.Counter leri bil.yeter.(unranked ım)

• quote:

Lucian'ı bekle.

lucian kesin adc mi
  • Draven bide vayne al bide mf al tamamdır

• lucian adc olacak varusun mana sorunu var ben çok yaşıyorum twitch yoksa almalısın kesinlikle tfde q basıcaksın bi anda arkadan ultiyle püf püf vurucaksın baktın ölmediler bi e atarsın ölürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Lucian'ı bekle.

lucian kesin adc mi

Öyle gibi gözüküyor.Çift el tabancalı bi elemanın APC olacak hali yok ya?

• neden kimse sivir dememiş anlamıyorum skillerden ultiler rahatlıkla kaçabiirsin
  • Twitch al normal game alış. Elohellde twitchi kimse counterlayamıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.