Şimdi Ara

ADATA XPG markası yeni dizüstüsünü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ADATA XPG markası yeni dizüstüsünü tanıttı



    İki yıl önce bilgisayar pazarına adım atan ADATA XPG; GAIA markası ile mini PC, XENIA markası ile de dizüstü üretmeye başlamıştı. XPG XENIA şimdi yeni bir dizüstü modeli piyasaya sürüyor.



    XPG XENIA Xe neler sunuyor?



    XPG XENIA Xe dizüstü modeli Tiger Lake tabanlı Intel Core i5-1135G7 veya i7-1165G7 işlemci seçenekleri ile geliyor. Intel Iris Xe grafik birimi de tatmin edici bir performans ortaya koyuyor. Firma hem oyunculara hem de gündelik kullanılara yönelik bir ürün geliştirdiğini ifade ediyor.



    Ayrıca Bkz.Rick and Morty yaratıcısından yeni animasyon dizisi geliyor



    15.6 inçlik IPS LCD dokunmatik ekranında Full HD çözünürlük sunan model 14.9mm kalınlık değeri ve 1.65Kg ağırlığa sahip. LPDDR4x 4266 MHz RAM bellek ve XPG PCI 4.0 M.2 SSD seçenekleri performansa katkı sağlıyor.



    Intel EVO programına dahil olduğu için tasarımın yanında uykudan 1 saniyede uyanabilme, dinamik batarya takibi, uzun kullanım süreleri gibi şartları karşılaması gerekiyor. WiFi 6, Thunderbolt 4, 65W hızlı şarj, uzak alan mikrofonu gibi özellikleri olan XPG XENIA Xe modeli kısa süre içerisinde satışa sunulacak.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/280392/adata-xpg-unveils-intel-evo-certified-xenia-xe-gaming-lifestyle-ultrabook







  • Tanıtılan özellikler bu. Piyasada kaldıkça özellikler düşer mi acaba?

  • Intel işlemci olması hatalı. AMD seçeneği de olmalı.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    AMD'nin daha 5000U serisi çıkmadığı için Intel ile gelmiş olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zadnxcom

    AMD'nin daha 5000U serisi çıkmadığı için Intel ile gelmiş olabilir mi?

    Yok, Ocak'ta çıkış yaptı. ASUS'un 5000U Laptopları var. Tabi arka tarafta gene 4000 serisindeki gibi anlaşmalar falan var bilmiyorum.

  • Xe ne zamandan beri oyun oynatabilir olmuş..

  • İnce, zarif ve performanslı bir model olmuş. Günümüzdeki WiFi 6, Thunderbolt 4, 65W hızlı şarj, uzak alan mikrofonu gibi tüm yeni teknolojilere sahip. İşlemcisinin de i5-1135G7 ya da i7-1165G7 olması çok hoş durmuş. Üzerinde gelen teknolojilerle birlikte (işlemci, grafik kartı, ram vs.) hem ofis kullanımına hem de oyun oynanabilmesine izin veriyor. Umalım da fiyatı uygun olsun. :)

  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    daha yeni çıktı dur bismillah :)

  • Adata markasının evo lisansı almış bir model ile piyasada adını duyurması onlar adına da çok iyi olacaktır. Kendisini kanıtlamış bir teknoloji ile markanında adı oldukça olumlu konuşulacaktır kasada oldukça şık görünüyor . Xe grafik kartının verdiği oyun performansıda azımsanmayacak kadar iyi. Bu teknoloji ve markanın adını çok duyacağız

  • Kalitesini ürettiği stabil performanslı RAM'ler ve SSD'ler ile bize kanıtlamış bir markanın yine stabil performans sunma konusunda usta olan Intel ile anlaşması oldukça sevindirici. Özellikle EVO platformundan lisans alması XPG'yi bir adım daha ön plana çıkaracaktır. Umarız cihaz ülkemizde büyük hiperstorelara girer ve kalıcı olur.

    Şıklığın, zarifliğin yanısıra performansıyla da adından söz ettirecek bir cihaz.

  • Tasarım olarak gayet şık görünüyor. İnce, Hafif ve Performanslı bir model. 11. Nesil kullanıyor olması ve bu modellerde Xe Grafik kartı performansı gayet yeterli seviyede. MX450 seviyelerinde performans sağlıyor. Yeni oyuncuların gelmesi rekabet sağlar, Son kullanıcıya yarar. Devamını merakla bekliyoruz :)

  • WalkerCyborgCK kullanıcısına yanıt

    Oyun derken.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu evo olayı oldukça dikkatimi çekti benim. anladığım kadarıyla evo olabilmesi için intelin özellik şartları var bunlar bunlar varsa ok diyo. bu durumda da markanın pek bir önemi kalmıyor yani pazara yeni giren bu cihaz için normalde tereddütle yaklaşılması muhtemelken evo olunca sanki abisinin elinden tutup gelmiş gibi 1-0 önde başlıyor. sevdim.

  • Kim ne derse desin bu incelikte bir cihazda amd olmaz abi. Masaüstü var amd sağolsun oyun oynarken kombiyi kapatabiliyorum :) bu gibi cihazların içerisinde hayal edemiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.