Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ADATA XPG GAMMIX - 1 Sene Garantili 8GB 2400MHz RAM - Satın Al 2 Nisan 2020 10:11 1 1 ADATA XPG GAMMIX - 1 Sene Garantili 8GB 2400MHz RAM - Ürünün hiç bir problemi yok. 1 sene önce inventustan almıştım hazır sistem ile şimdi 2x8'e geçtiğim için elimde kaldı satıyorum. Garantisi ne kadar var bilmiyorum ama en az 9-10 ay kaldı Adata'nın diğer bazı bellek üreticileri gibi ömür boyu garantisi var mı bilmiyorum. Fiyat son kargo alıcıya ait. Xmp destekli anakart ile overclock edebilirsiniz 2700 civarına.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AMD Wraith Stealth SIFIR Soğutucu AM4 [SATILIK] Logitech G29+Shifter 2800TL 170TL CoD Modern Warfare + Warzone Hesabı Sapphire Pulse ITX RX570 4GB Oyun Ekran Kartı 850TL